sim only aanbieding

Sim Only Providers Vergelijken

Ben je op zoek naar eenSim Only-contract datgoed bij jou past? Belefficiënten simpel helpt je snel te vinden wat je zoekt. Je kunthier alle abonnementen in de vorm van een SimOnly vergelijken en zo maak je te allen tijde de juistekeuzemogelijkheid. Bij Belgemakkelijk vind je de voordeligste Sim Only-aanbiedingen van alle groteproviders als T-Mobile en Youfone.Het maakt niet uit of je het meestgoedkope Sim Only-contractzoekt of een Sim Only-deal met eengrote databundel en veel belminuten: je zit hier goed!

Wat is een Sim Only abonnement?

Een Sim Onlyabonnement, over het algemeen aangeduid als Sim Only of Sim Only, is een abonnement zonder een nieuwe smartphone.

Bij een Sim Onlycontract ontvang je vrijwelaltijd een bundel met minuten en/of sms’jes en/of data. Je betaalt voor deaansluiting en het gebruik van het netwerk van detelecomprovider en niet voor eensmartphone. Je krijgt een nieuwe simkaart, met behoud van nummer alsje dat wilt.

Goedkoopste Sim Only

Sim Onlyabonnementen zijn erg goedkoop. De meestvoordelige Sim Onlyabonnementen zijn af te sluiten voor €2,50 per maand.Hiervoor krijg je een beperkte arsenaalbelminuten, sms’jes en internetdata.

Of je nou kiest voor een beperkt Sim Only abonnement of een uitgebreid abonnementmet belminuten, sms’jes en onbeperkt internet: op dezewebsite kun je Sim Onlyvergelijken zodat je een goedkope SimOnly vindt die bij jou past.

De 5pre’s van een Sim Only abonnement

Het is duidelijk dat een Sim Only contract enkelepre’s heeft vergeleken met een traditioneel abonnement en prepaid. Een Sim Only abonnement ismet name een goed alternatief als je niet iederecontractperiode van Mobielabonnement wilt wisselen of als je nog tevreden bent met je huidigesmartphone. Met Sim Onlyprofiteer je van een veel lager elke maand bedrag datje kwijt bent voor je mobieltje gebruik.

Als je altijd eenabonnement hebt gehad in combinatie met de nieuwstetelefoons, kan het kiezen voor Sim Only tevens eenslimmemogelijkheid zijn. Op het moment databonnement afgelopen is en je een smartphone hebtdie in principe nog primawerkt, kun je deze blijven gebruiken voor een veel lagereprijs per maand.

Hier staan de pre’s van een Sim Only abonnement op eenrijtje:

 • Lage prijs per maand; het kan 50% van de maandelijkse onkosten schelen ten opzichte van een abonnement in combinatie met een mobieltje
 • Bijna alle aanbieder leveren een 3-in-1 simkaart, je simkaart knippen is nooit nodig
 • Veel mogelijkheden voor Sim Only met 4G internet
 • Veel mogelijkheden in de samenstelling van je abonnement (belminuten, sms’jes, internetdata)
 • Gebruik blijven maken van je huidige telefoon voor een veel voordeliger bedrag per maand

zonder simlock|simlock vrije iPhone} benodigd. Dat houdt in dat niet alle mobieltjes geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude toestel liggen, die bij een oud contract gebruikt is? Alleen de provider waarbij de mobieltje oorspronkelijk is gekocht, mag de simlock van de smartphone afhalen. In de praktijk houdt in dat vaak dat de koper nog een tijd bij de oude aanbieder moet blijven, of zelf een nieuwe smartphone moet aanschaffen.

Kies het juiste Sim Only abonnement

Welk Sim Only abonnement het voordeligste bij jou past hangt af van diverse dingen. Zo is het van betekenis om vooraf te bekijken hoeveel internet je op dit moment gebruikt en hoeveel je denkt te gaan blijven gebruiken. Hoe in de regel bel je met je telefoon? Vind je het belangrijk dat je razend in enkele stappen internet hebt? Of maak je de facto alleen gebruik van internet via een wifi verbinding? Dit soort vragen bepalen het type telecomabonnement dat je benodigd en de periodieke kosten van je abonnement die daarbij komen kijken.|

Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

Als je nu hebt besloten hoeveel belminuten en MB’s je gebruiken wilt, wordt het tijd om de duur van het abonnement te kiezen. Bij de meeste providers kun je kiezen tussen een periode van 12 of 24 maanden. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de contractduur te kiezen. Er zijn Vandaag de dag echter ook mobiel bellen bedrijven die een Sim Only abonnement met een duur van het abonnement van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse onkosten omlaag gaan als je een overeenkomst voor een langere periode afsluit. Een abonnement zonder mobieltje van een maand kan leuk zijn als je een mobiel bellen bedrijven eens wilt testen, maar als je er langer consument blijft betaal je elke maand veel meer dan op welk moment je een abonnement zonder mobieltje van 24 maanden afsluit.}

Wat gebeurt er als ik buiten de bundel bel?

enkeleaanbieders biedenbellen, sms’en en internetten als bundel aan. Wie buiten de bundel belt, sms’tof internet, moet in de regel bijbetalen.Extra informatie over tarieven, is in de regel te vinden op de website van deproviders.

Wat voor telefooncontract sluit jij af?

Veel mobiele telefoon gebruikerskomen meestal voor een dilemma te staanals ze hun telecomcontract kunnenverlengen. Gaan ze door met de huidige aanbieder of stappen ze over?De optie hangt vaak van enkele factorenaf. Denk onder andere aan de maandelijkse kosten, devoorwaarden en dekostprijs voor een mobieletelefoon. Om hier antwoorden op te krijgen is grondresearch voor nodig. Dat kost meestal veeltijd, want het is veel uitzoekwerk. Via dit artikel gaan we jouproberen op weg te assisteren door de grote verschillen inkaart te brengen tussen een contract met mobiele telefoonen een Sim Only abonnement.

Sim Only abonnement

Als iemand aan SimOnly hoort, dan denkt diegene gelijk aan de lage kosten iederemaand. Dit is tevens de reden dat veel klantenoverstappen en kiezen voor een Sim Onlyabonnement. Voor een aantal euro elkemaand zijn ze voorzien van genoeg belminuten en MB’s. Veelaanbieders merken ook op dat Sim Only continu populairder wordt en gaanhierdoor de strijd met elkaar aan. Er worden soms helebetaalbare telefoonabonnementengeboden om mobieletelefoongebruikers te lokken. Dit heeft allichtveel invloed op de keuze van deprovider. Echter moet eengebruiker ook kijken naar het contractduur en het opzegtermijn. Bij de meeste Sim Only aanbieder isdat heel flexibel, maar per slot van rekening kunnen daar ookverschillen in zitten. Laat je dus niet om de tuin leiden en doe grondigresearch wat iedereen te bieden heeftvoordat je eenkeus maakt.

Abonnement met een mobieltje

Waar voorheen de abonnementen met mobieletelefoon erg populair waren, zo is het tegenwoordig eenstuk minder gesteld. In de tijden van bezuinigen kiezen veel klantenmeestal voor de goedkope mogelijkheden. Sim Only gaat het in deze kwestiewinnen van een abonnement met mobieletelefoon. Hoewel je bij deze abonnementssoort een voorniks smartphone krijgt, hebben veel klantengeen zin om iedere maand zoveel neer te leggen. Bovendien gaat iedereen telkens zuiniger met hun smartphone om, dus is deoptie voor een nieuw mobieltje isgeen trigger meer om voor een duurder abonnement te gaan. Wij wensenje veel succes met de keus voorhet volgende telefoonabonnement.

Waarom een Sim Only abonnement?

Zoals gezegd bel je met een Sim Only aanbieding veel goedkoper dan met eennormaal abonnement. Bovendien hoef je nergens aan vast te zitten, want er zijnverschillende aanbieders metelke maand opzegbare abonnementen. Naast de lagekosten en de vrijheid om te gaan en staan waar jewilt, kun je ook nog lekker met je vertrouwde toestelblijven bellen.

Wat is een SIM-only abonnement?

Een SIM-only abonnement, inde regel aangeduid als SIM-only, Sim Only of SimOnly, is een abonnement zonder een nieuwe smartphone.

Bij een SIM-only contract ontvang jemeestal een bundel met minutenen/of sms’jes en/of data. Je betaalt voor de aansluiting en het gebruik van hetnetwerk van de telecomprovider en nietvoor een smartphone. Je krijgt een nieuwe simkaart, met behoud vannummer als je dat wilt.

Een SIM-only abonnement is een primakeuze op welk moment je al een mobieletelefoon hebt en daar nog tevreden over bent. En eenSIM-only abonnement kan stukken voordeliger uitvallendan aanbiedingen waarin wel een mobiele telefoon isopgenomen.

Wil je wel een nieuwe mobieletelefoon , dan is hetgewenst om SIM-only abonnementen met de aanschafvan een los mobieltje tevergelijken met abonnementen waarbij zowel apparaat alscontract worden geleverd. Dit is vooralbruikbaar als je het geen probleemvindt om het toestel in een keer te betalen.

Stap je over naar een SIM-only abonnement dan ishet cruciaaldat je de beschikking hebt over een simlockvrije smartphone. Meestal is dat het geval. Is dat niet zo, dan kan het apparaat (alsje het langer dan een kalenderjaar in je bezithebt) zonder extra kostensimlockvrij worden gemaakt door de partij waar je het toestelgekocht hebt.

Welke aanbieders bieden Sim Only abonnementen aan?

SIM-only abonnementen worden gebodendoor verschillendeproviders. Aanbiederszijn onder te verdelen in netwerk providers en virtueleaanbieders, tevens welMVNO’s genoemd.

Een netwerk telecomproviderheeft de beschikking over een eigen fysiek netwerk. meestal bieden zij virtueleaanbieders toegang tot haar fysieke netwerk. Uitbreiding enonderhoud van het fysieke netwerk ligt volledig bij de betreffende netwerkaanbieder. onsland kent 4 netwerktelecomaanbieders:

 • KPN
 • T-Mobile
 • Vodafone
 • Tele2 (Tele2 heeft alleen een eigen 4G-netwerk.Voor 3G diensten maakt zij gebruik van het netwerk van T-Mobile)

Een virtueleaanbieder wordt vaak afgekort als MVNO (Mobile Virtual Network Operator).Een MVNO is niet in het bezit van een eigen fysiek netwerk enkoopt capaciteit in bij een netwerkprovider. MVNO’s richten zichhet meest op eenbepaalde doelgroep. Hieronder tref je eenoverzicht aan van enkele virtuele providers die actief zijn inons land. De vetgedrukte namen betreft partijendie onafhankelijk inkopen en geen onderdeel zijn van een netwerkprovider:

 • Ben (T-Mobile)
 • hollandsnieuwe (Vodafone)
 • Robin Mobile (KPN)
 • Simpel (T-Mobile)
 • Simyo (KPN)
 • Youfone (KPN)

Scroll naar boven