onbeperkt internet sim only

Telefoon Abonnement Vergelijken Sim Only

Ben je op zoek naar een Sim Only-contract dat goed bij jou past? Bel snel en simpel helpt je makkelijk te vinden wat je zoekt. Je kunt hier alle abonnementen in de vorm van een Sim Only vergelijken en zo maak je immer de juiste mogelijkheid. Bij Bel simpel vind je de beste Sim Only-aanbiedingen van alle grote providers als T-Mobile en Ben. Het maakt niet uit of je het meest goedkope Sim Only-abonnement zoekt of een Sim Only-deal met een grote databundel en veel belminuten: je zit hier goed!

Sim Only vergelijken

Steeds meer Nederlanders kiezen voor Sim Only abonnementen. Dit houdt in dat zij zelf een mobieltje aankopen en daar een Sim Only contract bij aankopen, of dat klanten eerst voor een abonnement met toestel kiezen en na de contractduur overstappen op Sim Only omdat zij hun telefoon nog goed genoeg vinden.

Met een Sim Only abonnement kun je zelf je telefoon kiezen, deze krijg je er namelijk niet bij van de provider. Dit heeft twee grote voordelen:

  • Je abonnement is veel een voordeligere keus
  • Je kunt zelf kiezen welke toestel je neemt (bijvoorbeeld je huidige smartphone)

Ik heb een goede Sim Only aanbieding gevonden bij mijn huidige telecomaanbieder. Wat gebeurt er nu?

Vervolgens zal je Sim Only abonnement ingaan op het moment dat je ‘oude’ contract eindigt met een maximum van 30 dagen na afloop van dit ‘oude’ abonnement. Dat is onder meer afhankelijk van het moment waarop je doorgeeft dat je wilt overstappen naar het door jou geselecteerde Sim Only abonnement.

Waarom is een Sim Only contract een voordeligere keus?

Het verschil in de kosten bij een Sim Only contract zit hem volledig in het niet nodig hebben van de smartphone. Bij een gebruikelijke abonnement met smartphone betaal je jouw maandelijkse kosten in tweeën. Een deel voor het abonnement en een deel voor je telefoon. Het deel van je abonnement bestaat uit de belminuten, sms en internet mb’s. De kosten voor je telefoon zorgen ervoor dat je na de looptijd je toestel voor 100% hebt voldaan. Je betaalt je telefoon dus af in 12 of 24 termijnen. Doordat je deze vaste lasten bij een Sim Only contract niet hebt, worden je maandelijkse onkosten veel lager. zonder simlock|simlock vrije een mobile device} benodigd. Dat houdt in dat niet alle smartphones geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude toestel liggen, die bij een oud contract gebruikt is? Alleen de aanbieder waarbij de smartphone oorspronkelijk is besteld, mag de simlock van de mobieltje weghalen. In de praktijk houdt in dat over het algemeen dat de koper nog een tijd bij de oude aanbieder moet blijven, of zelf een nieuwe telefoon moet kopen.

Kies het juiste Sim Only abonnement

Welk telecomabonnement het slimste bij jou past hangt af van verschillende delen. Zo is het van invloed om vooraf te bekijken hoeveel data je op dit moment gebruikt en hoeveel je denkt te gaan blijven gebruiken. Hoe over het algemeen bel je met je smartphone? Vind je het belangrijk dat je razend in enkele stappen internet hebt? Of maak je welbeschouwd alleen gebruik van internet via een wifi verbinding? Dit soort vragen bepalen het type Sim Only abonnement dat je benodigd en de periodieke abonnementskosten die daarbij komen kijken.|

Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

Als je nu hebt bedacht hoeveel belminuten en MB’s je bestellen kunt, wordt het tijd om de contracttermijn te kiezen. Bij de meeste Sim Only providers kun je kiezen tussen een periode van 1 of 2 jaar. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je benodigd, wordt het tijd om de contractduur te kiezen. Er zijn op het moment echter ook Sim Only aanbieders die een Sim Only contract met een contractduur van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse kosten omlaag gaan als je een overeenkomst voor een langere periode afsluit. Een internet en mobiel bellen abonnement van een maand kan leuk zijn als je een aanbieders eens wilt testen, maar als je er langer consument blijft betaal je per maand veel meer dan wanneer je een Sim Only abonnement van 24 maanden afsluit.}

Uit welke Sim Only abonnement kan ik kiezen?

Zoals gezegd heb je bij een contract zonder mobieltje meer keusin providers dan bij een telefoniecontract met telefoon. Dat zijn echter niet allemaal diverse providers met een eigen netwerk. In Nederland tellen wij officieel 4 grote mobiele telefonie bedrijven met een eigen netwerk, namelijk:

  • KPN,
  • Vodafone,
  • T-Mobile en
  • Tele2.

Alle andere mobiele telefonie bedrijven maken gebruik van het netwerk van 1 van deze aanbieders. Zo maakt de aanbieders hollandsnieuwe bijvoorbeeld gebruik van het netwerk Vodafone en heb je bij Simyo de betrouwbare dekking van KPN. In totaal kent dit land op dit moment twaalf diverse mobiel bellen bedrijven.

Waarom betaal ik de 1ste maand meer?

Voor het vinden van een nieuw abonnement, maakt de aanbieder kosten. De meeste providers brengen die kosten bij de nieuwe abonnee in rekening. Sommige aanbieders verrekenen die onkosten met de 1ste maand, derden laten de aansluitkosten apart betalen.

Waarom een Sim Only abonnement?

Zoals gezegd bel je met een Sim Only aanbieding veel voordeliger dan met een normaal abonnement. Bovendien hoef je nergens aan vast te zitten, want er zijn verscheidene providers met elke maand opzegbare abonnementen. Naast de lage kosten en de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt, kun je ook nog lekker met je vertrouwde toestel blijven bellen.

Wat is een SIM-only abonnement?

Een SIM-only abonnement, in de regel aangeduid als SIM-only, Sim Only of SimOnly, is een contract zonder een nieuwe mobiele telefoon.

Bij een SIM-only abonnement ontvang je meestal een bundel met minuten en/of sms’jes en/of data. Je betaalt voor de aansluiting en het gebruik van het netwerk van de provider en niet voor een telefoon. Je krijgt een nieuwe simkaart, met behoud van nummer als je dat wilt.

Een SIM-only contract is een prima optie wanneer je al een mobiele telefoon hebt en daar nog tevreden over bent. En een SIM-only contract kan stukken voordeliger uitvallen dan aanbiedingen waarin wel een mobiele telefoon is opgenomen.

Wil je wel een nieuwe mobieltje , dan is het verstandig om SIM-only abonnementen met de aanschaf van een los mobieltje te vergelijken met abonnementen waarbij zowel toestel als contract worden geleverd. Dit is ook bruikbaar als je het geen probleem vindt om het apparaat in een keer te betalen.

Stap je over naar een SIM-only abonnement dan is het doorslaggevend dat je de beschikking hebt over een simlockvrije mobieltje. Meestal is dat het geval. Is dat niet zo, dan kan het toestel (als je het langer dan een jaar in je bezit hebt) zonder extra kosten simlockvrij worden gemaakt door de partij waar je het apparaat gekocht hebt.

Goedkoopste Sim Only abonnementen met onbeperkt internet

Ben je in de markt bent naar een Sim Only? Vindt hier de meest voordelige Sim Only abonnementen met onbeperkt internet door de providers te vergelijken. Volg onze stappen om easy en snel het meest voordelige Sim Only abonnement te vinden en om het Sim Only contract dan af te sluiten. Om het voordeligste Sim Only onbeperkt internet abonnement af te sluiten moet je eerst inzichtelijk hebben hoeveel je maandelijks verbruikt aan belminuten, sms’jes en aan data. Op het internet kun je easy je verbruik berekenen voor bijvoorbeeld de data, maar je kunt tevens op je laatste factuur zien hoeveel je maandelijks verbruikt bij je huidige mobiele telefoon abonnement. Op welk moment je het verbruik inzichtelijk hebt kun je op zoek gaan naar het meest voordelige Sim Only onbeperkt internet abonnement. Door in onze vergelijkingstool je verbruik te selecteren vindt je easy het Sim Only abonnement dat bij jou past. Heb je het meest goedkope contract gevonden dan kun je de Sim Only aanbieding selecteren en dan kun je het Sim Only abonnement aan gaan bij de aanbieder.

Scroll naar boven