t mobile sim only

Vergelijk Telefoon Abonnement Sim Only

Het leven is al duur genoeg, dat weten wij. Gelukkig kunt ubesparen op uwsmartphoneabonnement, kunt u SimOnly vergelijken en het meest voordelige abonnement afsluiten. Als u al eensmartphone heeft, is een Sim Only contract ideaal voor u, want hierbij betaaltu enkel de abonnementskosten en niets extra voor het mobiele telefoon.

Sim Only vergelijken

Steeds meer Nederlanders kiezen voor Sim Only abonnementen. Dit houdt in datzij zelf een mobieltjeaanschaffen en daar een SimOnly abonnement bij kopen, of datklanten eerst voor een contract mettelefoon kiezen en na de duur van hetcontract overstappen op SimOnly omdat zij hun smartphone nog goed genoeg vinden.

Met een SimOnly abonnement kun je zelf je toestelkiezen, deze krijg je er namelijk niet bij van deprovider. Dit heeft 2 grotevoordelen:

  • Je contract is veelde betere keus
  • Je kunt zelf kiezen welkesmartphone je neemt (bijvoorbeeld je huidige smartphone)

Ik heb een goede Sim Only aanbieding gevonden bij mijn huidige telecomaanbieder. Wat gebeurt er nu?

Overstappen naar een Sim Only abonnement bij jehuidige aanbieder levert zekerpluspunten op. Zo betaal je geen activatie- of aansluitkostenen bij de meeste partijen krijg je tevens korting. Dit laatste omdat jewel tekent voor een nieuwe looptijd van hetcontract.

De pluspunten van Sim Only

Door te kiezen vooreen Sim Only abonnement, verlaag je de uitgaven. Een aantal mensen betalennorrmaal gesproken meer voor de smartphone bij hunbelcontract, dan voor hunuiteindelijke verbruik. Hoeveel erte geld besparen valt, hangt af van hetaantal belminuten, sms’jes en MB’s per maand. zonder simlock|simlock vrije een mobile device} benodigd. Dat houdt in dat niet alle mobiele telefoons geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude toestel liggen, die bij een oud contract gekocht is? Alleen de aanbieder waarbij de smartphone oorspronkelijk is gekocht, mag de simlock van de mobieltje weghalen. In de praktijk betekent dat over het algemeen dat de consument nog een tijd bij de oude provider moet blijven, of zelf een nieuwe toestel moet aankopen.

Kies het juiste Sim Only abonnement

Welk internet en mobiel bellen abonnement het betere bij jou past hangt af van verscheidene delen. Zo is het belangrijk om vooraf te bekijken hoeveel data je op dit moment nuttigt en hoeveel je denkt te gaan blijven gebruiken. Hoe over het algemeen bel je met je telefoon? Vind je het van betekenis dat je razend eenvoudig internet hebt? Of maak je de facto alleen gebruik van internet via een wifi verbinding? Dit soort vragen bepalen het type internet en mobiel bellen abonnement dat je nodig hebt en de periodieke abonnementskosten die daarbij komen kijken.|

Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

Als je een keer hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je bestellen wilt, wordt het tijd om de termijn van het contract te kiezen. Bij de meeste mobiel bellen bedrijven kun je kiezen tussen een periode van 12 of 24 maanden. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je benodigd, wordt het tijd om de duur van het contract te kiezen. Er zijn op het moment echter tevens aanbieders die een Sim Only contract met een duur van het abonnement van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse onkosten omlaag gaan als je een overeenkomst voor een langere periode afsluit. Een abonnement zonder mobiele telefoon van een maand kan leuk zijn als je een mobiel bellen bedrijven eens wilt testen, maar als je er langer consument blijft betaal je elke maand veel meer dan op welk moment je een internet en mobiel bellen abonnement van 24 maanden afsluit.}

Vergelijken van Sim Only abonnementen loont

We blijven het zeggen, maar het is tevens echt waar.Net als het vergelijken van de prijzen van jesmartphoneabonnement, energieleverancier,zorgverzekering eninternetabonnement kun je tevens flink geldoverhouden op de vaste lasten van je contract zonder smartphone. De prijzen van een telefonie abonnement kunnen per paar wekenanders zijn en zijn per SimOnly aanbieder verschillend. Als je ervoor kiest om over testappen naar een andere aanbieder met een telefonie abonnement is het aan te raden om gebruik te maken van een Sim Only vergelijkingssite. Zo weet jezeker dat je nooit te veel betaalt. Wij begeleiden je graagen tonen je een uitgebreid overzicht van allemobiel bellen bedrijven en hunaanbiedingen. We werken de prijzen dagelijks bij zodat ze teallen tijde up to date zijn.

Wat is het verschil tussen 3G en 4G?

4G is een nieuwere techniek voor internetverbinding op demobieltje. 3G en 4G verschillen metname in de snelheid: bij 3G kan de gebruiker ten hoogste achtMbit per seconde gebruiken. Bij 4G is dat 150 Mbit per seconde. 4G werkt alleenop nieuwere mobieltjes, terwijl 3G op veruit demeeste smartphones werkt.

Overstappen, of juist verlengen? En hoe zit dat met nummerbehoud?

Als je bestaande abonnement (bijna)is afgelopen, kun je overstappen naar wie jewilt. Je kunt overstappen naar een andereprovider, of juist verlengen bijje huidige provider. Zorg er welvoor dat je je contract actief verlengt, en daarmee eennieuw contract afsluit. Want ook bij je eigentelecomaanbieder kan stilzwijgendverlengen erg duur uitvallen. Zo kan het voorkomen dat na afloopvan je contract een bepaald actietarief komt te vervallen,en je opeens meer gaat betalen. Door zelf je Sim Only te verlengen, ga je een nieuwcontract aan met vaaktevens nieuwe actie)tarieven.

Stap je over vanaanbieder, dan wil jevanzelfsprekend wel je bestaande mobielenummer behouden. Die optie is wettelijk geregeld, enderhalve kun je bij alleaanbieders zonder kosten gebruikmaken van nummerbehoud. Je nieuweaanbieder zal ditvolledig voor je regelen. Zij zeggen je huidigeovereenkomst op en laten je weten op welk moment je nummerper slot van rekening naar hen over gaat. Hetenige waar jij op hoeft te letten is dat je het nummerbehoud tenhoogste twee maanden voor het einde van je huidige overeenkomstaanvraagt.

Ik heb een goede Sim Only aanbieding gevonden bij mijn huidigetelecomprovider. Wat gebeurt er nu?

Je hebt een nieuw SimOnly abonnement uitgekozen en bent er zeker van dat je jouwcontractuele verplichtingen van je ‘oude’ contract volledig bentnagekomen.

Het enige dat je nu hoeft te doen is contact op te nemen metje huidige aanbieder of met departij waarbij je het Sim Onlycontract gaat afsluiten, om door te geven dat jewilt overstappen naar het Sim Onlycontract dat je hebt geselecteerd.

Vervolgens zal je Sim Only contract ingaan op het moment dat je ‘oude’abonnement eindigt met een maximum van 30 dagen naafloop van dit ‘oude’ abonnement. Dat is mede afhankelijk van het moment waaropje doorgeeft dat je wilt overstappen naar het door jou geselecteerde Sim Only abonnement.

Bij de meeste aanbieders kun je bovenstaandeook regelen door in te loggen op de pagina van je huidigetelecomprovider. Wel zoeenvoudig.

Overstappen naar een SimOnly contract bij je huidigeaanbieder levert zeker pluspuntenop. Zo betaal je geen activatie- of aansluitkosten en bij de meeste partijenkrijg je ook korting. Dit laatste omdat je wel tekent voor een nieuwegeldigheid van het contract.

Overstappen naar een nieuwetelecomprovider

Al je een Sim Onlycontract afsluit bij eentelecomprovider waarbij je nog geenklant bent dan kun je bij de meeste providers gebruikmaken van een overstap service. Met deze service hoef jezelf niets te regelenen verloopt het overstappen naar het meest goedkope Sim Onlyabonnement zonder problemen. Je SimOnly aanbieder regelt dan voorjou al het papierwerk wat erbij komt kijken om van de ene naar de anderetelecomprovider over te stappen.Tevens als je gebruik wilt maken van nummerbehoud kun je ditaangeven en je Sim Onlytelecomprovider regelt dat je een Sim Only abonnement krijgtmet je huidige smartphone nummer. Het enige wat jenog hoeft aan te geven aan je nieuwetelecomprovider zijn je persoonlijkegegevens, je huidige mobiele nummer en welke simkaart je wenst teverwerven. Wanneer alles isgeregeld ontvang je binnen enkele dagen een Sim Only starterspakket thuis van je nieuweprovider. Stop deontvangen simkart in je simlock vrije mobieltje en je kunt stantepede gebruik maken van je goedkope Sim Only abonnement!

Scroll naar boven