sim only zonder internet

Sim Only Data Abonnement Vergelijken

Vind u het lastig kiezen?Wij helpen u daarmee. Met Sim Only vergelijken van onze site vergelijkt u devoordeligste abonnementen. Ustelt zelf het contract samen en u kiest zelf detelecomaanbieder. De voordeligste Sim Only abonnementen bij deslimste aanbieders engoede service.

Sim Only vergelijken: voor wie?

Een Sim Onlyabonnement is ideaal voor de volgende twee situaties:

  1. U heeft nog een (simlock vrije)telefoon
  2. U koopt een lossemobiel

Vergelijk Sim Only,kies zelf wat je nodig hebt en kies zelf hoeveel je betalen wilt. Een Sim Only contract aan gaan iseenvoudig. In de meeste gevallen zorgt nieuweprovider voor nummerbehoud en uw nieuwe simkaart wordtordinairthuisgestuurd.

Let op! Als u overstapt van een anderetelecomaanbieder, kan het zijn dat uwtoestel niet simlock-vrij is. Controleer of uwtoestel simlock vrij is alvorens ueen Sim Only contractbestelt of lopende het SimOnly vergelijken. Neem contact op met uw huidigeprovider als u uwtoestel simlock vrij wilt laten maken.

Sim Only met 4G

Net zoals bij een ‘normaal’ abonnement, is het bij een Sim Only contracteen mogelijkheid om voor 4G internet opde mobiel te kiezen. Hetgoedkoopste Sim Only 4G contract is al vanaf €2,50 maandelijks af te sluiten. Hiervoor krijg je echterbitter weinig mobiele data, wat kan zorgen voor eventueleonkosten buiten de bundel.

Het meest voordelige 4G Sim Onlyabonnement met niet minder dan1GB internet, is te kiezen vanaf €7,50. Demeest brede 4G abonnementenkosten meer dan €12,50 per maand. Hiervoor krijg je 10 GB interneten onbeperkt bellen en sms’en. Meer dan genoeg dus, zelfs voor de extremegebruiker.

Onbeperkt bellen zonder vast contract

Wil je onbeperkt kunnen bellen en niet vastzitten aan een langdurig contract? Kies dan voor een elke maand opzegbaar Sim Only abonnement met onbeperkt bellen. Dan kun je zonder beperkingen bellen voor een vast bedrag maandelijks en heb je alle vrijheid om zonder extra kosten te switchen als je een betere aanbieding tegenkomt. zodoende kun je immer profiteren van de beste tijdelijke acties en aanbiedingen. zonder simlock|simlock vrije willkeurige mobiele telefoon} benodigd. Dat houdt in dat niet alle smartphones geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude telefoon liggen, die bij een oud overeenkomst gekocht is? Alleen de telecomprovider waarbij de mobieltje oorspronkelijk is besteld, mag de simlock van de telefoon verwijderen. In de praktijk houdt in dat over het algemeen dat de consument nog een tijd bij de oude provider moet blijven, of zelf een nieuwe telefoon moet kopen.

Kies het juiste Sim Only abonnement

Om te bepalen welk telefonie abonnement voor jou het voordeligste is bevelen we aan om naar je bel- en internetverleden te kijken van de afgelopen aantal maanden. Dat is over het algemeen voldoende om een inzicht te krijgen in je verbruik.|

Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

Als je eenmaal hebt bedacht hoeveel belminuten en MB’s je bestellen wilt, wordt het tijd om de contracttermijn te kiezen. Bij de meeste aanbieders kun je kiezen tussen een periode van 12 of 24 maanden. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de duur van het abonnement te kiezen. Er zijn tegenwoordig echter tevens Sim Only aanbieders die een Sim Only abonnement met een contractduur van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse onkosten omlaag gaan als je een overeenkomst voor een langere periode afsluit. Een abonnement van een maand kan leuk zijn als je een Sim Only providers eens wilt testen, maar als je er langer consument blijft betaal je maandelijks veel meer dan op welk moment je een abonnement van 24 maanden afsluit.}

Ongelimiteerd bellen, internetten en sms’en, kan dat?

Er bestaan SimOnly providers die ongelimiteerd bellen, sms’en eninternetten aanbieden tegen een vaste prijs. Vodafone en easy bieden al de mogelijkheid tot ongelimiteerdbellen en sms’en. Robin Mobile biedt ook naast ongelimiteerd bellen ensms’en ook ongelimiteerd internetten aan.

Waarom betaal ik de 1ste maand meer?

Voor het afsluiten van een nieuwabonnement, maakt de providerkosten. De meeste providers brengen die kosten bij denieuwe abonnee in rekening. Sommigeproviders verrekenen die kosten met de 1stemaand, andere mensen laten de aansluitkostenapart betalen.

Waarom een Sim Only abonnement?

Zoals gezegd bel je met een Sim Only aanbieding veel goedkoper dan met eennormaal abonnement. Bovendien hoef je nergens aan vast te zitten, want er zijnverscheidene aanbieders metper maand opzegbare abonnementen. Naast de lagemaandkosten en de vrijheid om te gaan en staan waar jewilt, kun je tevens nog lekker met je vertrouwde toestelblijven bellen.

Ik heb een goede Sim Only aanbieding gevonden bij mijn huidigetelecomaanbieder. Wat gebeurt er nu?

Je hebt een nieuw SimOnly abonnement uitgekozen en bent er zeker van dat je jouwcontractuele verplichtingen van je ‘oude’ abonnement volledig bentnagekomen.

Het enige dat je nu hoeft te doen is contact op te nemen metje huidige telecomprovider of met departij waarbij je het Sim Onlyabonnement gaat aan gaan, om door te geven dat jewilt overstappen naar het Sim Onlycontract dat je hebt geselecteerd.

Hierna zal je Sim Only contract ingaan op het moment dat je ‘oude’contract afloopt met een maximum van 30 dagen naafloop van dit ‘oude’ abonnement. Dat is mede afhankelijk van het moment waaropje doorgeeft dat je wilt overstappen naar het door jou geselecteerde Sim Only abonnement.

Bij de meeste providers kun je bovenstaandeook regelen door in te loggen op de pagina van je huidigeaanbieder. Wel zoeenvoudig.

Overstappen naar een SimOnly abonnement bij je huidigeprovider levert zeker pre’sop. Zo betaal je geen activatie- of aansluitkosten en bij de meeste partijenkrijg je ook korting. Dit laatste omdat je wel tekent voor een nieuwelooptijd van het contract.

Overstappen naar een nieuweprovider

Al je een Sim Onlycontract afsluit bij eenprovider waarbij je nog geenconsument bent dan kun je bij de meeste aanbieders gebruikmaken van een overstap service. Met deze service hoef jezelf niets te regelenen verloopt het overstappen naar het meest goedkope Sim Onlyabonnement zonder problemen. Je SimOnly telecomprovider regelt dan voorjou al het papierwerk wat erbij komt kijken om van de ene naar de andereprovider over te stappen.Ook als je gebruik wilt maken van nummerbehoud kun je ditaangeven en je Sim Onlytelecomprovider regelt dat je een Sim Only abonnement krijgtmet je huidige mobieltje nummer. Het enige wat jenog hoeft aan te geven aan je nieuweaanbieder zijn je persoonlijkegegevens, je huidige mobiele nummer en welke simkaart je wenst teverwerven. Wanneer alles isgeregeld ontvang je binnen enkele dagen een Sim Only starterspakket thuis van je nieuweprovider. Stop deverwerven simkart in je simlock vrije mobieltje en je kunt gauw gebruik maken van je goedkope Sim Only abonnement!

Scroll naar boven