t mobile sim only

Telefoon Sim Only Vergelijken

Het leven is al duur genoeg, dat weten wij. Gelukkig kunt ugeld overhouden op uwsmartphoneabonnement, kunt u SimOnly vergelijken en het voordeligste contract vinden. Als u al eensmartphone heeft, is een Sim Only contract ideaal voor u, want hierbij betaaltu enkel de abonnementskosten en niets extra voor het mobieltje.

Wat is Sim Only?

Telefoons die in combinatie met een contractzijn gekocht, zijn in de regel nietsimlockvrij. Deze kun je simlockvrij laten maken om op de keperbeschouwd gebruik te kunnen maken van een simkaart van een andereprovider; dit kun je doen viajouw huidige aanbieder of bijeen telecomwinkeltje in jouw woonplaats.

Sim Only nummerbehoud

Stap jij over op een nieuw Sim Only abonnement, maar wil je mobieletelefoon nummer behouden? Dit is mogelijk, maar het iswel van betekenisdat je dit aangeeft bij het invullen van je gegevens. Als je het nietdoorgeeft, is de kans groot dat nummerbehoud later niet meer een mogelijkheid is. Ook voor Sim Only metnummerbehoud ben je aan het juiste adres.

De vijfpre’s van een Sim Only abonnement

Een Sim Only contractis aanzienlijk voordeliger dan een soortgelijk contractmet telefoon. Bij een contract met een nieuwetoestel ontvang je vaak kortingen op de nieuwe smartphone, en maar weinig korting ophet abonnement. Bovendien moet de provider het apparaatook terugverdienen. Je kunt daarom inde regel kiezen uit een eenmalige bijdrage of een maandelijkse mobiele telefoon bijdrage,hierdoor valt het abonnement te allen tijde duurderuit. Omdat er bij een Sim Only contractgeen nieuw apparaat zit, krijg je van de telecomaanbiedereen extra korting op de maandelijkse kosten, hierdoor zijn de maandlastenaanzienlijk lager. De korting loopt soms op tot de helft van het normale tariefbij hetzelfde abonnement in combinatie met een mobiele telefoon. Je huidige apparaatmoet wel simlockvrij zijn. Simlockvrij houdt in dat je mobieltje simkaarten van alle aanbieders accepteert.

 1. Lage abonnementskosten: Sim Only abonnementen van goedkope providers kunnentot 80% voordeliger uitvallen dan eentelefooncontract met mobieltje. Dat scheelt nogal.
 2. Elke maand opzegbaar:Wie een abonnement afsluit met smartphone , kan daar zo tweejaar aan vastzitten. Een Sim Only abonnement isper maand opzegbaar.
 3. Flexibel abonnement: Bij het vinden van een Sim Onlycontract heb je gegokt hoeveel je per maand belt en smst. in feite weet je het niet zo goed. Dat geeft volledigniet. Zat je er helemaal naast? Dan kun je het Sim Only contract iederemaand omlaag of omhoog bijstellen.
 4. Kies je favoriete mobieltje : Wie een Sim Only contract afsluit,regelt zelf zijn smartphone. En het leuke is, je kunt kiezen uitiedere toestel die je in de winkel maar kunt vinden(weliswaar simlockvrij). Je hoeft niet te kiezen uit een beperkt aantal smartphones,maar je mag uit honderden telefoons je favoriet kiezen.
 5. Je oude toestel magblijven: mogelijkerwijs doet je oudetoestel het nog prima. Dan hoef je bij je nieuwe Sim Only abonnementcompleet geen smartphone aan teschaffen. Je oude smartphone hoeft geen stof te vangen enweggooien hoeft tevens niet. zonder simlock|simlock vrije ordinaire mobieltje } benodigd. Dat houdt in dat niet alle mobieltjes geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude smartphone liggen, die bij een oud overeenkomst besteld is? Alleen de aanbieder waarbij het smartphone oorspronkelijk is verkregen, mag de simlock van de smartphone afhalen. In de praktijk houdt in dat in de regel dat de klant nog een tijd bij de oude aanbieder moet blijven, of zelf een nieuwe mobieltje moet aanschaffen.

  Kies het juiste Sim Only abonnement

  Om te bepalen welk telefonie abonnement voor jou het beste is raden wij aan om naar je bel- en internetverleden te kijken van de afgelopen 5 maanden. Dat is over het algemeen sufficient om een een idee te krijgen in je gebruik.|

  Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

  Als je nu hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je bestellen wilt, wordt het tijd om de duur van het contract te kiezen. Bij de meeste aanbieders kun je kiezen tussen een periode van 12 of 24 maanden. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de contractduur te kiezen. Er zijn op het moment echter tevens Sim Only aanbieders die een Sim Only contract met een duur van het contract van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse onkosten omlaag gaan als je een contract voor een langere periode afsluit. Een telecomabonnement van een maand kan leuk zijn als je een aanbieders eens wilt testen, maar als je er langer consument blijft betaal je elke maand veel meer dan wanneer je een abonnement van 24 maanden afsluit.}

  Welk toestel past bij een Sim Only abonnement?

  Sim Only-kaartenwerken alleen op simlock vrije smartphones. Kortgezegd: een mobieldie alle providers accepteert. Tegenwoordig zijn de meestesmartphones simlock vrij. Ergens nog een oudesmartphone liggen? De oudetelecomprovider kan detelefoon vrijgeven. Verder zijn er online tools entelecomzaken die de telefoon tevens simlock vrijkunnen maken.

  Wat is het verschil tussen 3G en 4G?

  4G is een nieuwere techniek voor internetverbinding op demobiele telefoon. 3G en 4G verschillen ook in de snelheid: bij 3G kan de gebruiker ten hoogste achtMbit per seconde gebruiken. Bij 4G is dat 150 Mbit per seconde. 4G werkt alleenop nieuwere mobieltjes, terwijl 3G op veruit demeeste smartphones werkt.

  Waarom Sim Only vergelijken?

  Onze website is al in enkele jaren actief en sindsdienuitgegroeid tot de grootste Sim Onlyvergelijker van Holland. Wij hebben de afgelopenjaren dan ook de nodige ervaring opgedaan.

  Geld besparen op jemobiele abonnement? Wij combineren als enige Sim Only prijsvergelijker in dit landhet aanbod van maarliefst 15 netwerktelecomproviders. Bovendien bieden wijde mogelijkheid naast de prijzen ook de beoordelingen vanandere consumenten mee te nemen in jemogelijkheid voor een Sim Only.

  Iedere dag wordt onze website voorzien van actuele prijzen. Zo kun jijweloverwogen een optie maken voorhet meest passende abonnement. Onze missie is dan ook om consumentenonnodige onkosten te besparen, zodat we zorgeloos met elkaar in contactkunnen blijven.

  Voor wie is Sim Only geschikt?

  Sim Only aanbiedingenzijn geschikt voor een ieder die voordeliger wil bellenen nog een prima toestel heeft, of het geen probleem vind om los eentoestel aan te schaffen. meestal is het voordeliger om eenlosse mobiel aan te schaffeni.c.m. een Sim Only abonnement, dandat je een ‘gratis’ toestel metabonnement bestelt. Of je nu behoefte hebt aan onbeperkt bellenen internet, of slechts af en toe je toestel gebruikt, eris voor een ieder een passend abonnement te vinden. De laatste tijd zien wij verder ook datvoornamelijk de goedkope Sim Onlyabonnementen een populair alternatief voor zijn voor prepaid simkaartgebruikers.

  Uitsparen door een Sim Onlyinternet contract te verlengen

  Wil je geld overhouden opje maandelijkse onkosten voor bellen, sms’en en internetten? Verlengdan je mobiele telefoon contract in de vormvan een Sim Only. Eenabonnementsverlenging in de vorm van een SimOnly contract bij je huidigetelecomprovider zal alin enkele stappen enkele euro’s tottientallen euro’s kunnen schelen. Het verlengen van jetelefooncontract hangt af van je telecomaanbieder. Sommige providers hanteren 3 maand voor afloopvan het contract, maar andere providers hanteren 6 maand. Hetverlengen van je telefoon contract kantevens nog eens tot ten hoogste 3 maand na verloop van jecontract datum. Controleer wanneer jecontract eindigt bij jeprovider en sluitogenblikkelijk een voordelig Sim Only contract af. De verlenging van jesmartphoneabonnement gaat pas in vanaf het moment dat deovereenkomst datum verstreken is.

Scroll naar boven