sim only onbeperkt internet

Vergelijk Telefoonabonnementen Sim Only

Ben je op zoek naar eenSim Only-abonnement datgoed bij jou past? Belin enkele stappenen simpel helpt je easy te vinden wat je zoekt. Je kunthier alle abonnementen in de vorm van een SimOnly vergelijken en zo maak je altijd de juistekeus. Bij Belin enkele stappenen simpel vind je de betere Sim Only-aanbiedingen van alle groteproviders als T-Mobile en Ben.Het maakt niet uit of je het meest voordelige Sim Only-contractzoekt of een Sim Only-deal met eengrote databundel en veel belminuten: je zit hier goed!

Sim Only vergelijken: voor wie?

Een Sim Onlycontract is ideaal voor de volgende twee situaties:

 1. U heeft nog een (simlock vrije)smartphone
 2. U koopt een los toestel

Vergelijk Sim Only,kies zelf wat je nodig hebt en kies zelf hoeveel je maandelijks kwijt wilt zijn. Een Sim Only contract aan gaan iseenvoudig. In de meeste gevallen zorgt nieuweprovider voor nummerbehoud en uw nieuwe simkaart wordtalledaagsthuisgestuurd.

Let op! Als u overstapt van een anderetelecomaanbieder, kan het zijn dat uwsmartphone niet simlock-vrij is. Controleer of uwtelefoon simlock vrij is voordat ueen Sim Only abonnementbestelt of lopende het SimOnly vergelijken. Neem contact op met uw huidigetelecomaanbieder als u uwsmartphone simlock vrij wilt laten maken.

Ik heb een goede Sim Only aanbieding gevonden bij mijn huidige provider. Wat gebeurt er nu?

Je hebt een nieuw SimOnly contract uitgekozen en bent er zeker van dat je jouwcontractuele verplichtingen van je ‘oude’ contract volledig bentnagekomen. Dat is goed nieuws.

Het enige dat je nu hoeft te doen is contact op te nemen metje huidige telecomprovider of met departij waarbij je het Sim Onlycontract gaat afsluiten, om door te geven dat jewilt overstappen naar het Sim Onlyabonnement dat je hebt geselecteerd. telefoon zonder simlock|simlock vrije telefoon} benodigd. Dat houdt in dat niet alle mobieltjes geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude smartphone liggen, die bij een oud overeenkomst verkregen is? Alleen de telecomprovider waarbij het smartphone oorspronkelijk is gebruikt, mag de simlock van het smartphone weghalen. In de praktijk houdt in dat vaak dat de koper nog een tijd bij de oude aanbieder moet blijven, of zelf een nieuwe smartphone moet aankopen.

Kies het juiste Sim Only contract

Pak je rekeningen er eens bij en ga na hoeveel internetkosten je hebt gebruikt. Zat je continu buiten je bundel? Dan adviseren wij om bij je nieuwe contract zonder smartphone een grotere internetbundel te kopen. Bleef je keurig binnen je bundel? Blijf dan bij de batterij wat je hebt of ga zelfs iets omlaag. Veel aanbieders bieden trouwens de mogelijkheid om lopende je telefoniecontract omhoog en omlaag te gaan in je bundel.|

Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

Als je een keer hebt besloten hoeveel belminuten en MB’s je gebruiken wilt, wordt het tijd om de contracttermijn te kiezen. Bij de meeste aanbieders kun je kiezen tussen een periode van 12 of 24 maanden. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de duur van het contract te kiezen. Er zijn op het moment echter tevens mobiele telefonie bedrijven die een Sim Only contract met een contractduur van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse onkosten omlaag gaan als je een contract voor een langere periode afsluit. Een abonnement van een maand kan leuk zijn als je een mobiel bellen bedrijven eens wilt testen, maar als je er langer klant blijft betaal je maandelijks veel meer dan wanneer je een telefonie abonnement van 24 maanden afsluit.}

Wat gebeurt er als ik te veel dataverkeer gebruik?

over het algemeenkan een Sim Only aanbieders2 maatregelen nemen: of het terugschroeven van de snelheden, of debeller laten bijbetalen. Hoe de maatregelgehanteerd wordt, verschilt per mobiel bellen bedrijven. Dat staat in de voorwaardenvan de polis van het internet en mobielbellen abonnement.

Kies een goedkoop Sim Only abonnement

Op het moment iseen Sim Only zo’n beetje depopulairste abonnementsvorm voor een mobieltje.Dat komt met name doordat een Sim Only veel goedkoperis dan een regulier abonnement. Bij een Sim Only contract ontvang je slechtseen simkaart en geen smartphone. Dat is dus wat een Sim Only is.

Omdat je blijft bellen met je bestaande mobiele telefoon , bespaar je veel overtollige kosten. De kosten die je normaliter voor je ‘gratis mobiele telefoon ’ betaalt, valt weg bij een Sim Only en aldus houd je erg lagere maandelijkse abonnementskosten over.

Waarom Sim Only vergelijken?

Onze website is al in enkele jaren actief en sindsdienuitgegroeid tot de grootste Sim Onlyvergelijker van dit land. Wij hebben de afgelopenjaren dan tevens de nodige ervaring opgedaan.

Geld besparen op jemobiele abonnement? Wij combineren als enige Sim Only prijsvergelijker in dit landhet aanbod van maarliefst 15 netwerktelecomproviders. Bovendien bieden wijde mogelijkheid naast de prijzen tevens de beoordelingen vanandere consumenten mee te nemen in jekeuze voor een Sim Only.

Dagelijks wordt onze website voorzien van demeest actuele prijzen. Zo kun jijweloverwogen een keus maken voorhet meest passende abonnement. Onze missie is dan ook om consumentenonnodige onkosten te uitsparen, zodat we zorgeloos met elkaar in contactkunnen blijven.

Micro-SIM? Nano-SIM? Welk type SIM-kaart gaat er in mijn mobieletelefoon ?

Er bestaan diverse formatenSIM-kaarten. De eerste smartphones haddeneen SIM-kaart van het formaat van een creditcard 85 x 54 mm), de Full-size SIMdanwel destandaardSIM.

De Full-size SIM werd opgevolgd door de Mini-SIM met eenformaat van 25 x 15 mm. Deze vind je vooral terug in oudere smartphones.

Na de Mini-SIM kwam de Micro-SIM (15 x 12 mm). Nog kleinerals gevolg van de telkens kleiner wordende mobieletelefoons. Eind 2012 werd er voor het eerst gebruikgemaakt van een Nano-SIM kaart (Apple iPhone 5). Deze heeft een omvang van 12,3x 8,8 mm.

Niet alle Sim-kaarten passen in alle mobieltjes. Micro-SIM kaarten passen in deregel wel in oudere mobieltjes, terwijl nieuwetypen het meest gebruik maken van Nano-SIMkaarten. Het in gebruik nemen van een nieuwe telefoon meteen ander formaat simkaart leverde daardoor veel administratieverompslomp op en gedoe met onder meerkaartvergroters en het zelf op maat knippen van te grotesimkaarten. Gelukkig bieden de aanbieders tegenwoordig zelf deoplossing. Je kunt een (gratis) kaartwissel inclusief nummerbehoud aanvragen.Dan krijg je een nieuwe simkaart waar alle 3alledaagseformaten inzitten, je kunt het formaat dat je benodigd er uitdrukken.

Welke providers bieden Sim Only abonnementen aan?

SIM-only abonnementen worden aangebodendoor allerleiaanbieders. Providerszijn onder te verdelen in netwerk aanbieders en virtueleproviders, tevens welMVNO’s genoemd.

Een netwerk telecomaanbiederheeft de beschikking over een eigen fysiek netwerk. gewoonlijk bieden zij virtueleproviders toegang tot haar fysieke netwerk. Uitbreiding enonderhoud van het fysieke netwerk ligt volledig bij de betreffende netwerkaanbieder. Nederland kent 4 netwerkproviders:

 • KPN
 • T-Mobile
 • Vodafone
 • Tele2 (Tele2 heeft alleen een eigen 4G-netwerk.Voor 3G diensten maakt zij gebruik van het netwerk van T-Mobile)

Een virtueleaanbieder wordt meestal afgekort als MVNO (Mobile Virtual Network Operator).Een MVNO is niet in het bezit van een eigen fysiek netwerk enkoopt capaciteit in bij een netwerktelecomprovider. MVNO’s richten zichhet meest op eenexpliciete doelgroep. Hieronder tref je eenoverzicht aan van enkele virtuele providers die actief zijn inNederland. De vetgedrukte namen betreft partijendie onafhankelijk inkopen en geen onderdeel zijn van een netwerkprovider:

 • Ben (T-Mobile)
 • hollandsnieuwe (Vodafone)
 • Robin Mobile (KPN)
 • Simpel (T-Mobile)
 • Simyo (KPN)
 • Youfone (KPN)

Scroll naar boven