sim only

Vergelijk Sim Only Abonnementen

Vind u het lastig kiezen?Wij helpen u daarmee. Met Sim Only vergelijken van deze site vergelijkt u demeest goedkope abonnementen. Ustelt zelf het abonnement samen en u kiest zelf deprovider. De voordeligste Sim Only abonnementen bij degoedkopere aanbieders enuitstekende service.

Sim Only vergelijken

Steeds meer Nederlanders kiezen voor Sim Only abonnementen. Dit houdt in datzij zelf een mobieltjeaankopen en daar een SimOnly contract bij kopen, of datconsumenten eerst voor een contract mettoestel kiezen en na de duur van hetcontract overstappen op SimOnly omdat zij hun smartphone nog goed genoeg vinden.

Maar dan zijn we er nog niet. Er zijn namelijk meer dan 10diverse SimOnly telecomaanbieders. Nu kun jedie één voor 1 langsgaan en alle prijzen vergelijken, maardat kost erg veel tijd. Onze site neemt dat werk uit handen en laatje in een easy overzicht ogenblikkelijk zien welk contract het voordeligst is voorjou.

Stel zelf uw abonnement samen, dekeuzemogelijkheid is volledig aan u.

 • Sim Onlyalleen bellen
 • Sim Onlybellen en sms’en
 • Sim Onlybellen, sms’en en internet

  Goedkoopste Sim Only

  Sim Onlyabonnementen zijn erg goedkoop. De meestvoordelige Sim Onlyabonnementen zijn aan te gaan voor €2,50 per maand.Hiervoor krijg je een beperkte clusterbelminuten, sms’jes en internetdata.

  Of je nou kiest voor een beperkt Sim Only abonnement of een uitgebreid abonnementmet belminuten, sms’jes en onbeperkt internet: bij ons kun je Sim Onlyvergelijken zodat je een goedkope SimOnly vindt die bij jou past.

  De 5pluspunten van een Sim Only abonnement

  Het is duidelijk dat een Sim Only contract meerderevoordelen heeft vergeleken met een traditioneel contract en prepaid. Een Sim Only contract ismet name een goed alternatief als je niet iederecontractduur van Mobielabonnement wilt wisselen of als je nog tevreden bent met je huidigesmartphone. Met Sim Onlyprofiteer je van een veel lager elke maand bedrag datje kwijt bent voor je mobieltje gebruik.

  Als je altijd eencontract hebt gehad in combinatie met de nieuwstetelefoons, kan het kiezen voor Sim Only ook eengewenstemogelijkheid zijn. Op het moment datcontract afgelopen is en je een toestel hebtdie inderdaad nog primawerkt, kun je deze blijven gebruiken voor een veel lagerekostprijs per maand.

  Hier staan de voordelen van een Sim Only contract op eenrijtje:

  • Lage premie per maand; het kan de helft van de maandelijkse onkosten schelen ten opzichte van een contract in combinatie met een mobiele telefoon
  • Bijna alle telecomprovider leveren een 3-in-1 simkaart, je simkaart knippen is nooit nodig
  • Veel mogelijkheden voor Sim Only met 4G internet
  • Veel mogelijkheden in de samenstelling van je abonnement (belminuten, sms’jes, internetdata)
  • Gebruik blijven maken van je huidige toestel voor een veel voordeliger bedrag per maand

  zonder simlock|simlock vrije willkeurige smartphone} benodigd. Dat houdt in dat niet alle mobieltjes geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude telefoon liggen, die bij een oud overeenkomst verkregen is? Alleen de telecomaanbieder waarbij de mobiele telefoon oorspronkelijk is besteld, mag de simlock van de smartphone afhalen. In de praktijk betekent dat over het algemeen dat de koper nog een tijd bij de oude aanbieder moet blijven, of zelf een nieuwe toestel moet kopen.

  Kies het juiste Sim Only abonnement

  Welk telefonie abonnement het betere bij jou past hangt af van verschillende eigenschappen. Zo is het cruciaal om vooraf te bekijken hoeveel MB’s je op dit moment verbruikt en hoeveel je denkt te gaan blijven gebruiken. Hoe in de regel bel je met je mobiele telefoon ? Vind je het van invloed dat je razend simpel internet hebt? Of maak je welbeschouwd alleen gebruik van internet via een wifi verbinding? Dit soort vragen bepalen het type telecomabonnement dat je benodigd en de jaarlijkse abonnementskosten die daarbij komen kijken.|

  Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

  Als je een keer hebt bedacht hoeveel belminuten en MB’s je bestellen wilt, wordt het tijd om de contracttermijn te kiezen. Bij de meeste Sim Only providers kun je kiezen tussen een periode van 1 of twee jaar. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je benodigd, wordt het tijd om de duur van het abonnement te kiezen. Er zijn tegenwoordig echter ook aanbieders die een Sim Only contract met een duur van het contract van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse kosten omlaag gaan als je een overeenkomst voor een langere periode afsluit. Een internet en mobiel bellen abonnement van een maand kan leuk zijn als je een mobiele telefonie bedrijven eens wilt testen, maar als je er langer consument blijft betaal je per maand veel meer dan op welk moment je een contract zonder mobieltje van 24 maanden afsluit.}

  Wat gebeurt er als ik buiten de bundel bel?

  enkeleSim Only providers biedenbellen, sms’en en internetten als bundel aan. Wie buiten de bundel belt, sms’tof internet, moet vaak bijbetalen.Extra gegevens over tarieven, is vaak te vinden op de website van demobiel bellen bedrijven.

  Kies een goedkoop Sim Only abonnement

  Anno nu iseen Sim Only zo’n beetje depopulairste abonnementsvorm voor een mobiele telefoon.Dat komt met name doordat een Sim Only veel goedkoperis dan een regulier abonnement. Bij een Sim Only abonnement ontvang je slechtseen simkaart en geen mobieletelefoon. Dat is dus wat een Sim Only is.

  Omdat je blijft bellen met je bestaande mobiele telefoon , bespaar je veel overtollige kosten. De prijs die je normaliter voor je ‘gratis mobieltje ’ betaalt, valt weg bij een Sim Only en dientengevolge houd je aanzienlijk lagere maandelijkse abonnementskosten over.

  Waarom een Sim Only abonnement?

  Zoals gezegd bel je met een Sim Only aanbieding veel goedkoper dan met eennormaal abonnement. Bovendien hoef je nergens aan vast te zitten, want er zijnverschillende providers metmaandelijks opzegbare abonnementen. Naast de lagekosten en de vrijheid om te gaan en staan waar jewilt, kun je tevens nog lekker met je vertrouwde apparaatblijven bellen.

  Ik heb nog geen Mobiel abonnement of wil een extra mobiel abonnement. Watzijn de mogelijkheden?

  Heb je nog een goed werkende mobiele telefoonwaar je tevreden over bent, of ben je van plan een losse mobieltje aan te schaffen, dan is hetslim om een los SIM-only contractaf te sluiten. Let er wel op dat je een contract neemt dat pastbij je verbruik.

  De meeste aanbieders bieden SIM-onlyabonnementen aan waarbij de inhoud van de service(collectiedata, minuten en sms’jes per maand) veel identiekis aan de inhoud van abonnementen waarbij onverwijld een nieuwe mobiele telefoon wordtgeleverd. Onder andere Vodafone en Tele2.

  En er zijn aanbieders die zich 100%gespecialiseerd hebben in het aanbieden van SIM-only abonnementen. Bijvoorbeeld Simyo of Simpel. De prijzen bij dit soort partijen zijn overhet algemeen laag.

  Aanschaf van een SIM-only contract heeft eenaantal voordelen ten opzichte van deaanschaf van een abonnement inclusief mobieltje.

  • Je kunt enormgeld overhouden op de kosten.
  • Kies voor een korte looptijd, dankun je eenvoudig overstappen als eenandere partij een goedkoper abonnement aanbiedt.

   Uitsparen door een Sim Onlyinternet abonnement te verlengen

   Wil je besparen opje maandelijkse onkosten voor bellen, sms’en en internetten? Verlengdan je mobieltje contract in de vormvan een Sim Only. Eenabonnementsverlenging in de vorm van een SimOnly abonnement bij je huidigetelecomaanbieder zal alefficiënt enkele euro’s tottientallen euro’s kunnen schelen. Het verlengen van jesmartphoneabonnement is afhankelijk van je provider. Sommige aanbieders hanteren 3 maand voor afloopvan het contract, maar andere aanbieders hanteren 6 maand. Hetverlengen van je toestel contract kantevens nog eens tot maximaal 3 maand na verloop van jecontract datum. Controleer op welk moment jecontract stopt bij jeaanbieder en sluitstantepede een goedkoper Sim Only abonnement af. De verlenging van jesmartphonecontract gaat pas in vanaf het moment dat deovereenkomst datum verstreken is.

Scroll naar boven