sim only

Mobiele Telefoon Abonnement Vergelijken Sim Only

Het leven is al duur genoeg, dat weten wij. Gelukkig kunt ugeld overhouden op uwtelefoonabonnement, kunt u SimOnly vergelijken en het meest voordelige abonnement afsluiten. Als u al eentelefoon heeft, is een Sim Only abonnement ideaal voor u, want hierbij betaaltu enkel de abonnementskosten en niets extra voor het mobiele telefoon.

Wat is Sim Only?

Bij een Sim Onlyabonnement krijg je alleen een simkaart; de mobieltjemoet je dus zelf aanschaffen. Je simkaart heeft een eigen mobiel telefoonnummeren daaraan zijn je abonnementsgegevens gekoppeld.

Vergeet niet dat je eensimlockvrije toestel nodig hebt als je kiest voor een Sim Only abonnement. Alssmartphones los verkocht worden, zijn dit in de meeste gevallensimlockvrije smartphones.

Sim Only met 4G

Als je kiest voor een databundel met 4G,raden wij aan om te kiezen voor ten minste 1000MB aan internetdata. Op de keper beschouwd is het slimmer om een watgroter abonnement te kiezen; mocht je perongeluk niet verbonden zijn met WiFi, ga je aleenvoudig buiten je bundel. Met 3Ginternet is het kwaliteitsverschil groter, dus dan heb je sneller door dat jeniet met WiFi verbonden bent.

Het meest voordelige 4G Sim Onlycontract met niet minder dan1GB internet, is af te sluiten vanaf €7,50. Demeest veelomvattende 4G abonnementenonkosten meer dan €12,50 per maand. Hiervoor krijg je 10 GB interneten onbeperkt bellen en sms’en. Meer dan genoeg dus, zelfs voor de extremegebruiker.telefoon zonder simlock|simlock vrije een mobile device} benodigd. Dat houdt in dat niet alle mobiele telefoons geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude mobieltje liggen, die bij een oud contract verkregen is? Alleen de aanbieder waarbij het mobieltje oorspronkelijk is besteld, mag de simlock van de mobiele telefoon weghalen. In de praktijk betekent dat in de regel dat de consument nog een tijd bij de oude provider moet blijven, of zelf een nieuwe smartphone moet kopen.

Kies het juiste Sim Only abonnement

Pak je rekeningen er eens bij en ga na hoeveel MB’s je hebt gebruikt. Zat je telkens buiten je bundel? Dan adviseren wij om bij je nieuwe telecomabonnement een grotere MB bundel te kopen. Bleef je keurig binnen je bundel? Blijf dan bij de cluster wat je hebt of ga zelfs iets omlaag. Veel providers bieden trouwens de mogelijkheid om gedurende je telefoniecontract omhoog en omlaag te gaan in je bundel.|

Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

Als je een keer hebt besloten hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de duur van het contract te kiezen. Bij de meeste telecom bedrijven kun je kiezen tussen een periode van 1 of 2 jaar. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de contractduur te kiezen. Er zijn op het moment echter tevens telecom bedrijven die een Sim Only contract met een duur van het contract van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse onkosten omlaag gaan als je een contract voor een langere periode afsluit. Een telecomabonnement van een maand kan leuk zijn als je een aanbieders eens wilt testen, maar als je er langer klant blijft betaal je per maand veel meer dan op welk moment je een abonnement van 24 maanden afsluit.}

Welke simkaarten zijn er?

Er zijn drie formaten simkaarten: hetstandaardformaat, micro sim en nano sim. Hetgewoneformaat werd vooral vroeger gebruikt. Tegenwoordig gebruikenmobiele telefonie bedrijven hetformaat nog nauwelijks. De meeste smartphones hebben nu eenaansluiting voor een micro simkaart. Alleen de allernieuwste mobieletelefoons gebruiken een nano simkaart.

De meeste mobiel bellen bedrijven leveren de simkaart op alle formaten. Deafnemer van het internet en mobielbellen abonnement kan dan zelf de kaarten uitdrukken.

Wat is het verschil tussen 3G en 4G?

4G is een nieuwere techniek voor internetverbinding op desmartphone. 3G en 4G verschillen metname in de snelheid: bij 3G kan de gebruiker ten hoogste 8Mbit per seconde gebruiken. Bij 4G is dat 150 Mbit per seconde. 4G werkt alleenop nieuwere mobieltjes, terwijl 3G op veruit demeeste smartphones werkt.

Waarom Sim Only vergelijken?

Onze website is al in enkele jaren actief en sindsdienuitgegroeid tot de grootste Sim Onlyvergelijker van dit land. Wij hebben de afgelopenjaren dan tevens de nodige ervaring opgedaan.

Besparen op jemobiele abonnement? Wij combineren als enige Sim Only prijsvergelijker in ons landhet aanbod van maarliefst 15 netwerktelecomproviders. Bovendien bieden wijde mogelijkheid naast de prijzen ook de beoordelingen vanandere consumenten mee te nemen in jemogelijkheid voor een Sim Only.

Iedere dag wordt onze website voorzien van demeest actuele aanbiedingen. Zo kun jijweloverwogen een optie maken voorhet meest passende abonnement. Onze missie is dan ook om consumentenonnodige onkosten te uitsparen, zodat we zorgeloos met elkaar in contactkunnen blijven.

Voor wie is Sim Only geschikt?

Sim Only aanbiedingenzijn geschikt voor iedereen die voordeliger wil bellenen nog een prima apparaat heeft, of het geen probleem vind om los eentoestel aan te schaffen. gewoonlijk is het voordeliger om eenlosse smartphone aan te schaffeni.c.m. een Sim Only abonnement, dandat je een ‘gratis’ toestel metcontract bestelt. Of je nu behoefte hebt aan onbeperkt bellenen internet, of slechts af en toe je telefoon gebruikt, eris voor een ieder een passend contract te vinden. De laatste tijd zien wij verder ook datvoornamelijk de goedkope Sim Onlyabonnementen een populair alternatief voor zijn voor prepaid simkaartgebruikers.

Goedkoopste Sim Only abonnementen met onbeperkt internet

Ben je op zoek bent naar een Sim Only? Vindt hier devoordeligste Sim Only abonnementen met onbeperkt internet door deproviders te vergelijken. Volg onze stappen ommakkelijk en snel het meest goedkope Sim Only abonnement tevinden en om het Sim Onlycontract dan af te sluiten. Om hetgoedkoopste Sim Only onbeperkt internet abonnement aan te gaan moet je eerst inzichtelijk hebben hoeveel jeper maand verbruikt aan belminuten, sms’jes en aandata. Op het internet kun je makkelijk je verbruik berekenenvoor onder andere de data, maar je kunt tevens opje laatste factuur zien hoeveel je per maand verbruiktbij je huidige mobiele telefoon abonnement. Wanneer je het verbruik inzichtelijk hebt kun je op zoek gaan naar hetmeest goedkope Sim Only onbeperkt internet abonnement. Door in onzevergelijkingstool je verbruik te selecteren vindt jesimpel het Sim Onlycontract dat bij jou past. Heb je hetmeest goedkope contractgevonden dan kun je de Sim Onlyaanbieding selecteren en vervolgens kun je het Sim Only abonnementvinden bij detelecomprovider.

Scroll naar boven