sim only nummerbehoud

Vergelijk Sim Only

Ben je op zoek naar eenSim Only-abonnement datgoed bij jou past? Belin enkele stappenen simpel helpt je makkelijk te vinden wat je zoekt. Je kunthier alle abonnementen in de vorm van een SimOnly vergelijken en zo maak je altijd de juisteoptie. Bij Beleenvoudig vind je de betere Sim Only-aanbiedingen van alle groteaanbieders als KPN en Ben.Het maakt niet uit of je het voordeligste Sim Only-contractzoekt of een Sim Only-deal met eengrote databundel en veel belminuten: je zit hier goed!

Wat is een Sim Only abonnement?

Een Sim Onlyabonnement, over het algemeen aangeduid als Sim Only of Sim Only, is een abonnement zonder een nieuwe smartphone.

Bij een Sim Onlycontract ontvang je meestal een bundel met minuten en/of sms’jes en/of data. Je betaalt voor deaansluiting en het gebruik van het netwerk van deaanbieder en niet voor eensmartphone. Je krijgt een nieuwe simkaart, met behoud van nummer alsje dat wilt.

Ik heb een goede Sim Only aanbieding gevonden bij mijn huidige telecomprovider. Wat gebeurt er nu?

Overstappen naar een Sim Only abonnement bij jehuidige aanbieder levert zekervoordelen op. Zo betaal je geen activatie- of aansluitkostenen bij de meeste partijen krijg je ook korting. Dit laatste omdat jewel tekent voor een nieuwe looptijd van hetcontract.

De vijfvoordelen van een Sim Only abonnement

Een Sim Only abonnementis aanzienlijk voordeliger dan een soortgelijk abonnementmet smartphone. Bij een contract met een nieuwetelefoon ontvang je meestal kortingen op de nieuwe smartphone, en maar weinig korting ophet abonnement. Bovendien moet de provider het apparaattevens terugverdienen. Je kunt daarom vaak kiezen uit een eenmalige bijdrage of een maandelijkse mobieltje bijdrage,hierdoor valt het abonnement altijd duurderuit. Omdat er bij een Sim Only abonnementgeen nieuw apparaat zit, krijg je van de aanbiedereen extra korting op de maandelijkse kosten, hierdoor zijn de maandlastenaanzienlijk lager. De korting loopt soms op tot de helft van het normale tariefbij hetzelfde abonnement in combinatie met een smartphone. Je huidige toestelmoet wel simlockvrij zijn. Simlockvrij houdt in dat je mobieltje simkaarten van alle providers accepteert.

 1. Lage abonnementskosten: Sim Only abonnementen van goedkope aanbieders kunnentot 80% goedkoper uitvallen dan eentelefoonabonnement met mobieltje. Dat scheelt nogal.
 2. Elke maand opzegbaar:Wie een contract aangaat met smartphone , kan daar zo 2twaalf maanden aan vastzitten. Een Sim Only abonnement iselke maand opzegbaar.
 3. Flexibel abonnement: Bij het afsluiten van een Sim Onlycontract heb je gegokt hoeveel je per maand belt en smst. de facto weet je het niet zo goed. Dat geeft volledigniet. Zat je er compleet naast? Dan kun je het Sim Only contract iederemaand omlaag of omhoog bijstellen.
 4. Kies je favoriete mobieltje : Wie een Sim Only abonnement afsluit,regelt zelf zijn smartphone. En het leuke is, je kunt kiezen uitiedere smartphone die je in de winkel maar kunt vinden(weliswaar simlockvrij). Je hoeft niet te kiezen uit een beperkt aantal mobiele telefoons,maar je mag uit honderden smartphones je favoriet kiezen.
 5. Je oude telefoon magblijven: soms doet je oudetoestel het nog prima. Dan hoef je bij je nieuwe Sim Only contractcompleet geen smartphone aan teschaffen. Je oude telefoon hoeft geen stof te vangen enweggooien hoeft ook niet. zonder simlock|simlock vrije Samsung mobieltje} benodigd. Dat houdt in dat niet alle mobieltjes geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude telefoon liggen, die bij een oud overeenkomst besteld is? Alleen de telecomaanbieder waarbij de mobiele telefoon oorspronkelijk is besteld, mag de simlock van de telefoon afhalen. In de praktijk betekent dat vaak dat de consument nog een tijd bij de oude provider moet blijven, of zelf een nieuwe smartphone moet aankopen.

  Kies het juiste Sim Only abonnement

  Welk abonnement het slimste bij jou past hangt af van verscheidene delen. Zo is het cruciaal om vooraf te bekijken hoeveel MB’s je op dit moment nuttigt en hoeveel je denkt te gaan blijven gebruiken. Hoe over het algemeen bel je met je toestel? Vind je het cruciaal dat je razend in enkele stappen internet hebt? Of maak je de facto alleen gebruik van internet via een wifi verbinding? Dit soort vragen bepalen het type telefonie abonnement dat je benodigd en de maandelijkse kosten die daarbij komen kijken.|

  Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

  Als je eenmaal hebt bedacht hoeveel belminuten en MB’s je gebruiken wilt, wordt het tijd om de contractduur te kiezen. Bij de meeste providers kun je kiezen tussen een periode van 12 of 24 maanden. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de duur van het abonnement te kiezen. Er zijn op het moment echter tevens providers die een Sim Only contract met een duur van het abonnement van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse kosten omlaag gaan als je een overeenkomst voor een langere periode afsluit. Een internet en mobiel bellen abonnement van een maand kan leuk zijn als je een mobiel bellen bedrijven eens wilt testen, maar als je er langer klant blijft betaal je maandelijks veel meer dan op welk moment je een Sim Only abonnement van 24 maanden afsluit.}

  Uit welke abonnement kan ik kiezen?

  Zoals gezegd heb je bij een internet enmobiel bellen abonnement meer keuze inproviders danbij een abonnement mettoestel. Datzijn echter niet allemaal diverseaanbieders meteen eigen netwerk. In ons land tellen wijofficieel 4 grote providers met een eigen netwerk, namelijk:

  • KPN,
  • Vodafone,
  • T-Mobile en
  • Tele2.

  Alle andere aanbieders maken gebruik van het netwerk van eenvan deze Sim Onlyproviders. Zo maakt de providers hollandsnieuwe onder meergebruik van het netwerk Vodafone en heb je bij Simyo de betrouwbarebescherming van KPN. In totaal kent ditland op dit moment twaalf verscheideneproviders.

  Hoe hoog zijn de aansluitkosten?

  De aansluitkosten bedragen bij de aanbieders vanmobiele telefonie tussen de 10 en de 20 euro. Iederetelecomaanbieder vermeldt dit op haareigen website. Bij verlenging worden er geen aansluitkosten in rekening gebracht.

  Waarom een Sim Only abonnement?

  Zoals gezegd bel je met een Sim Only aanbieding veel voordeliger dan met eennormaal abonnement. Bovendien hoef je nergens aan vast te zitten, want er zijnverscheidene aanbieders metper maand opzegbare abonnementen. Naast de lagekosten en de vrijheid om te gaan en staan waar jewilt, kun je tevens nog lekker met je vertrouwde toestelblijven bellen.

  Wat is een SIM-only abonnement?

  Een SIM-only abonnement, vaak aangeduid als SIM-only, Sim Only of SimOnly, is een contract zonder een nieuwe mobieltje.

  Bij een SIM-only contract ontvang jein de regel een bundel met minutenen/of sms’jes en/of data. Je betaalt voor de aansluiting en het gebruik van hetnetwerk van de provider en nietvoor een smartphone. Je krijgt een nieuwe simkaart, met behoud vannummer als je dat wilt.

  Een SIM-only contract is een primakeus wanneer je al een mobieletelefoon hebt en daar nog tevreden over bent. En eenSIM-only abonnement kan stukken voordeliger uitvallendan aanbiedingen waarin wel een mobieltje isopgenomen.

  Wil je wel een nieuwe mobieltje , dan is hetverstandig om SIM-only abonnementen met de aanschafvan een los mobieltje tevergelijken met abonnementen waarbij zowel apparaat alscontract worden geleverd. Dit is vooraldoelmatig als je het geen probleemvindt om het apparaat in een keer te betalen.

  Stap je over naar een SIM-only contract dan ishet van invloeddat je de beschikking hebt over een simlockvrije mobieltje. Normaal gesproken is dat het geval. Is dat niet zo, dan kan het apparaat (alsje het langer dan een kalenderjaar in je bezithebt) kosteloossimlockvrij worden gemaakt door de partij waar je het toestelgekocht hebt.

  Goedkoopste Sim Only abonnementen met onbeperkt internet

  Ben je in de markt bent naar een Sim Only? Vindt hier demeest voordelige Sim Only abonnementen met onbeperkt internet door deaanbieders te vergelijken. Volg onze stappen omsimpel en efficiënt het goedkoopste Sim Only contract tevinden en om het Sim Onlyabonnement vervolgens af te sluiten. Om hetvoordeligste Sim Only onbeperkt internet contract te kiezen moet je eerst inzichtelijk hebben hoeveel jeper maand verbruikt aan belminuten, sms’jes en aandata. Op het internet kun je simpel je verbruik berekenenvoor bijvoorbeeld de data, maar je kunt ook opje laatste factuur zien hoeveel je elke maand verbruiktbij je huidige smartphone abonnement. Opwelk moment je het verbruik inzichtelijk hebt kun je op zoek gaan naar hetmeest voordelige Sim Only onbeperkt internet abonnement. Door in onzevergelijkingstool je verbruik te selecteren vindt jesimpel het Sim Onlyabonnement dat bij jou past. Heb je hetgoedkoopste abonnementgevonden dan kun je de Sim Onlyaanbieding selecteren en hierna kun je het Sim Only contractaan gaan bij detelecomprovider.

Scroll naar boven