sim only aanbieding

Sim Only Abonnement Vergelijk

Vind u het lastig kiezen? Wij assisteren u daarmee. Met Sim Only vergelijken van onze site vergelijkt u de goedkoopste abonnementen. U stelt zelf het abonnement samen en u kiest zelf de provider. De voordeligste Sim Only abonnementen bij de betere providers en handige service.

Sim Only vergelijken

Steeds meer Nederlanders kiezen voor Sim Only abonnementen. Dit houdt in dat zij zelf een mobieltje aanschaffen en daar een Sim Only contract bij aankopen, of dat klanten eerst voor een abonnement met telefoon kiezen en na de contractduur overstappen op Sim Only omdat zij hun toestel nog goed genoeg vinden.

Maar dan zijn we er nog niet. Er zijn namelijk meer dan 10 diverse Sim Only aanbieders. Nu kun je die 1 voor één langsgaan en alle prijzen vergelijken, maar dat kost erg veel tijd. Deze site neemt dat werk uit handen en laat je in een gemakkelijk overzicht stante pede zien welk abonnement het voordeligst is voor jou.

Stel zelf uw abonnement samen, de optie is volledig aan u.

 • Sim Only alleen bellen
 • Sim Only bellen en sms’en
 • Sim Only bellen, sms’en en internet

  De verschillende simkaarten

  Bij Sim Only, oftewel simkaart only, betaal je alleen voor het contract dat op de zonder extra kosten simkaart staat. Er zijn simkaarten in drie verschillende soorten: je hebt een gangbare simkaart, een micro simkaart en een nano simkaart. Hiervan is de eenvoudige simkaart de grootste, gevolgd door de micro simkaart en de nano simkaart.De meest populaire smartphones die de laatste jaren uitgebracht zijn, zoals de iPhone 5/6 en de Samsung Galaxy S6, maken gebruik van een nano simkaart. De iets oudere smartphones hebben over het algemeen een micro simkaart nodig. De algemene simkaart wordt telkens minder gebruikt in smartphones.

  Als je een Sim Only abonnement bestelt, krijg je bij de meeste providers een 3-in-1 simkaart. Dit houdt in dat je immer de juiste simkaart hebt voor je smartphone ; je simkaart knippen is dus niet nodig. Als de aanbieder van jouw keus geen 3-in-1 simkaart levert, krijg je bij jouw bestelling de optie voor een bepaald soort simkaart.

  Onbeperkt bellen zonder vast contract

  Wil je onbeperkt kunnen bellen en niet vastzitten aan een langdurig contract? Kies dan voor een elke maand opzegbaar Sim Only abonnement met onbeperkt bellen. Dan kun je zonder limiet bellen voor een vast bedrag elke maand en heb je alle vrijheid om gratis te switchen als je een betere aanbieding tegenkomt. derhalve kun je te allen tijde profiteren van de slimste tijdelijke acties en aanbiedingen. zonder simlock|simlock vrije een mobile device} benodigd. Dat houdt in dat niet alle mobiele telefoons geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude toestel liggen, die bij een oud contract gebruikt is? Alleen de provider waarbij de smartphone oorspronkelijk is besteld, mag de simlock van de smartphone afhalen. In de praktijk betekent dat meestal dat de koper nog een tijd bij de oude provider moet blijven, of zelf een nieuwe telefoon moet kopen.

  Kies het juiste Sim Only abonnement

  Om te bepalen welk telecomabonnement voor jou het voordeligste is bevelen we aan om naar je bel- en internetverleden te kijken van de afgelopen 5 maanden. Dat is denken wij voldoende om een zicht te krijgen in je gebruik.|

  Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

  Als je nu hebt besloten hoeveel belminuten en MB’s je gebruiken wilt, wordt het tijd om de contracttermijn te kiezen. Bij de meeste Sim Only providers kun je kiezen tussen een periode van 12 of 24 maanden. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de contractduur te kiezen. Er zijn op het moment echter ook aanbieders die een Sim Only contract met een duur van het abonnement van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse kosten omlaag gaan als je een overeenkomst voor een langere periode afsluit. Een internet en mobiel bellen abonnement van een maand kan leuk zijn als je een telecom bedrijven eens wilt testen, maar als je er langer klant blijft betaal je elke maand veel meer dan wanneer je een telecomabonnement van 24 maanden afsluit.}

  Ongelimiteerd bellen, internetten en sms’en, kan dat?

  Er bestaan aanbieders die ongelimiteerd bellen, sms’en en internetten aanbieden tegen een vaste prijs. Vodafone en eenvoudig bieden al de optie tot ongelimiteerd bellen en sms’en. Robin Mobile biedt ook naast ongelimiteerd bellen en sms’en ook ongelimiteerd internetten aan.

  Kies een goedkoop Sim Only abonnement

  Op het moment is een Sim Only zo’n beetje de populairste abonnementsvorm voor een mobiele telefoon. Dat komt vooral doordat een Sim Only veel voordeliger is dan een gewoon abonnement. Bij een Sim Only contract ontvang je enkel een simkaart en geen smartphone. Dat is dus wat een Sim Only is.

  Doordat je blijft bellen met je bestaande mobieltje , bespaar je veel overbodige kosten. De kosten die je normaliter voor je ‘voor niks mobiele telefoon ’ betaalt, valt weg bij een Sim Only en bijgevolg houd je erg lagere maandelijkse abonnementskosten over.

  Waarom Sim Only vergelijken?

  Onze website is al in enkele jaren actief en sindsdien uitgegroeid tot de grootste Sim Only vergelijker van ons land. Wij hebben de afgelopen jaren dan ook de nodige ervaring opgedaan.

  Geld besparen op je mobiele abonnement? Wij combineren als enige Sim Only prijsvergelijker in Holland het aanbod van maarliefst 15 netwerk providers. Bovendien bieden wij de mogelijkheid naast de prijzen tevens de beoordelingen van andere consumenten mee te nemen in je keuze voor een Sim Only.

  Dagelijks wordt onze website voorzien van actuele prijzen. Zo kun jij weloverwogen een optie maken voor het meest passende abonnement. Onze missie is dan ook om consumenten onnodige onkosten te besparen, zodat we zonder zorgen met elkaar in contact kunnen blijven.

  Waarom kiezen voor een Sim Only abonnement?

  Loopt de contractduur van je contract op zijn eind, ben je tevreden over mobieltje die je hebt en heb je geen behoefte om te upgraden naar een nieuwer mobieltje , dan is het slim om over te stappen naar een Sim Only abonnement. Op deze manier bespaar je de kosten voor de aanschaf van de mobiele telefoon. Niet alleen de eenmalige kosten, maar ook de maandelijkse onkosten die worden doorberekend voor de aanschaf van de mobieltje.

  Overstappen naar een Sim Only abonnement is daarom een goede manier om je maandelijkse uitgaven voor een Mobiel abonnement aanzienlijk te verlagen. En dat zonder in te boeten op de inhoud van de service (de reeks data, het aantal belminuten en het aantal sms’jes).

  Een tweede voordeel is dat je kunt kiezen voor een per maand opzegbaar abonnement. Je bent hierdoor veel flexibeler om over te stappen naar een andere aanbieder. Bij een abonnement inclusief smartphone teken je een overeenkomst voor 1 of 2 kalenderjaar. Sinds kort kun je ook hier bij een paar partijen voor maandcontracten kiezen, maar dan tegen een hoger maandbedrag, plus moet je het apparaat in 1 maal afbetalen als je opzegt.

  Stel dat je tenslotte een nieuwe smartphone nodig hebt, dan kun je zelf een los mobieltje kiezen en aanschaffen. Nadeel kan zijn dat je het apparaat dan in 1 keer moet betalen.

  Overstappen naar een nieuwe telecomaanbieder

  Al je een Sim Only contract aangaat bij een telecomaanbieder waarbij je nog geen klant bent dan kun je bij de meeste aanbieders gebruik maken van een overstap service. Met deze service hoef jezelf niets te regelen en verloopt het overstappen naar het meest voordelige Sim Only contract zonder problemen. Je Sim Only provider regelt dan voor jou al het papierwerk wat erbij komt kijken om van de ene naar de andere aanbieder over te stappen. Ook als je gebruik wilt maken van nummerbehoud kun je dit kiezen en je Sim Only provider regelt dat je een Sim Only abonnement krijgt met je huidige mobieltje nummer. Het enige wat je nog hoeft aan te geven aan je nieuwe telecomprovider zijn je persoonlijke gegevens, je huidige mobiele nummer en welke simkaart je wenst te verwerven. Op welk moment alles is geregeld ontvang je binnen enkele dagen een Sim Only starterspakket thuis van je nieuwe aanbieder. Stop de bekomen simkart in je simlock vrije smartphone en je kunt meteen gebruik maken van je goedkope Sim Only abonnement!

Scroll naar boven