sim only

Vergelijk Sim Only Abonnementen

Vind u het lastig kiezen? Wij helpen u daarmee. Met Sim Only vergelijken van deze site vergelijkt u de meest goedkope abonnementen. U stelt zelf het abonnement samen en u kiest zelf de provider. De voordeligste Sim Only abonnementen bij de goedkopere aanbieders en uitstekende service.

Sim Only vergelijken

Steeds meer Nederlanders kiezen voor Sim Only abonnementen. Dit houdt in dat zij zelf een mobieltje aankopen en daar een Sim Only contract bij kopen, of dat consumenten eerst voor een contract met toestel kiezen en na de duur van het contract overstappen op Sim Only omdat zij hun smartphone nog goed genoeg vinden.

Maar dan zijn we er nog niet. Er zijn namelijk meer dan 10 diverse Sim Only telecomaanbieders. Nu kun je die één voor 1 langsgaan en alle prijzen vergelijken, maar dat kost erg veel tijd. Onze site neemt dat werk uit handen en laat je in een easy overzicht ogenblikkelijk zien welk contract het voordeligst is voor jou.

Stel zelf uw abonnement samen, de keuzemogelijkheid is volledig aan u.

 • Sim Only alleen bellen
 • Sim Only bellen en sms’en
 • Sim Only bellen, sms’en en internet

  Goedkoopste Sim Only

  Sim Only abonnementen zijn erg goedkoop. De meest voordelige Sim Only abonnementen zijn aan te gaan voor €2,50 per maand. Hiervoor krijg je een beperkte cluster belminuten, sms’jes en internetdata.

  Of je nou kiest voor een beperkt Sim Only abonnement of een uitgebreid abonnement met belminuten, sms’jes en onbeperkt internet: bij ons kun je Sim Only vergelijken zodat je een goedkope Sim Only vindt die bij jou past.

  De 5 pluspunten van een Sim Only abonnement

  Het is duidelijk dat een Sim Only contract meerdere voordelen heeft vergeleken met een traditioneel contract en prepaid. Een Sim Only contract is met name een goed alternatief als je niet iedere contractduur van Mobiel abonnement wilt wisselen of als je nog tevreden bent met je huidige smartphone. Met Sim Only profiteer je van een veel lager elke maand bedrag dat je kwijt bent voor je mobieltje gebruik.

  Als je altijd een contract hebt gehad in combinatie met de nieuwste telefoons, kan het kiezen voor Sim Only ook een gewenste mogelijkheid zijn. Op het moment dat contract afgelopen is en je een toestel hebt die inderdaad nog prima werkt, kun je deze blijven gebruiken voor een veel lagere kostprijs per maand.

  Hier staan de voordelen van een Sim Only contract op een rijtje:

  • Lage premie per maand; het kan de helft van de maandelijkse onkosten schelen ten opzichte van een contract in combinatie met een mobiele telefoon
  • Bijna alle telecomprovider leveren een 3-in-1 simkaart, je simkaart knippen is nooit nodig
  • Veel mogelijkheden voor Sim Only met 4G internet
  • Veel mogelijkheden in de samenstelling van je abonnement (belminuten, sms’jes, internetdata)
  • Gebruik blijven maken van je huidige toestel voor een veel voordeliger bedrag per maand

  zonder simlock|simlock vrije willkeurige smartphone} benodigd. Dat houdt in dat niet alle mobieltjes geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude telefoon liggen, die bij een oud overeenkomst verkregen is? Alleen de telecomaanbieder waarbij de mobiele telefoon oorspronkelijk is besteld, mag de simlock van de smartphone afhalen. In de praktijk betekent dat over het algemeen dat de koper nog een tijd bij de oude aanbieder moet blijven, of zelf een nieuwe toestel moet kopen.

  Kies het juiste Sim Only abonnement

  Welk telefonie abonnement het betere bij jou past hangt af van verschillende eigenschappen. Zo is het cruciaal om vooraf te bekijken hoeveel MB’s je op dit moment verbruikt en hoeveel je denkt te gaan blijven gebruiken. Hoe in de regel bel je met je mobiele telefoon ? Vind je het van invloed dat je razend simpel internet hebt? Of maak je welbeschouwd alleen gebruik van internet via een wifi verbinding? Dit soort vragen bepalen het type telecomabonnement dat je benodigd en de jaarlijkse abonnementskosten die daarbij komen kijken.|

  Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

  Als je een keer hebt bedacht hoeveel belminuten en MB’s je bestellen wilt, wordt het tijd om de contracttermijn te kiezen. Bij de meeste Sim Only providers kun je kiezen tussen een periode van 1 of twee jaar. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je benodigd, wordt het tijd om de duur van het abonnement te kiezen. Er zijn tegenwoordig echter ook aanbieders die een Sim Only contract met een duur van het contract van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse kosten omlaag gaan als je een overeenkomst voor een langere periode afsluit. Een internet en mobiel bellen abonnement van een maand kan leuk zijn als je een mobiele telefonie bedrijven eens wilt testen, maar als je er langer consument blijft betaal je per maand veel meer dan op welk moment je een contract zonder mobieltje van 24 maanden afsluit.}

  Wat gebeurt er als ik buiten de bundel bel?

  enkele Sim Only providers bieden bellen, sms’en en internetten als bundel aan. Wie buiten de bundel belt, sms’t of internet, moet vaak bijbetalen. Extra gegevens over tarieven, is vaak te vinden op de website van de mobiel bellen bedrijven.

  Kies een goedkoop Sim Only abonnement

  Anno nu is een Sim Only zo’n beetje de populairste abonnementsvorm voor een mobiele telefoon. Dat komt met name doordat een Sim Only veel goedkoper is dan een regulier abonnement. Bij een Sim Only abonnement ontvang je slechts een simkaart en geen mobiele telefoon. Dat is dus wat een Sim Only is.

  Omdat je blijft bellen met je bestaande mobiele telefoon , bespaar je veel overtollige kosten. De prijs die je normaliter voor je ‘gratis mobieltje ’ betaalt, valt weg bij een Sim Only en dientengevolge houd je aanzienlijk lagere maandelijkse abonnementskosten over.

  Waarom een Sim Only abonnement?

  Zoals gezegd bel je met een Sim Only aanbieding veel goedkoper dan met een normaal abonnement. Bovendien hoef je nergens aan vast te zitten, want er zijn verschillende providers met maandelijks opzegbare abonnementen. Naast de lage kosten en de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt, kun je tevens nog lekker met je vertrouwde apparaat blijven bellen.

  Ik heb nog geen Mobiel abonnement of wil een extra mobiel abonnement. Wat zijn de mogelijkheden?

  Heb je nog een goed werkende mobiele telefoon waar je tevreden over bent, of ben je van plan een losse mobieltje aan te schaffen, dan is het slim om een los SIM-only contract af te sluiten. Let er wel op dat je een contract neemt dat past bij je verbruik.

  De meeste aanbieders bieden SIM-only abonnementen aan waarbij de inhoud van de service (collectie data, minuten en sms’jes per maand) veel identiek is aan de inhoud van abonnementen waarbij onverwijld een nieuwe mobiele telefoon wordt geleverd. Onder andere Vodafone en Tele2.

  En er zijn aanbieders die zich 100% gespecialiseerd hebben in het aanbieden van SIM-only abonnementen. Bijvoorbeeld Simyo of Simpel. De prijzen bij dit soort partijen zijn over het algemeen laag.

  Aanschaf van een SIM-only contract heeft een aantal voordelen ten opzichte van de aanschaf van een abonnement inclusief mobieltje.

  • Je kunt enorm geld overhouden op de kosten.
  • Kies voor een korte looptijd, dan kun je eenvoudig overstappen als een andere partij een goedkoper abonnement aanbiedt.

   Uitsparen door een Sim Only internet abonnement te verlengen

   Wil je besparen op je maandelijkse onkosten voor bellen, sms’en en internetten? Verleng dan je mobieltje contract in de vorm van een Sim Only. Een abonnementsverlenging in de vorm van een Sim Only abonnement bij je huidige telecomaanbieder zal al efficiënt enkele euro’s tot tientallen euro’s kunnen schelen. Het verlengen van je smartphoneabonnement is afhankelijk van je provider. Sommige aanbieders hanteren 3 maand voor afloop van het contract, maar andere aanbieders hanteren 6 maand. Het verlengen van je toestel contract kan tevens nog eens tot maximaal 3 maand na verloop van je contract datum. Controleer op welk moment je contract stopt bij je aanbieder en sluit stante pede een goedkoper Sim Only abonnement af. De verlenging van je smartphonecontract gaat pas in vanaf het moment dat de overeenkomst datum verstreken is.

Scroll naar boven