t mobile sim only

Simkaart Vergelijken

Vind u het lastig kiezen?Wij helpen u daarmee. Met Sim Only vergelijken van deze site vergelijkt u demeest goedkope abonnementen. Ustelt zelf het abonnement samen en u kiest zelf detelecomprovider. De voordeligste Sim Only abonnementen bij debeste providers enuitstekende service.

Wat is Sim Only?

Bij een Sim Onlycontract krijg je alleen een simkaart; de mobieltjemoet je dus zelf aanschaffen. Je simkaart heeft een eigen mobiel telefoonnummeren daaraan zijn je abonnementsgegevens gekoppeld.

Houd er wel rekening mee dat je eensimlockvrije smartphone nodig hebt als je kiest voor een Sim Only abonnement. Alssmartphones los verkocht worden, zijn dit in de meeste gevallensimlockvrije smartphones.

De verschillende simkaarten

Bij Sim Only,oftewel simkaart only, betaal je alleen voor het abonnement dat opde kosteloos simkaartstaat. Er zijn simkaarten in 3 verscheidenesoorten: je hebt eenstandaardsimkaart, een micro simkaart en een nano simkaart. Hiervan is dealgemenesimkaart de grootste, gevolgd door de micro simkaart en de nano simkaart.Demeest populaire smartphones die de laatste jarenuitgebracht zijn, zoals de iPhone 5/6 en de Samsung Galaxy S6, maken gebruikvan een nano simkaart. De iets oudere mobieltjes hebben over het algemeen een micro simkaart nodig. Dedoorsneesimkaart wordt continu minder gebruikt in mobieletelefoons.

Als je een Sim Onlycontract bestelt, krijg je bij de meeste providerseen 3-in-1 simkaart. Dit houdt in dat je te allen tijde dejuiste simkaart hebt voor je mobieltje ;je simkaart knippen is dus niet nodig. Als detelecomprovider van jouwmogelijkheid geen 3-in-1 simkaart levert,krijg je bij je bestelling deoptie voor een bepaald soortsimkaart.telefoon zonder simlock|simlock vrije een mobile device} benodigd. Dat houdt in dat niet alle mobiele telefoons geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude toestel liggen, die bij een oud contract gebruikt is? Alleen de telecomprovider waarbij het mobieltje oorspronkelijk is gebruikt, mag de simlock van de telefoon afhalen. In de praktijk houdt in dat vaak dat de afnemer nog een tijd bij de oude provider moet blijven, of zelf een nieuwe toestel moet aanschaffen.

Kies het juiste Sim Only abonnement

Om te bepalen welk abonnement voor jou het voordeligste is bevelen we aan om naar je bel- en internetverleden te kijken van de afgelopen 5 maanden. Dat is normaal gesproken genoeg om een zicht te krijgen in je gebruik.|

Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

Als je een keer hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de duur van het contract te kiezen. Bij de meeste providers kun je kiezen tussen een periode van 1 of 2 jaar. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de contractduur te kiezen. Er zijn Vandaag de dag echter tevens Sim Only aanbieders die een Sim Only abonnement met een contractduur van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse onkosten omlaag gaan als je een contract voor een langere periode afsluit. Een Sim Only abonnement van een maand kan leuk zijn als je een aanbieders eens wilt testen, maar als je er langer klant blijft betaal je per maand veel meer dan op welk moment je een abonnement van 24 maanden afsluit.}

Hoe kun je het voordeligste Sim Only providersvergelijken?

Het naast elkaar leggen van van abonnement kunnen per paar weken verschillen kan door allereerst de minimale collectie belminuten te bepalen. Wie kiest voor een te niet groot telecomabonnement kunnen per dag veranderen loopt het dreiging buiten de bundel te bellen. De mobiele telefonie bedrijven verwacht dan een bijbetaling. Bekijk oude smartphonerekeningen om achter het gemiddelde gebruik te komen.

Bellen en smsen tezamen

Bedenk voor het vinden het aantalgewenste berichten. Dat aantal kan gelijk zijn aan het aantal belminuten.Denk van tevoren goed na of veel sms’jes wel echt nodig zijn. Vandaag de dag zijn er toch diensten om te chatten als iMessage en WhatsApp. Via deze diensten kunnengebruikers tekstberichten sturen, zonder dat dit ten koste gaat van hunaantal sms’jes. Kijk vooral naar deprijs: soms kan een grotere of juist kleinere bundelvoordeliger zijn.

Wat is het geschatte dataverbruik?

Wie af en toe het nieuwsleest, WhatsAppt en heel af en toe filmskijkt, zal genoeg hebben aan zo’n 500 MB. Wie juist veel video’s bekijkt, kanbeter kiezen voor een abonnement van 1000 MB of meer. In de praktijkhebben veel consumenten vanmobiel bellen bedrijven een tekrappe bundel, waarmee ze moeten bijbetalen. Het gebruik vanWiFi is tevens een oplossing.

Verschil tussen 3G en 4G netwerk

enkelemobiele telefonie bedrijven biedenook de keuzemogelijkheid tussen 3G en4G aan. 3G is snel genoeg om tekunnen Twitteren, Facebooken en WhatsAppen, maar te traag voor het bekijken vanvideo’s. 4G heeft in de auto of in de trein een snelheid van 12,vijfmegabyte per seconde. Wie stilstaat of loopt, kan een snelheid van 125 megabyteper seconde gebruiken.

Vergelijk tot slot voor de duur van het telefonieabonnement. meestal geldt: ‘Hoe langer het abonnement zonder mobieltje, hoe lager de prijs.’ Bekijk voor het vinden eerst de ervaringen van voorgaandeconsumenten. Consumentenhebben de mogelijkheid een maandcontract aan te gaan om de SimOnly aanbieder uit te proberen. Bevalt deprovider niet, dan is deafnemer na een maand vrij om te gaan. Bevalt demobiele telefonie bedrijven al eenaantal maanden? Dan kan een jaarcontract een geldbesparendebeslissing zijn. Het is slimtevens de eenmalige installatiekosten te bekijken.

Kies een goedkoop Sim Only abonnement

Op het moment iseen Sim Only zo’n beetje depopulairste abonnementsvorm voor een smartphone.Dat komt met name doordat een Sim Only veel goedkoperis dan een regulier abonnement. Bij een Sim Only contract ontvang je alleeneen simkaart en geen smartphone. Dat is dus wat een Sim Only is.

Doordat je blijft bellen met je bestaande mobiele telefoon , bespaar je veel overbodige kosten. De kosten die je normaliter voor je ‘gratis mobiele telefoon ’ betaalt, valt weg bij een Sim Only en zodoende houd je erg lagere maandelijkse abonnementskosten over.

Waarom Sim Only vergelijken?

Onze website is al in enkele jaren actief en sindsdienuitgegroeid tot de grootste Sim Onlyvergelijker van Holland. Wij hebben de afgelopenjaren dan tevens de nodige ervaring opgedaan.

Geld besparen op jemobiele abonnement? Wij combineren als enige Sim Only prijsvergelijker in Nederlandhet aanbod van maarliefst 15 netwerktelecomaanbieders. Bovendien bieden wijde mogelijkheid naast de prijzen ook de beoordelingen vanandere consumenten mee te nemen in jekeuze voor een Sim Only.

Dagelijks wordt onze website voorzien van actuele abonnementen. Zo kun jijweloverwogen een optie maken voorhet meest passende abonnement. Onze missie is dan ook om consumentenoverbodige onkosten te geldoverhouden, zodat we onbekommerd met elkaar in contactkunnen blijven.

Wat is een SIM-only abonnement?

Een SIM-only abonnement, over het algemeen aangeduid als SIM-only, Sim Only of SimOnly, is een contract zonder een nieuwe mobieltje.

Bij een SIM-only contract ontvang jein de regel een bundel met minutenen/of sms’jes en/of data. Je betaalt voor de aansluiting en het gebruik van hetnetwerk van de provider en nietvoor een telefoon. Je krijgt een nieuwe simkaart, met behoud vannummer als je dat wilt.

Een SIM-only contract is een primabeslissing wanneer je al een mobieltje hebt en daar nog tevreden over bent. En eenSIM-only abonnement kan stukken goedkoper uitvallendan aanbiedingen waarin wel een smartphone isopgenomen.

Wil je wel een nieuwe smartphone , dan is hetslim om SIM-only abonnementen met de aanschafvan een losse telefoon tevergelijken met abonnementen waarbij zowel toestel alscontract worden geleverd. Dit is met namedoelmatig als je het geen probleemvindt om het apparaat in een keer te betalen.

Stap je over naar een SIM-only contract dan ishet van belangdat je de beschikking hebt over een simlockvrije smartphone. In de regel is dat het geval. Is dat niet zo, dan kan het toestel (alsje het langer dan een 12 maanden in je bezithebt) kosteloossimlockvrij worden gemaakt door de partij waar je het toestelgekocht hebt.

Overstappen naar een nieuwetelecomaanbieder

Al je een Sim Onlyabonnement aangaat bij eentelecomprovider waarbij je nog geenconsument bent dan kun je bij de meeste providers gebruikmaken van een overstap service. Met deze service hoef jezelf niets te regelenen verloopt het overstappen naar het goedkoopste Sim Onlyabonnement zonder problemen. Je SimOnly telecomprovider regelt dan voorjou al het papierwerk wat erbij komt kijken om van de ene naar de andereaanbieder over te stappen.Ook als je gebruik wilt maken van nummerbehoud kun je ditkiezen en je Sim Onlyprovider regelt dat je een Sim Only abonnement krijgtmet je huidige mobieltje nummer. Het enige wat jenog hoeft aan te geven aan je nieuweprovider zijn je persoonlijkegegevens, je huidige mobiele nummer en welke simkaart je wenst teverkrijgen. Wanneer alles isgeregeld ontvang je binnen enkele dagen een Sim Only starterspakket thuis van je nieuweprovider. Stop deontvangen simkart in je simlock vrije mobieltje en je kunt aanstonds gebruik maken van je goedkope Sim Only abonnement!

Scroll naar boven