t mobile sim only

Telefoon Sim Only Vergelijken

Het leven is al duur genoeg, dat weten wij. Gelukkig kunt u geld overhouden op uw smartphoneabonnement, kunt u Sim Only vergelijken en het voordeligste contract vinden. Als u al een smartphone heeft, is een Sim Only contract ideaal voor u, want hierbij betaalt u enkel de abonnementskosten en niets extra voor het mobieltje.

Wat is Sim Only?

Telefoons die in combinatie met een contract zijn gekocht, zijn in de regel niet simlockvrij. Deze kun je simlockvrij laten maken om op de keper beschouwd gebruik te kunnen maken van een simkaart van een andere provider; dit kun je doen via jouw huidige aanbieder of bij een telecomwinkeltje in jouw woonplaats.

Sim Only nummerbehoud

Stap jij over op een nieuw Sim Only abonnement, maar wil je mobiele telefoon nummer behouden? Dit is mogelijk, maar het is wel van betekenis dat je dit aangeeft bij het invullen van je gegevens. Als je het niet doorgeeft, is de kans groot dat nummerbehoud later niet meer een mogelijkheid is. Ook voor Sim Only met nummerbehoud ben je aan het juiste adres.

De vijf pre’s van een Sim Only abonnement

Een Sim Only contract is aanzienlijk voordeliger dan een soortgelijk contract met telefoon. Bij een contract met een nieuwe toestel ontvang je vaak kortingen op de nieuwe smartphone, en maar weinig korting op het abonnement. Bovendien moet de provider het apparaat ook terugverdienen. Je kunt daarom in de regel kiezen uit een eenmalige bijdrage of een maandelijkse mobiele telefoon bijdrage, hierdoor valt het abonnement te allen tijde duurder uit. Omdat er bij een Sim Only contract geen nieuw apparaat zit, krijg je van de telecomaanbieder een extra korting op de maandelijkse kosten, hierdoor zijn de maandlasten aanzienlijk lager. De korting loopt soms op tot de helft van het normale tarief bij hetzelfde abonnement in combinatie met een mobiele telefoon. Je huidige apparaat moet wel simlockvrij zijn. Simlockvrij houdt in dat je mobieltje simkaarten van alle aanbieders accepteert.

 1. Lage abonnementskosten: Sim Only abonnementen van goedkope providers kunnen tot 80% voordeliger uitvallen dan een telefooncontract met mobieltje. Dat scheelt nogal.
 2. Elke maand opzegbaar: Wie een abonnement afsluit met smartphone , kan daar zo twee jaar aan vastzitten. Een Sim Only abonnement is per maand opzegbaar.
 3. Flexibel abonnement: Bij het vinden van een Sim Only contract heb je gegokt hoeveel je per maand belt en smst. in feite weet je het niet zo goed. Dat geeft volledig niet. Zat je er helemaal naast? Dan kun je het Sim Only contract iedere maand omlaag of omhoog bijstellen.
 4. Kies je favoriete mobieltje : Wie een Sim Only contract afsluit, regelt zelf zijn smartphone. En het leuke is, je kunt kiezen uit iedere toestel die je in de winkel maar kunt vinden (weliswaar simlockvrij). Je hoeft niet te kiezen uit een beperkt aantal smartphones, maar je mag uit honderden telefoons je favoriet kiezen.
 5. Je oude toestel mag blijven: mogelijkerwijs doet je oude toestel het nog prima. Dan hoef je bij je nieuwe Sim Only abonnement compleet geen smartphone aan te schaffen. Je oude smartphone hoeft geen stof te vangen en weggooien hoeft tevens niet. zonder simlock|simlock vrije ordinaire mobieltje } benodigd. Dat houdt in dat niet alle mobieltjes geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude smartphone liggen, die bij een oud overeenkomst besteld is? Alleen de aanbieder waarbij het smartphone oorspronkelijk is verkregen, mag de simlock van de smartphone afhalen. In de praktijk houdt in dat in de regel dat de klant nog een tijd bij de oude aanbieder moet blijven, of zelf een nieuwe mobieltje moet aanschaffen.

  Kies het juiste Sim Only abonnement

  Om te bepalen welk telefonie abonnement voor jou het beste is raden wij aan om naar je bel- en internetverleden te kijken van de afgelopen 5 maanden. Dat is over het algemeen sufficient om een een idee te krijgen in je gebruik.|

  Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

  Als je nu hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je bestellen wilt, wordt het tijd om de duur van het contract te kiezen. Bij de meeste aanbieders kun je kiezen tussen een periode van 12 of 24 maanden. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de contractduur te kiezen. Er zijn op het moment echter tevens Sim Only aanbieders die een Sim Only contract met een duur van het contract van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse onkosten omlaag gaan als je een contract voor een langere periode afsluit. Een telecomabonnement van een maand kan leuk zijn als je een aanbieders eens wilt testen, maar als je er langer consument blijft betaal je elke maand veel meer dan wanneer je een abonnement van 24 maanden afsluit.}

  Welk toestel past bij een Sim Only abonnement?

  Sim Only-kaarten werken alleen op simlock vrije smartphones. Kortgezegd: een mobiel die alle providers accepteert. Tegenwoordig zijn de meeste smartphones simlock vrij. Ergens nog een oude smartphone liggen? De oude telecomprovider kan de telefoon vrijgeven. Verder zijn er online tools en telecomzaken die de telefoon tevens simlock vrij kunnen maken.

  Wat is het verschil tussen 3G en 4G?

  4G is een nieuwere techniek voor internetverbinding op de mobiele telefoon. 3G en 4G verschillen ook in de snelheid: bij 3G kan de gebruiker ten hoogste acht Mbit per seconde gebruiken. Bij 4G is dat 150 Mbit per seconde. 4G werkt alleen op nieuwere mobieltjes, terwijl 3G op veruit de meeste smartphones werkt.

  Waarom Sim Only vergelijken?

  Onze website is al in enkele jaren actief en sindsdien uitgegroeid tot de grootste Sim Only vergelijker van Holland. Wij hebben de afgelopen jaren dan ook de nodige ervaring opgedaan.

  Geld besparen op je mobiele abonnement? Wij combineren als enige Sim Only prijsvergelijker in dit land het aanbod van maarliefst 15 netwerk telecomproviders. Bovendien bieden wij de mogelijkheid naast de prijzen ook de beoordelingen van andere consumenten mee te nemen in je mogelijkheid voor een Sim Only.

  Iedere dag wordt onze website voorzien van actuele prijzen. Zo kun jij weloverwogen een optie maken voor het meest passende abonnement. Onze missie is dan ook om consumenten onnodige onkosten te besparen, zodat we zorgeloos met elkaar in contact kunnen blijven.

  Voor wie is Sim Only geschikt?

  Sim Only aanbiedingen zijn geschikt voor een ieder die voordeliger wil bellen en nog een prima toestel heeft, of het geen probleem vind om los een toestel aan te schaffen. meestal is het voordeliger om een losse mobiel aan te schaffen i.c.m. een Sim Only abonnement, dan dat je een ‘gratis’ toestel met abonnement bestelt. Of je nu behoefte hebt aan onbeperkt bellen en internet, of slechts af en toe je toestel gebruikt, er is voor een ieder een passend abonnement te vinden. De laatste tijd zien wij verder ook dat voornamelijk de goedkope Sim Only abonnementen een populair alternatief voor zijn voor prepaid simkaart gebruikers.

  Uitsparen door een Sim Only internet contract te verlengen

  Wil je geld overhouden op je maandelijkse onkosten voor bellen, sms’en en internetten? Verleng dan je mobiele telefoon contract in de vorm van een Sim Only. Een abonnementsverlenging in de vorm van een Sim Only contract bij je huidige telecomprovider zal al in enkele stappen enkele euro’s tot tientallen euro’s kunnen schelen. Het verlengen van je telefooncontract hangt af van je telecomaanbieder. Sommige providers hanteren 3 maand voor afloop van het contract, maar andere providers hanteren 6 maand. Het verlengen van je telefoon contract kan tevens nog eens tot ten hoogste 3 maand na verloop van je contract datum. Controleer wanneer je contract eindigt bij je provider en sluit ogenblikkelijk een voordelig Sim Only contract af. De verlenging van je smartphoneabonnement gaat pas in vanaf het moment dat de overeenkomst datum verstreken is.

Scroll naar boven