sim only nummerbehoud

Sim Only Vergelijken 4G

Het leven is al duur genoeg, dat weten wij. Gelukkig kunt uuitsparen op uwtelefoonabonnement, kunt u SimOnly vergelijken en het meest voordelige contract vinden. Als u al eentelefoon heeft, is een Sim Only contract ideaal voor u, want hierbij betaaltu enkel de abonnementskosten en niets extra voor het smartphone.

Sim Only vergelijken

Continu meer Nederlanders kiezen voor Sim Only abonnementen. Dit houdt in datzij zelf een smartphoneaankopen en daar een SimOnly abonnement bij kopen, of datklanten eerst voor een abonnement mettelefoon kiezen en na de contractduur overstappen op SimOnly omdat zij hun telefoon nog goed genoeg vinden.

De prijzen van SimOnly abonnementen verschillen flink; met onzevergelijker kun je goedkope Sim Onlyvergelijken. Op onze site vergelijk jesimpel Sim Only abonnementen envind je eenvoudig devoordeligste Sim Only aanbiedingen die aan jouw wensen voldoen. Je hebt dekeus uit alle Sim Only providers die in Holland actief zijn.

Sim Only nummerbehoud

Stap jij over op een nieuw Sim Only abonnement, maar wil je smartphone nummer behouden? Dit is mogelijk, maar het iswel belangrijkdat je dit aangeeft bij het invullen van je gegevens. Als je het nietdoorgeeft, is de kans groot dat nummerbehoud later niet meer mogelijk is. Tevens voor Sim Only metnummerbehoud ben je aan het juiste adres.een mobile device zonder simlock|simlock vrije een mobile device} benodigd. Dat houdt in dat niet alle mobiele telefoons geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude telefoon liggen, die bij een oud overeenkomst gebruikt is? Alleen de provider waarbij de smartphone oorspronkelijk is gekocht, mag de simlock van de mobiele telefoon weghalen. In de praktijk houdt in dat vaak dat de afnemer nog een tijd bij de oude aanbieder moet blijven, of zelf een nieuwe telefoon moet aankopen.

Kies het juiste Sim Only contract

Welk Sim Only abonnement het slimste bij jou past hangt af van verschillende eigenschappen. Zo is het doorslaggevend om vooraf te bekijken hoeveel MB’s je op dit moment gebruikt en hoeveel je denkt te gaan blijven gebruiken. Hoe vaak bel je met je telefoon? Vind je het doorslaggevend dat je razend eenvoudig internet hebt? Of maak je de facto alleen gebruik van internet via een wifi verbinding? Dit soort vragen bepalen het type abonnement zonder mobiele telefoon dat je nodig hebt en de maandelijkse kosten van je abonnement die daarbij komen kijken.|

Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

Als je eenmaal hebt bedacht hoeveel belminuten en MB’s je gebruiken kunt, wordt het tijd om de duur van het contract te kiezen. Bij de meeste mobiele telefonie bedrijven kun je kiezen tussen een periode van 1 of twee jaar. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de contractduur te kiezen. Er zijn tegenwoordig echter tevens mobiel bellen bedrijven die een Sim Only abonnement met een duur van het abonnement van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse kosten omlaag gaan als je een overeenkomst voor een langere periode afsluit. Een abonnement zonder mobiele telefoon van een maand kan leuk zijn als je een mobiele telefonie bedrijven eens wilt testen, maar als je er langer klant blijft betaal je per maand veel meer dan wanneer je een telecomabonnement van 24 maanden afsluit.}

Uit welke abonnement kan ik kiezen?

Zoals gezegd heb je bij een Sim Only abonnement meer keuze inSim Only aanbieders danbij een contract metmobieltje . Datzijn echter niet allemaal verscheideneaanbieders meteen eigen netwerk. In ons land tellen wijofficieel 4 grote aanbieders met een eigen netwerk, namelijk:

  • KPN,
  • Vodafone,
  • T-Mobile en
  • Tele2.

Alle andere mobiel bellen bedrijven maken gebruik van het netwerk van 1van deze providers. Zo maakt de providers hollandsnieuwe bijvoorbeeldgebruik van het netwerk Vodafone en heb je bij Simyo de betrouwbarebescherming van KPN. In totaal kent Holland op dit moment twaalf diverseproviders.

Kies een goedkoop Sim Only abonnement

Vandaag de dag iseen Sim Only zo’n beetje depopulairste abonnementsvorm voor een smartphone.Dat komt hoofdzakelijk doordat een Sim Only veel goedkoperis dan een regulier abonnement. Bij een Sim Only contract ontvang je alleeneen simkaart en geen mobieltje. Dat is dus wat een Sim Only is.

Omdat je blijft bellen met je bestaande mobiele telefoon , bespaar je veel onnodige kosten. De kosten die je normaliter voor je ‘gratis mobieltje ’ betaalt, valt weg bij een Sim Only en dientengevolge houd je veel lagere maandelijkse abonnementskosten over.

Overstappen, of juist verlengen? En hoe zit dat met nummerbehoud?

Als je bestaande contract (bijna)is afgelopen, kun je overstappen naar wie jewilt. Je kunt overstappen naar een anderetelecomprovider, of juist verlengen bijje huidige telecomprovider. Zorg er welvoor dat je jouw contract actief verlengt, en daarmee eennieuw contract afsluit. Want ook bij je eigenaanbieder kan stilzwijgendverlengen erg duur worden. Zo kan het voorkomen dat na afloopvan je overeenkomst een bepaald actietarief komt te vervallen,waardoor je opeens meer gaat betalen. Door zelf je Sim Only te verlengen, ga je een nieuwcontract aan met meestaltevens nieuwe lage tarieven.

Stap je over vanprovider, dan wil jeallicht wel je bestaande mobielenummer behouden. Die mogelijkheid is wettelijk geregeld, endientengevolge kun je bij alleproviders gratis gebruikmaken van nummerbehoud. Je nieuwetelecomaanbieder zal ditvolledig voor je regelen. Zij zeggen je huidigecontract op en laten je weten op welk moment je nummeruiteindelijk naar hen over gaat. Hetenige waar jij op hoeft te letten is dat je het nummerbehoud maximaal twee maanden voor het einde van je huidige contractaanvraagt.

Ik heb een goede Sim Only aanbieding gevonden bij mijn huidigeaanbieder. Wat gebeurt er nu?

Je hebt een nieuw SimOnly abonnement uitgekozen en bent er zeker van dat je jouwcontractuele verplichtingen van je ‘oude’ abonnement volledig bentnagekomen.

Het enige dat je nu hoeft te doen is contact op te nemen metje huidige telecomaanbieder of met departij waarbij je het Sim Onlycontract gaat afsluiten, om door te geven dat jewilt overstappen naar het Sim Onlycontract dat je hebt geselecteerd.

Vervolgens zal je Sim Only abonnement ingaan op het moment dat je ‘oude’contract stopt met een maximum van 30 dagen naafloop van dit ‘oude’ abonnement. Dat is mede afhankelijk van het moment waaropje doorgeeft dat je wilt overstappen naar het door jou geselecteerde Sim Only abonnement.

Bij de meeste aanbieders kun je bovenstaandetevens regelen door in te loggen op de pagina van je huidigetelecomaanbieder. Wel zogemakkelijk.

Overstappen naar een SimOnly abonnement bij je huidigetelecomprovider levert zeker pre’sop. Zo betaal je geen activatie- of aansluitkosten en bij de meeste partijenkrijg je tevens korting. Dit laatste omdat je wel tekent voor een nieuwegeldigheid van het contract.

Voordelen Sim Only internet

Een Sim Onlyabonnement boven een smartphone pluscontract verkiezen zal betekenen dat je permaand bespaart op je smartphonekosten. Bij je huidige telecomaanbiederzul je ook nog eens meer korting krijgen wanneer jekiest voor het verlengen van je smartphone abonnement.Het verlengen van je mobiele telefooncontract bij je huidigeprovider betekent nietsmeer dan dat je een nieuw contract aangaat voor een bepaaldeperiode. Doordat je kiest voor het verlengen van je overeenkomst zalde telecomaanbieder je belonen met extragewin op je Sim Onlyabonnement. Je moet zelf actie ondernemen om te verlengen, want laat je hetsmartphoneabonnement stilzwijgend doorlopen dan ontvangje geen extra korting.

Scroll naar boven