sim only onbeperkt internet

Prijsvergelijk Sim Only

Vind u het lastig kiezen?Wij helpen u daarmee. Met Sim Only vergelijken van deze site vergelijkt u devoordeligste abonnementen. Ustelt zelf het abonnement samen en u kiest zelf deaanbieder. De voordeligste Sim Only abonnementen bij debetere providers enhandige service.

Wat is Sim Only?

Telefoons die in combinatie met een contractzijn gekocht, zijn meestal nietsimlockvrij. Deze kun je simlockvrij laten maken om op de keperbeschouwd gebruik te kunnen maken van een simkaart van een anderetelecomprovider; dit kun je doen viajouw huidige telecomprovider of bijeen telecomwinkeltje in jouw woonplaats.

De verschillende Sim Only abonnementen

Sim Onlyabonnementen verschillen qua databundel, belminuten en maandelijkse kosten. Zokun je voor een niet groot bedrag een Sim Only kopen met redelijk weinig internet,belminuten en sms’jes. Je kan er echter ook voor kiezen om onbeperktdata, belminuten en sms’jes af te nemen.

Als je niet kiest voor SimOnly, maar voor een abonnement met smartphone, is hetvaak lastig in te schatten welk abonnementje moet kiezen. Bij Sim Only is diteen kleiner probleem omdat je jouw contract elke maand kan ophogen en verlagen (verschilt per provider). Mocht jetwijfelen, moet je dus goed opletten dat het ophogen én verlagen van je contracteen optie is bij jouwprovider. Je kan dan het beteremet een lage bundel beginnen en deze, als het nodig is, ophogen.

Waarom is een Sim Only contractgoedkoper?

Het verschil in de kosten bij een SimOnly contract zit hem volledig in het niethebben van demobiele telefoon . Bij eengebruikelijkecontract metmobiele telefoon betaal je jouw maandelijksekosten in 2 delen.Een deel voor het abonnement en een deel voor jesmartphone. Het deel van je contract bestaat uit debelminuten, sms en internet mb’s. De vaste lasten voor jesmartphone regelendat je na de contractduur jetelefoon volledig hebtbetaald. Je betaalt je toestel dus afin 12 of 24 termijnen. Doordat je deze lasten bij een Sim Only contract niet hebt, worden jemaandelijkse kosten veel lager. zonder simlock|simlock vrije een mobile device} benodigd. Dat houdt in dat niet alle mobiele telefoons geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude telefoon liggen, die bij een oud overeenkomst gekocht is? Alleen de provider waarbij het mobieltje oorspronkelijk is gekocht, mag de simlock van de telefoon weghalen. In de praktijk betekent dat meestal dat de afnemer nog een tijd bij de oude provider moet blijven, of zelf een nieuwe toestel moet aanschaffen.

Kies het juiste Sim Only abonnement

Pak je rekeningen er eens bij en ga na hoeveel internetkosten je hebt verbruikt. Zat je telkens buiten je bundel? Dan bevelen we aan om bij je nieuwe abonnement een grotere internetbundel te kiesen. Bleef je keurig binnen je bundel? Blijf dan bij de batterij wat je hebt of ga zelfs iets omlaag. Veel aanbieders bieden trouwens de mogelijkheid om lopende je contract omhoog en omlaag te gaan in je bundel.|

Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

Als je nu hebt bedacht hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de contractduur te kiezen. Bij de meeste providers kun je kiezen tussen een periode van 1 of 2 jaar. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de contractduur te kiezen. Er zijn op het moment echter ook providers die een Sim Only contract met een duur van het contract van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse kosten omlaag gaan als je een contract voor een langere periode afsluit. Een abonnement zonder mobieltje van een maand kan leuk zijn als je een providers eens wilt testen, maar als je er langer consument blijft betaal je per maand veel meer dan wanneer je een Sim Only abonnement van 24 maanden afsluit.}

Wat gebeurt er als ik te veel dataverkeer gebruik?

over het algemeenkan een Sim Only providers2 maatregelen nemen: of het terugschroeven van de snelheden, of dekoper laten bijbetalen. Hoe de maatregelgehanteerd wordt, verschilt per aanbieders. Dat staat in de polisvoorwaarden van het internet en mobielbellen abonnement.

Wat is het verschil tussen 3G en 4G?

4G is een nieuwere techniek voor internetverbinding op demobieltje. 3G en 4G verschillen vooral in de snelheid: bij 3G kan de gebruiker maximaal 8Mbit per seconde gebruiken. Bij 4G is dat 150 Mbit per seconde. 4G werkt alleenop nieuwere mobiele telefoons, terwijl 3G op veruit demeeste telefoons werkt.

Waarom Sim Only vergelijken?

Onze website is al in enkele jaren actief en sindsdienuitgegroeid tot de grootste Sim Onlyvergelijker van dit land. Wij hebben de afgelopenjaren dan tevens de nodige ervaring opgedaan.

Geld besparen op jemobiele abonnement? Wij combineren als enige Sim Only prijsvergelijker in Hollandhet aanbod van maarliefst 15 netwerktelecomproviders. Bovendien bieden wijde mogelijkheid naast de prijzen tevens de beoordelingen vanandere consumenten mee te nemen in jekeuzemogelijkheid voor een Sim Only.

Dagelijks wordt onze website voorzien van actuele aanbiedingen. Zo kun jijweloverwogen een mogelijkheid maken voorhet meest passende abonnement. Onze missie is dan ook om consumentenoverbodige onkosten te geld besparen, zodat we onbekommerd met elkaar in contactkunnen blijven.

Ik heb nog geen Mobiel abonnement of wil een extra mobiel abonnement. Watzijn de mogelijkheden?

Heb je nog een goed werkende mobiele telefoonwaar je tevreden over bent, of ben je van plan een losse smartphone aan te schaffen, dan is hetinteressant om een los SIM-only contractaf te sluiten. Let er wel op dat je een abonnement neemt dat pastbij je verbruik.

De meeste aanbieders bieden SIM-onlyabonnementen aan waarbij de inhoud van de service(reeksdata, minuten en sms’jes per maand) erg veel identiekis aan de inhoud van abonnementen waarbij spoorslags een nieuwe smartphone wordtgeleverd. Bijvoorbeeld Vodafone en Tele2.

En er zijn aanbieders die zich 100%gespecialiseerd hebben in het aanbieden van SIM-only abonnementen. Onderandere Simyo of Simpel. De prijzen bij dit soort partijen zijn overhet algemeen laag.

Aanschaf van een SIM-only abonnement heeft meerdere voordelen ten opzichte van deaanschaf van een contract inclusief mobieltje.

  • Je kunt veelbesparen op de kosten.
  • Kies voor een korte contractduur, dankun je simpel overstappen als eenandere partij een voordeliger abonnement aanbiedt.

    Hoe kan een Sim Only internet contract verlengd worden?

    Bij het verlengen van je telefoonabonnement kun je kiezen om je Sim Only contract met 1 jaar of met twee 12 maanden te verlengen. Een aantal aanbieders bieden je zelfs de mogelijkheid aan om elke maand te verlengen. De keus tussen deze drie mogelijkheden is persoonsgebonden. Het hangt allemaal af van de persoonlijke geval en de persoonlijke wensen. In de regel geldt dat wanneer je een Sim Only contract voor langere tijd aangaat je interessanter uit bent dan wanneer je kiest voor verlenging van 1 12 maanden of maandelijks. Het grote gewin bij het verlengen met 1 kalenderjaar is dat je over 12 maand kunt kijken of het smartphonecontract nog past bij je wensen en mocht je toestel niet meer naar behoren werken dan kun je het abonnement ook verlengen met een nieuw mobieltje.

Scroll naar boven