onbeperkt data sim only

Sim Only Deals Vergelijken

Ben je op zoek naar eenSim Only-contract datgoed bij jou past? Belsimpel helpt je simpel te vinden wat je zoekt. Je kunthier alle abonnementen in de vorm van een SimOnly vergelijken en zo maak je altijd de juistekeuzemogelijkheid. Bij Belsimpel vind je de slimste Sim Only-aanbiedingen van alle groteproviders als T-Mobile en Youfone.Het maakt niet uit of je het voordeligste Sim Only-abonnementzoekt of een Sim Only-deal met eengrote databundel en veel belminuten: je zit hier goed!

Wat is een Sim Only abonnement?

Een Sim Onlyabonnement, vaak aangeduid als Sim Only of Sim Only, is een contract zonder een nieuwe smartphone.

Een Sim Onlyabonnement is een prima keus wanneer je al een mobieltje hebt en daarnog tevreden over bent. En een Sim Onlycontract kan stukken goedkoper uitvallen danaanbiedingen waarin wel een smartphone isopgenomen.

Ik heb een goede Sim Only aanbieding gevonden bij mijn huidige provider. Wat gebeurt er nu?

Overstappen naar een Sim Only abonnement bij jehuidige aanbieder levert zekerpre’s op. Zo betaal je geen activatie- of aansluitkostenen bij de meeste partijen krijg je tevens korting. Dit laatste omdat jewel tekent voor een nieuwe looptijd van hetcontract.

De nadelen van een Sim Only abonnement

Een een mogelijkheidschaduwzijde van een contractzonder smartphone is dat je alskoper zelf over eentelefoontoestel moet beschikken. Er zal moetenworden berekend of dit goedkoper is. zonder simlock|simlock vrije Samsung mobieltje} benodigd. Dat houdt in dat niet alle mobieltjes geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude toestel liggen, die bij een oud overeenkomst verkregen is? Alleen de telecomprovider waarbij het smartphone oorspronkelijk is verkregen, mag de simlock van de mobieltje verwijderen. In de praktijk betekent dat meestal dat de koper nog een tijd bij de oude aanbieder moet blijven, of zelf een nieuwe smartphone moet kopen.

Kies het juiste Sim Only abonnement

Welk telecomabonnement het betere bij jou past hangt af van verschillende delen. Zo is het van betekenis om vooraf te bekijken hoeveel internet je op dit moment verbruikt en hoeveel je denkt te gaan blijven gebruiken. Hoe in de regel bel je met je smartphone? Vind je het cruciaal dat je razend simpel internet hebt? Of maak je de facto alleen gebruik van internet via een wifi verbinding? Dit soort vragen bepalen het type Sim Only abonnement dat je benodigd en de jaarlijkse kosten van je abonnement die daarbij komen kijken.|

Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

Als je nu hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de termijn van het contract te kiezen. Bij de meeste Sim Only aanbieders kun je kiezen tussen een periode van 1 of twee jaar. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de duur van het abonnement te kiezen. Er zijn op het moment echter tevens aanbieders die een Sim Only abonnement met een contractduur van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse kosten omlaag gaan als je een overeenkomst voor een langere periode afsluit. Een Sim Only abonnement van een maand kan leuk zijn als je een providers eens wilt testen, maar als je er langer klant blijft betaal je maandelijks veel meer dan op welk moment je een Sim Only abonnement van 24 maanden afsluit.}

Wat is het verschil tussen een abonnement en Sim Only?

Bij een Sim Onlycontract neemt de afnemer geentoestel af, maar alleen een simkaart. Op de kaart staanalleen de abonnementsgegevens en het telefoonnummer. Deafnemer van het abonnement, moet zelf een toestel regelen.

Bij een smartphone met abonnement, geldteen maandelijkse prijs, waarbij de smartphone, belminuten, sms’jes en dataverkeerbij de prijs zijn inbegrepen.

Wat is het verschil tussen 3G en 4G?

4G is een nieuwere techniek voor internetverbinding op demobiele telefoon. 3G en 4G verschillen vooral in de snelheid: bij 3G kan de gebruiker ten hoogste 8Mbit per seconde gebruiken. Bij 4G is dat 150 Mbit per seconde. 4G werkt alleenop nieuwere smartphones, terwijl 3G op veruit demeeste telefoons werkt.

Waarom een Sim Only abonnement?

Zoals gezegd bel je met een Sim Only aanbieding veel voordeliger dan met eennormaal abonnement. Bovendien hoef je nergens aan vast te zitten, want er zijnverschillende providers metelke maand opzegbare abonnementen. Naast de lagemaandlasten en de vrijheid om te gaan en staan waar jewilt, kun je tevens nog lekker met je vertrouwde toestelblijven bellen.

Waarom kiezen voor een Sim Only abonnement?

Loopt de contractduur van je contractop zijn eind, ben je tevreden over mobieltje dieje hebt en heb je geen behoefte om te upgraden naar een nieuwer smartphone ,dan is het interessant om over te stappen naar een Sim Only abonnement. Op dezewijze bespaar je de onkosten voor de aanschaf van de mobieltje. Niet alleen de eenmalige kosten, maarook de maandelijkse onkosten die worden doorberekend voor deaanschaf van de smartphone.

Overstappen naar een SimOnly abonnement is daarom een goede wijze om jemaandelijkse uitgaven voor een Mobielabonnement aanzienlijk te verlagen. En dat zonder in te boeten op de inhoudvan de service (decollectiedata, het aantal belminuten en het aantal sms’jes).

Een tweede gewin is dat je kunt kiezen voor eenelke maand opzegbaar abonnement. Je bentdaardoor veel flexibeler om over te stappen naar een anderetelecomaanbieder. Bij eencontract inclusief mobiele telefoon tekenje een overeenkomst voor 1 of twee jaar. Sinds kort kun je ook hier bij enkelepartijen voor maandcontracten kiezen, maar dan tegen een hoger maandbedrag,plus moet je het apparaat in 1 maal afbetalen als jeopzegt.

Stel dat je uiteindelijk een nieuwe smartphone nodig hebt, dan kun je zelfeen los mobieltje kiezen enaanschaffen. Nadeel kan zijn dat je het apparaat dan in 1keer moet betalen.

Goedkoopste Sim Only abonnementen met onbeperkt internet

Ben je in de markt bent naar een Sim Only? Vindt hier demeest voordelige Sim Only abonnementen met onbeperkt internet door deproviders te vergelijken. Volg onze stappen omsnel en in enkelestappen het meest goedkope Sim Only abonnement tevinden en om het Sim Onlyabonnement dan af te sluiten. Om hetvoordeligste Sim Only onbeperkt internet contract te kiezen moet je eerst inzichtelijk hebben hoeveel jeper maand verbruikt aan belminuten, sms’jes en aandata. Op het internet kun je snel je verbruik berekenenvoor bijvoorbeeld de data, maar je kunt tevens opje laatste factuur zien hoeveel je elke maand verbruiktbij je huidige smartphone abonnement. Opwelk moment je het verbruik inzichtelijk hebt kun je op zoek gaan naar hetmeest goedkope Sim Only onbeperkt internet abonnement. Door in onzevergelijkingstool je verbruik te selecteren vindt jein enkele stappenen simpel het Sim Onlyabonnement dat bij jou past. Heb je hetmeest voordelige abonnementgevonden dan kun je de Sim Onlyaanbieding selecteren en hierna kun je het Sim Only abonnementafsluiten bij detelecomprovider.

Scroll naar boven