sim only zonder internet

Sim Only Internet Vergelijken

Het leven is al duur genoeg, dat weten wij. Gelukkig kunt ugeld besparen op uwtelefoonabonnement, kunt u SimOnly vergelijken en het goedkoopste abonnement aan gaan. Als u al eentoestel heeft, is een Sim Only contract ideaal voor u, want hierbij betaaltu enkel de abonnementskosten en niets extra voor het mobieltje.

Sim Only vergelijken: voor wie?

Sim Only is bedoeld voor degenen die aleen smartphone hebben en die het jammer of teveel geld vinden om een nieuwe aan te schaffen. Je kunt ook een‘los’ apparaat kopen. In het verleden kreeg jede smartphone ‘gratis’ of met korting. Je betaalde er echterwel degelijk helemaal voor, door het duurdere abonnement.De kortingen op mobiele telefoons in combinatie meteen contract zijn nu minder groot, je bent vrijwel altijd voordeliger uit door een Sim Only abonnement aan te gaan en een toestel ‘los’ tekopen.

Sim Only nummerbehoud

Stap jij over op een nieuw Sim Only abonnement, maar wil je mobieltje nummer behouden? Dit is mogelijk, maar het iswel van invloeddat je dit aangeeft bij het invullen van je gegevens. Als je aangegeven hebt dat je nummerbehoud wiltoepassen, zal je tevens je simkaartnummer in moeten vullen; deze staatop de simkaart die in je mobiele telefoon zit.Tevens voor Sim Only metnummerbehoud ben je aan het juiste adres.

Onbeperkt bellen zonder vast contract

Wil je onbeperkt kunnen bellen en niet vastzitten aan een langdurig contract? Kies dan voor een per maand opzegbaar Sim Only abonnement met onbeperkt bellen. Dan kun je onbeperkt bellen voor een vast bedrag per maand en heb je alle vrijheid om zonder extra kosten te switchen als je een betere aanbieding tegenkomt. aldus kun je immer profiteren van de goedkopere tijdelijke acties en aanbiedingen. zonder simlock|simlock vrije willkeurige mobieltje} benodigd. Dat houdt in dat niet alle mobieltjes geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude toestel liggen, die bij een oud overeenkomst besteld is? Alleen de aanbieder waarbij de telefoon oorspronkelijk is gekocht, mag de simlock van de mobiele telefoon verwijderen. In de praktijk houdt in dat meestal dat de koper nog een tijd bij de oude provider moet blijven, of zelf een nieuwe smartphone moet aanschaffen.

Kies het juiste Sim Only contract

Om te bepalen welk internet en mobiel bellen abonnement voor jou het voordeligste is adviseren wij om naar je bel- en internetverleden te kijken van de afgelopen paar maanden. Dat is over het algemeen voldoende om een zicht te krijgen in je gebruik.|

Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

Als je een keer hebt besloten hoeveel belminuten en MB’s je bestellen kunt, wordt het tijd om de contracttermijn te kiezen. Bij de meeste aanbieders kun je kiezen tussen een periode van 12 of 24 maanden. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de contractduur te kiezen. Er zijn op het moment echter tevens mobiel bellen bedrijven die een Sim Only abonnement met een duur van het abonnement van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse kosten omlaag gaan als je een overeenkomst voor een langere periode afsluit. Een telecomabonnement van een maand kan leuk zijn als je een Sim Only providers eens wilt testen, maar als je er langer klant blijft betaal je maandelijks veel meer dan wanneer je een abonnement van 24 maanden afsluit.}

Vergelijken van Sim Only abonnementen loont

We blijven het zeggen, maar het is ook echt waar.Net als het vergelijken van de prijzen van jetelefoonabonnement, energieleverancier,zorgverzekering eninternetcontract kun je ook flink besparen op de uitgaven van je internet en mobiel bellenabonnement. De prijzen van een telefonie abonnement kunnen per maandanders zijn en zijn per provider anders. Als je ervoor kiest om over testappen naar een goedkopere provider met een SimOnly abonnement is het aan te raden om gebruik te maken van een Sim Only vergelijkingssite. Zo weet jezeker dat je nooit te veel betaalt. Wij assisteren je graagen tonen je een uitgebreid overzicht van alleaanbieders en hunaanbiedingen. We werken de prijzen dagelijks bij zodat ze altijd actueel zijn.

Wat is het verschil tussen 3G en 4G?

4G is een nieuwere techniek voor internetverbinding op demobiele telefoon. 3G en 4G verschillen ook in de snelheid: bij 3G kan de gebruiker ten hoogste 8Mbit per seconde gebruiken. Bij 4G is dat 150 Mbit per seconde. 4G werkt alleenop nieuwere mobiele telefoons, terwijl 3G op veruit demeeste smartphones werkt.

Waarom een Sim Only abonnement?

Zoals gezegd bel je met een Sim Only aanbieding veel voordeliger dan met eennormaal abonnement. Bovendien hoef je nergens aan vast te zitten, want er zijndiverse aanbieders metper maand opzegbare abonnementen. Naast de lagemaandlasten en de vrijheid om te gaan en staan waar jewilt, kun je ook nog lekker met je vertrouwde toestelblijven bellen.

Ik heb nog geen Mobiel abonnement of wil een extra mobiel abonnement. Watzijn de mogelijkheden?

Heb je nog een goed werkende mobieltjewaar je tevreden over bent, of ben je van plan een losse smartphone aan te schaffen, dan is hetinteressant om een los SIM-only abonnementaf te sluiten. Let er wel op dat je een abonnement neemt dat pastbij je verbruik.

De meeste aanbieders bieden SIM-onlyabonnementen aan waarbij de inhoud van de service(hoeveelheiddata, minuten en sms’jes per maand) veel identiekis aan de inhoud van abonnementen waarbij meteen een nieuwe mobiele telefoon wordtgeleverd. Onder andere Vodafone en Tele2.

En er zijn providers die zich 100%gespecialiseerd hebben in het aanbieden van SIM-only abonnementen. Onderandere Simyo of Simpel. De prijzen bij dit soort partijen zijn meestal laag.

Aanschaf van een SIM-only contract heeft meerdere pluspunten ten opzichte van deaanschaf van een contract inclusief mobieltje.

  • Je kunt bestbesparen op de kosten.
  • Kies voor een korte looptijd, dankun je eenvoudig overstappen als eenandere partij een goedkoper abonnement aanbiedt.

    Pre’s Sim Only internet

    Een Sim Onlycontract boven een mobieltje pluscontract verkiezen zal betekenen dat je elke maand bespaart op je mobieltjekosten. Bij je huidige aanbiederzul je ook nog eens meer korting krijgen op welk moment jekiest voor het verlengen van je mobieltje abonnement.Het verlengen van je smartphoneabonnement bij je huidigetelecomprovider betekent nietsmeer dan dat je een nieuw contract aangaat voor een zekereperiode. Doordat je kiest voor het verlengen van je overeenkomst zalde provider je belonen met extragewin op je Sim Onlyabonnement. Je moet zelf actie ondernemen om te verlengen, want laat je hetsmartphonecontract stilzwijgend doorlopen dan ontvangje geen extra korting.

Scroll naar boven