t mobile sim only

Sim Only Vergelijken Abonnement

Ben je op zoek naar eenSim Only-abonnement datgoed bij jou past? Belgemakkelijk helpt je simpel te vinden wat je zoekt. Je kunthier alle abonnementen in de vorm van een SimOnly vergelijken en zo maak je altijd de juistekeus. Bij Belsimpel vind je de voordeligste Sim Only-aanbiedingen van alle groteaanbieders als Vodafone en Simyo.Het maakt niet uit of je het goedkoopste Sim Only-abonnementzoekt of een Sim Only-deal met eengrote databundel en veel belminuten: je zit hier goed!

Wat is Sim Only?

Als je een contract in combinatiemet een smartphone hebt gekocht zijn de mobieleaanbieders na één jaar verplicht om kosteloos de simlock eraf te halen. Binnen het 1stekalenderjaar kan er een bedrag gevraagd wordenom de toestel simlock vrij te maken. Tevens als jeop een later moment je mobiele telefoon wilt verkopen ishet handig om een simlockvrije telefoon te hebben,simlockvrije telefoons verkopen namelijk een stuk beter!

Ik heb nog geen Mobiel abonnement of wil een extra mobiel abonnement. Wat zijn de mogelijkheden?

Heb je nog een goed werkende mobieltje waar je tevreden over bent, of ben je van planeen losse mobieltje aan te schaffen, dan is hetslim om een los Sim Only contract af te sluiten. Let er wel op dat jeeen contract neemt dat past bij je verbruik.

Aanschaf van een Sim Only contract heeft enkelevoordelen ten opzichte van de aanschaf van een contractinclusief mobieltje.

 • Je kunt aanzienlijk geld besparen op de kosten.
 • Kies voor een korte looptijd, dan kun jesnel overstappen als een anderepartij een goedkoper contract aanbiedt.

  De vijfvoordelen van een Sim Only abonnement

  Een Sim Only abonnementis aanzienlijk voordeliger dan een soortgelijk contractmet telefoon. Bij een abonnement met een nieuwesmartphone ontvang je vaak kortingen op de nieuwe telefoon, en maar weinig korting ophet abonnement. Bovendien moet de aanbieder het apparaattevens terugverdienen. Je kunt daarom meestal kiezen uit een eenmalige bijdrage of een maandelijkse mobieltje bijdrage,hierdoor valt het contract te allen tijde duurderuit. Omdat er bij een Sim Only contractgeen nieuw apparaat zit, krijg je van de telecomaanbiedereen extra korting op de maandelijkse kosten, hierdoor zijn de maandlastenaanzienlijk lager. De korting loopt soms op tot de helft van het normale tariefbij hetzelfde abonnement in combinatie met een mobiele telefoon. Je huidige apparaatmoet wel simlockvrij zijn. Simlockvrij betekent dat je mobieletelefoon simkaarten van alle aanbieders accepteert.

  1. Lage abonnementskosten: Sim Only abonnementen van goedkope aanbieders kunnentot 80% goedkoper uitvallen dan eentelefooncontract met smartphone. Dat scheelt nogal.
  2. Elke maand opzegbaar:Wie een abonnement aangaat met mobieltje , kan daar zo 2jaar aan vastzitten. Een Sim Only abonnement iselke maand opzegbaar.
  3. Flexibel abonnement: Bij het aangaan van een Sim Onlyabonnement heb je gegokt hoeveel je elkemaand belt en smst. inderdaad weet je het niet zo goed. Dat geeft helemaalniet. Zat je er compleet naast? Dan kun je het Sim Only abonnement iederemaand omlaag of omhoog bijstellen.
  4. Kies je favoriete smartphone : Wie een Sim Only contract afsluit,regelt zelf zijn telefoon. En het leuke is, je kunt kiezen uitiedere toestel die je in de winkel maar kunt vinden(weliswaar simlockvrij). Je hoeft niet te kiezen uit een beperkt aantal smartphones,maar je mag uit honderden telefoons je favoriet kiezen.
  5. Je oude toestel magblijven: mogelijkerwijs doet je oudetelefoon het nog prima. Dan hoef je bij je nieuwe Sim Only abonnementvolledig geen smartphone aan teschaffen. Je oude smartphone hoeft geen stof te vangen enweggooien hoeft tevens niet. zonder simlock|simlock vrije een mobile device} benodigd. Dat houdt in dat niet alle mobiele telefoons geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude telefoon liggen, die bij een oud contract besteld is? Alleen de provider waarbij het mobiele telefoon oorspronkelijk is besteld, mag de simlock van de smartphone afhalen. In de praktijk betekent dat in de regel dat de afnemer nog een tijd bij de oude aanbieder moet blijven, of zelf een nieuwe smartphone moet aanschaffen.

   Kies het juiste Sim Only abonnement

   Welk abonnement het goedkopere bij jou past hangt af van diverse dingen. Zo is het van betekenis om vooraf te bekijken hoeveel data je op dit moment gebruikt en hoeveel je denkt te gaan blijven gebruiken. Hoe over het algemeen bel je met je telefoon? Vind je het doorslaggevend dat je razend efficiënt internet hebt? Of maak je inderdaad alleen gebruik van internet via een wifi verbinding? Dit soort vragen bepalen het type telecomabonnement dat je benodigd en de maandelijkse kosten die daarbij komen kijken.|

   Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

   Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je gebruiken wilt, wordt het tijd om de contractduur te kiezen. Bij de meeste providers kun je kiezen tussen een periode van 1 of twee jaar. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de contractduur te kiezen. Er zijn tegenwoordig echter tevens providers die een Sim Only abonnement met een contractduur van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse onkosten omlaag gaan als je een contract voor een langere periode afsluit. Een abonnement van een maand kan leuk zijn als je een Sim Only aanbieders eens wilt testen, maar als je er langer klant blijft betaal je per maand veel meer dan wanneer je een internet en mobiel bellen abonnement van 24 maanden afsluit.}

   Welke simkaarten zijn er?

   Er zijn 3 formaten simkaarten: hetalgemeneformaat, micro sim en nano sim. Hetgangbareformaat werd met name vroeger gebruikt. Tegenwoordig gebruikenmobiel bellen bedrijven hetformaat nog nauwelijks. De meeste smartphones hebben nu eenaansluiting voor een micro simkaart. Alleen de allernieuwste mobieltjes gebruiken een nano simkaart.

   De meeste SimOnly aanbieders leveren de simkaart op alle formaten. Deklant van het internet en mobielbellen abonnement kan dan zelf de kaarten uitdrukken.

   Hoe hoog zijn de aansluitkosten?

   De aansluitkosten bedragen bij de aanbieders vanmobiele telefonie tussen de 10 en de 20 euro. Iedereprovider vermeldt dit op haareigen website. Bij verlenging worden er geen aansluitkosten in rekening gebracht.

   Waarom Sim Only vergelijken?

   Onze website is al in enkele jaren actief en sindsdienuitgegroeid tot de grootste Sim Onlyvergelijker van ons land. Wij hebben de afgelopenjaren dan tevens de nodige ervaring opgedaan.

   Besparen op jemobiele abonnement? Wij combineren als enige Sim Only prijsvergelijker in ons landhet aanbod van maarliefst 15 netwerktelecomproviders. Bovendien bieden wijde mogelijkheid naast de prijzen tevens de beoordelingen vanandere consumenten mee te nemen in jekeuzemogelijkheid voor een Sim Only.

   Dagelijks wordt onze website voorzien van actuele prijzen. Zo kun jijweloverwogen een keuze maken voorhet meest passende abonnement. Onze missie is dan ook om consumentenoverbodige onkosten te uitsparen, zodat we onbekommerd met elkaar in contactkunnen blijven.

Ik heb een goede Sim Only aanbieding gevonden bij mijn huidigeaanbieder. Wat gebeurt er nu?

Je hebt een nieuw SimOnly contract uitgekozen en bent er zeker van dat je jecontractuele verplichtingen van je ‘oude’ contract volledig bentnagekomen.

Het enige dat je nu hoeft te doen is contact op te nemen metje huidige provider of met departij waarbij je het Sim Onlycontract gaat afsluiten, om door te geven dat jewilt overstappen naar het Sim Onlycontract dat je hebt geselecteerd.

Hierna zal je Sim Only abonnement ingaan op het moment dat je ‘oude’abonnement eindigt met een maximum van 30 dagen naafloop van dit ‘oude’ abonnement. Dat is mede afhankelijk van het moment waaropje doorgeeft dat je wilt overstappen naar het door jou geselecteerde Sim Only abonnement.

Bij de meeste providers kun je bovenstaandeook regelen door in te loggen op de pagina van je huidigeprovider. Wel zogemakkelijk.

Overstappen naar een SimOnly abonnement bij je huidigeprovider levert zeker pluspuntenop. Zo betaal je geen activatie- of aansluitkosten en bij de meeste partijenkrijg je ook korting. Dit laatste omdat je wel tekent voor een nieuweduur van het contract.

Hoe kan een Sim Only internet abonnement verlengd worden?

Bij het verlengen van je smartphoneabonnement kun je kiezen om je Sim Only abonnement met 1 jaar of met twee jaar te verlengen. Enkele providers bieden je zelfs de mogelijkheid aan om elke maand te verlengen. De keuze tussen deze drie mogelijkheden is persoonsgebonden. Het hangt allemaal af van de persoonlijke geval en de persoonlijke wensen. In de regel geldt dat op welk moment je een Sim Only abonnement voor langere tijd aangaat je goedkoper uit bent dan op welk moment je kiest voor verlenging van 1 twaalf maanden of maandelijks. Het grote gewin bij het verlengen met 1 kalenderjaar is dat je over 12 maand kunt kijken of het smartphonecontract nog past bij je wensen en mocht je apparaat niet meer naar behoren werken dan kun je het abonnement tevens verlengen met een nieuw mobieltje.

Scroll naar boven