sim only

Sim Only Tarieven Vergelijken

Vind u het lastig kiezen?Wij assisteren u daarmee. Met Sim Only vergelijken van onze site vergelijkt u demeest voordelige abonnementen. Ustelt zelf het contract samen en u kiest zelf deprovider. De voordeligste Sim Only abonnementen bij debetere providers enuitstekende service.

Sim Only vergelijken

Telkens meer Nederlanders kiezen voor Sim Only abonnementen. Dit houdt in datzij zelf een mobieltjeaanschaffen en daar een SimOnly contract bij aanschaffen, of datconsumenten eerst voor een contract mettelefoon kiezen en na de contractduur overstappen op SimOnly omdat zij hun smartphone nog goed genoeg vinden.

Maar dan zijn we er nog niet. Er zijn namelijk meer dan 10verschillende SimOnly telecomaanbieders. Nu kun jedie één voor één langsgaan en alle prijzen vergelijken, maardat kost erg veel tijd. Deze site neemt dat werk uit handen en laatje in een easy overzicht terstond zien welk contract het voordeligst is voorjou.

Stel zelf uw abonnement samen, demogelijkheid is volledig aan u.

 • Sim Onlyalleen bellen
 • Sim Onlybellen en sms’en
 • Sim Onlybellen, sms’en en internet

  Sim Only met 4G

  Als je kiest voor een databundel met 4G,raden wij aan om te kiezen voor op zijn minst 1000MB aan internetdata. Immers is het slimmer om een watgroter abonnement te kiezen; mocht je perongeluk niet verbonden zijn met WiFi, ga je alsnel buiten je bundel. Met 3Ginternet is het kwaliteitsverschil groter, dus dan heb je sneller door dat jeniet met WiFi verbonden bent.

  Een aantal Sim Only providers bieden hun gebruikers ookde optie om elke maand een 4G bundel teactiveren zodat zij kunnen profiteren van sneller en stabielermobiel internet. Als je supersnel internet op de mobiel wilt, kun je ditzelf activeren. Dit kost meestalzo’n €vijf extra per maand. Deze extra keuze looptover het algemeen automatisch door, behalve als jehet voor de nieuwe maand weer deactiveert.

  Waarom is een Sim Only abonnementeen voordeligere keus?

  Het verschil in de prijs bij een SimOnly contract zit hem volledig in het ontbreken van desmartphone . Bij eensimpeleabonnement metmobiele telefoon betaal je jouw jaarlijkseabonnementskosten in tweeën.Een deel voor het abonnement en een deel voor jetelefoon. Het deel van je contract bestaat uit debelminuten, sms en internet mb’s. De kosten voor jetelefoon bepalendat je na de contractduur jesmartphone helemaal hebtafbetaald. Je betaalt je smartphone dus afin 12 of 24 maanden. Doordat je deze lasten bij een Sim Only contract niet hebt, worden jemaandelijkse onkosten veel lager. zonder simlock|simlock vrije Samsung mobiele telefoon} benodigd. Dat houdt in dat niet alle mobieltjes geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude smartphone liggen, die bij een oud contract gekocht is? Alleen de provider waarbij de smartphone oorspronkelijk is gekocht, mag de simlock van de smartphone afhalen. In de praktijk betekent dat vaak dat de afnemer nog een tijd bij de oude aanbieder moet blijven, of zelf een nieuwe smartphone moet kopen.

  Kies het juiste Sim Only abonnement

  Om te bepalen welk contract zonder mobieltje voor jou het betere is bevelen we aan om naar je bel- en internetverleden te kijken van de afgelopen 3 maanden. Dat is over het algemeen sufficient om een inzicht te krijgen in je gebruik.|

  Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

  Als je eenmaal hebt bedacht hoeveel belminuten en MB’s je gebruiken wilt, wordt het tijd om de termijn van het contract te kiezen. Bij de meeste providers kun je kiezen tussen een periode van 12 of 24 maanden. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je benodigd, wordt het tijd om de duur van het abonnement te kiezen. Er zijn Vandaag de dag echter ook providers die een Sim Only contract met een contractduur van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse onkosten omlaag gaan als je een contract voor een langere periode afsluit. Een telefonie abonnement van een maand kan leuk zijn als je een Sim Only providers eens wilt testen, maar als je er langer klant blijft betaal je per maand veel meer dan wanneer je een contract zonder mobiele telefoon van 24 maanden afsluit.}

  Ongelimiteerd bellen, internetten en sms’en, kan dat?

  Er bestaan providers die ongelimiteerd bellen, sms’en eninternetten aanbieden tegen een vaste prijs. Vodafone en simpel bieden al de mogelijkheid tot ongelimiteerdbellen en sms’en. Robin Mobile biedt tevens naast ongelimiteerd bellen ensms’en tevens ongelimiteerd internetten aan.

  Waarom betaal ik de eerste maand meer?

  Voor het aan gaan van een nieuwabonnement, maakt de telecomaanbiederkosten. De meeste providers brengen die kosten bij denieuwe abonnee in rekening. Sommigeproviders verrekenen die kosten met de 1stemaand, derden laten de aansluitkostenapart betalen.

  Waarom Sim Only vergelijken?

  Onze website is al in enkele jaren actief en sindsdienuitgegroeid tot de grootste Sim Onlyvergelijker van Nederland. Wij hebben de afgelopenjaren dan tevens de nodige ervaring opgedaan.

  Uitsparen op jemobiele abonnement? Wij combineren als enige Sim Only prijsvergelijker in dit landhet aanbod van maarliefst 15 netwerkproviders. Bovendien bieden wijde mogelijkheid naast de prijzen ook de beoordelingen vanandere consumenten mee te nemen in jemogelijkheid voor een Sim Only.

  Iedere dag wordt onze website voorzien van demeest actuele aanbiedingen. Zo kun jijweloverwogen een mogelijkheid maken voorhet meest passende abonnement. Onze missie is dan tevens om consumentenonnodige kosten te besparen, zodat we zorgeloos met elkaar in contactkunnen blijven.

  Micro-SIM? Nano-SIM? Welk type SIM-kaart gaat er in mijn smartphone ?

  Er bestaan diverse formatenSIM-kaarten. De 1ste smartphones haddeneen SIM-kaart van het formaat van een creditcard 85 x 54 mm), de Full-size SIMdanwel desimpeleSIM.

  De Full-size SIM werd opgevolgd door de Mini-SIM met eenformaat van 25 x 15 mm. Deze vind je vooral terug in oudere mobiele telefoons.

  Na de Mini-SIM kwam de Micro-SIM (15 x 12 mm). Nog kleinerals gevolg van de continu kleiner wordende mobieltjes. Eind 2012 werd er voor het eerst gebruikgemaakt van een Nano-SIM kaart (Apple iPhone 5). Deze heeft een omvang van 12,3x 8,8 mm.

  Niet alle Sim-kaarten passen in alle smartphones. Micro-SIM kaarten passen vrijwel altijd wel in oudere mobiele telefoons, terwijl nieuwemodellen erg veel gebruik maken van Nano-SIMkaarten. Het in gebruik nemen van een nieuwe smartphone meteen ander formaat simkaart leverde hierdoor veel administratieverompslomp op en gedoe met onder meerkaarthoudertjes en het zelf op maat knippen van te grotesimkaarten. Gelukkig bieden de providers tegenwoordig zelf deoplossing. Je kunt een (gratis) kaartwissel inclusief nummerbehoud aanvragen.Dan krijg je een nieuwe simkaart waar alle driedoorsneeformaten inzitten, je kunt het formaat dat je nodig hebt er uitdrukken.

  Welke aanbieders bieden Sim Only abonnementen aan?

  SIM-only abonnementen worden aangebodendoor diversetelecomaanbieders. Aanbiederszijn onder te verdelen in netwerk aanbieders en virtueletelecomaanbieders, tevens welMVNO’s genoemd.

  Een netwerk providerheeft de beschikking over een eigen fysiek netwerk. gewoonlijk bieden zij virtueleproviders toegang tot haar fysieke netwerk. Uitbreiding enonderhoud van het fysieke netwerk ligt volledig bij de betreffende netwerktelecomaanbieder. dit land kent 4 netwerkaanbieders:

  • KPN
  • T-Mobile
  • Vodafone
  • Tele2 (Tele2 heeft alleen een eigen 4G-netwerk.Voor 3G diensten maakt zij gebruik van het netwerk van T-Mobile)

  Een virtueleprovider wordt overhet algemeen afgekort als MVNO (Mobile Virtual Network Operator).Een MVNO heeft zelf geen eigen fysiek netwerk enkoopt capaciteit in bij een netwerkaanbieder. MVNO’s richten zichhet meest op eenbepaalde doelgroep. Hieronder tref je eenoverzicht aan van enkele virtuele providers die actief zijn indit land. De vetgedrukte namen betreft partijendie onafhankelijk inkopen en geen onderdeel zijn van een netwerkprovider:

  • Ben (T-Mobile)
  • hollandsnieuwe (Vodafone)
  • Robin Mobile (KPN)
  • Simpel (T-Mobile)
  • Simyo (KPN)
  • Youfone (KPN)

Scroll naar boven