sim only nummerbehoud

Sim Only Abonnement Vergelijken

Vind u het lastig kiezen?Wij helpen u daarmee. Met Sim Only vergelijken van onze site vergelijkt u devoordeligste abonnementen. Ustelt zelf het contract samen en u kiest zelf detelecomprovider. De voordeligste Sim Only abonnementen bij deslimste aanbieders enslimme service.

Sim Only vergelijken

Telkens meer Nederlanders kiezen voor Sim Only abonnementen. Dit houdt in datzij zelf een smartphoneaanschaffen en daar een SimOnly contract bij aankopen, of datmensen eerst voor een abonnement mettelefoon kiezen en na de contractduur overstappen op SimOnly omdat zij hun toestel nog goed genoeg vinden.

Met een SimOnly contract kun je zelf je toestelkiezen, deze krijg je er namelijk niet bij van detelecomaanbieder. Dit heeft 2 grotevoordelen:

 • Je contract is veelvoordeliger
 • Je kunt zelf kiezen welkesmartphone je neemt (bijvoorbeeld je huidige smartphone)

  Sim Only verlengen

  Omdat het om een Sim Onlymet nummerbehoud gaat, blijf je gebruikmaken van dezelfde simkaart. Ditbetekent dus tevens dat je je eigen telefoonnummerbehoudt. Op het moment dat je een SimOnly contract hebt en je deze niet verlengt of opzegt, danloopt het abonnement stilzwijgend door. In enkele gevallen verlies je dan ook de maandelijksekorting die, meestal, alleen voor de eerste contractduurgeldt.

  Simlockvrije telefoon

  Daarnaast is een telefoon mobiele telefoon zonder simlock|simlock vrije gewone smartphone } benodigd. Dat houdt in dat niet alle mobiele telefoons geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude smartphone liggen, die bij een oud contract besteld is? Alleen de telecomaanbieder waarbij de mobieltje oorspronkelijk is verkregen, mag de simlock van het smartphone weghalen. In de praktijk betekent dat vaak dat de koper nog een tijd bij de oude provider moet blijven, of zelf een nieuwe smartphone moet aanschaffen.

  Kies het juiste Sim Only contract

  Welk abonnement zonder smartphone het goedkopere bij jou past hangt af van diverse eigenschappen. Zo is het van betekenis om vooraf te bekijken hoeveel data je op dit moment gebruikt en hoeveel je denkt te gaan blijven gebruiken. Hoe in de regel bel je met je mobiele telefoon ? Vind je het van betekenis dat je razend efficiënt internet hebt? Of maak je inderdaad alleen gebruik van internet via een wifi verbinding? Dit soort vragen bepalen het type Sim Only abonnement dat je benodigd en de periodieke kosten van je abonnement die daarbij komen kijken.|

  Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

  Als je eenmaal hebt besloten hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de contractduur te kiezen. Bij de meeste telecom bedrijven kun je kiezen tussen een periode van 1 of 2 jaar. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de duur van het contract te kiezen. Er zijn tegenwoordig echter ook aanbieders die een Sim Only contract met een contractduur van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse kosten omlaag gaan als je een overeenkomst voor een langere periode afsluit. Een telecomabonnement van een maand kan leuk zijn als je een providers eens wilt testen, maar als je er langer klant blijft betaal je per maand veel meer dan op welk moment je een Sim Only abonnement van 24 maanden afsluit.}

  Op welk moment kan ik overstappen?

  Wie wil overstappen, moet eerst weten of hij of zij eenelke maand of een elk jaarovereenkomst heeft. Bij SimOnly providers kunnen abonnees vaak maandelijks overstappen. Decontractduur is vrijwel altijd 1 maand, 12 maanden, of 24 maanden.

  Bellers kunnen 2 maanden voor het einde van hethuidige overeenkomst de overstap naar een anderetelecomaanbieder regelen. Het nieuwecontract gaat dan in, als het oude is afgelopen.

  Wat voor telefooncontract sluit jij af?

  Veel mobieltje gebruikerskomen over het algemeen voor een dilemma te staanals ze hun telecomovereenkomst kunnenverlengen. Gaan ze door met de huidige provider of stappen ze over?De keuze hangt meestal van meer dan één factorenaf. Denk onder meer aan de maandelijkse kosten, depolisvoorwaarden en depremie voor een smartphone. Om hier antwoorden op te krijgen is grondresearch voor nodig. Dat kost meestal veeltijd, want het is veel uitzoekwerk. Via dit artikel gaan we jouproberen op weg te helpen door de grote verschillen inkaart te brengen tussen een contract met mobieltjeen een Sim Only abonnement.

  Sim Only abonnement

  Als iemand aan SimOnly hoort, dan denkt diegene gelijk aan de lage onkosten iederemaand. Dit is ook de reden dat veel klantenoverstappen en kiezen voor een Sim Onlyabonnement. Voor een aantal euro per maand zijn ze voorzien van genoeg belminuten en MB’s. Veelaanbieders merken ook op dat Sim Only steeds populairder wordt en gaanhierdoor de strijd met elkaar aan. Er worden soms helebetaalbare smartphoneabonnementenaangeboden om mobieltjegebruikers te lokken. Dit heeft allichtveel invloed op de optie van detelecomprovider. Echter moet eengebruiker ook kijken naar het contractduur en het opzegtermijn. Bij de meeste Sim Only telecomprovider isdat heel flexibel, maar immers kunnen daar tevensverschillen in zitten. Laat je dus niet om de tuin leiden en doe grondigresearch wat iedereen te bieden heeftvoordat je eenkeuzemogelijkheid maakt.

  Contract met een mobieltje

  Waar voorheen de abonnementen met smartphone erg populair waren, zo is het tegenwoordig eenstuk minder gesteld. In de tijden van bezuinigen kiezen veel consumentenover het algemeen voor de goedkope mogelijkheden. Sim Only gaat het in deze kwestiewinnen van een contract met mobieletelefoon. Hoewel je bij deze abonnementssoort een zonder kosten mobieltje krijgt, hebben veel mensengeen zin om iedere maand zoveel neer te leggen. Bovendien gaat eenieder continu zuiniger met hun mobieltje om, dus is demogelijkheid voor een nieuw mobieltje isgeen trigger meer om voor een duurder abonnement te gaan. Wij wensenje veel succes met de keus voorhet volgende smartphoneabonnement.

  Waarom Sim Only vergelijken?

  Onze website is al in enkele jaren actief en sindsdienuitgegroeid tot de grootste Sim Onlyvergelijker van dit land. Wij hebben de afgelopenjaren dan ook de nodige ervaring opgedaan.

  Geld overhouden op jemobiele abonnement? Wij combineren als enige Sim Only prijsvergelijker in Nederlandhet aanbod van maarliefst 15 netwerktelecomaanbieders. Bovendien bieden wijde optie naast de prijzen tevens de beoordelingen vanandere consumenten mee te nemen in jekeuze voor een Sim Only.

  Iedere dag wordt onze website voorzien van demeest actuele prijzen. Zo kun jijweloverwogen een optie maken voorhet meest passende abonnement. Onze missie is dan tevens om consumentenoverbodige onkosten te geldoverhouden, zodat we zorgeloos met elkaar in contactkunnen blijven.

Ik heb een goede Sim Only aanbieding gevonden bij mijn huidigeaanbieder. Wat gebeurt er nu?

Je hebt een nieuw SimOnly contract uitgekozen en bent er zeker van dat je jouwcontractuele verplichtingen van je ‘oude’ contract volledig bentnagekomen.

Het enige dat je nu hoeft te doen is contact op te nemen metje huidige telecomaanbieder of met departij waarbij je het Sim Onlyabonnement gaat afsluiten, om door te geven dat jewilt overstappen naar het Sim Onlyabonnement dat je hebt geselecteerd.

Hierna zal je Sim Only contract ingaan op het moment dat je ‘oude’contract afloopt met een maximum van 30 dagen naafloop van dit ‘oude’ abonnement. Dat is mede afhankelijk van het moment waaropje doorgeeft dat je wilt overstappen naar het door jou geselecteerde Sim Only abonnement.

Bij de meeste aanbieders kun je bovenstaandeook regelen door in te loggen op de pagina van je huidigetelecomaanbieder. Wel zogemakkelijk.

Overstappen naar een SimOnly abonnement bij je huidigetelecomaanbieder levert zeker pre’sop. Zo betaal je geen activatie- of aansluitkosten en bij de meeste partijenkrijg je ook korting. Dit laatste omdat je wel tekent voor een nieuwelooptijd van het contract.

Pre’s Sim Only internet

Een Sim Onlyabonnement boven een mobieltje plusabonnement verkiezen zal betekenen dat je permaand bespaart op je mobiele telefoonkosten. Bij je huidige telecomaanbiederzul je ook nog eens meer korting krijgen wanneer jekiest voor het verlengen van je mobieltje abonnement.Het verlengen van je smartphoneabonnement bij je huidigetelecomprovider betekent nietsmeer dan dat je een nieuw overeenkomst aangaat voor een bepaaldeperiode. Doordat je kiest voor het verlengen van je contract zalde provider je belonen met extragewin op je Sim Onlyabonnement. Je moet zelf actie ondernemen om te verlengen, want laat je hetsmartphoneabonnement stilzwijgend doorlopen dan ontvangje geen extra korting.

Scroll naar boven