sim only

Mobiel Sim Only Vergelijken

Ben je op zoek naar eenSim Only-contract datgoed bij jou past? Belsimpel helpt je simpel te vinden wat je zoekt. Je kunthier alle abonnementen in de vorm van een SimOnly vergelijken en zo maak je altijd de juistemogelijkheid. Bij Belsimpel vind je de beste Sim Only-aanbiedingen van alle groteaanbieders als T-Mobile en Ben.Het maakt niet uit of je het voordeligste Sim Only-abonnementzoekt of een Sim Only-deal met eengrote databundel en veel belminuten: je zit hier goed!

Waarom Sim Only?

Bij een Sim Only krijgt u een nieuwe simkaart die u in uw eigen, vertrouwdetoestel kunt plaatsen. Op deze manier kunt u nog meerdere kalenderjaar gebruikmaken van uw telefoon. Vergelijk Sim Only abonnementen en kom er inenkele stappen achter wat het betereabonnement voor u is. U kiest simpelweg eenprovider, stelt uwabonnement samen en meldt u aan voor een Sim Only abonnement. Vergelijk SimOnly en zie welk abonnement hetbeste bij u past. Dezesite regelt de rest voor u.

Sim Only bellen, sms’en en mobiel internet

U wilt alles uit uw contract halen: bellen,sms’en en mobiel internet. Geen probleem. U stelt zelf uw abonnementsamen. Hoeveel belminuten, sms’jes en MB’s internet heeft u nodig per maand? Ubeslist. Uw Sim Onlyabonnement vergelijken is niet lastig: ga naar Sim Only vergelijken en stel zelfgemakkelijk uw contract samen. x 54 mm), de Full-sizeSIM danwel de algemeneSIM.

De Full-size SIM werd opgevolgd door de Mini-SIM met eenformaat van 25 x 15 mm. Deze vind je vooral terug in oudere mobiele telefoons.

Na de Mini-SIM kwam de Micro-SIM (15 x 12 mm). Nog kleinerals gevolg van de continu kleiner wordende smartphones. Eind 2012 werd er voor het eerst gebruikgemaakt van een Nano-SIM kaart (Apple iPhone 5). Deze heeft een omvang van 12,3x 8,8 mm.

Niet alle Sim-kaarten passen in alle smartphones. Micro-SIM kaarten passen meestal wel in oudere mobiele telefoons, terwijl nieuwetypen erg veel gebruik maken van Nano-SIMkaarten. Het in gebruik nemen van een nieuwe toestel meteen ander formaat simkaart leverde daardoor veel gedoe op engedoe met bijvoorbeeld kaarthoudertjes/kaartvergroters enhet zelf op maat knippen van te grote simkaarten. Gelukkig bieden deaanbieders tegenwoordig zelf de oplossing. Je kunt een (gratis)kaartwissel inclusief nummerbehoud aanvragen als je een nieuwe mobiel hebtgekocht en je oude kaart kan er niet in. Dan krijg je een nieuwe simkaart waaralle 3gewoneformaten inzitten, je kunt het formaat dat je nodig hebt er uitdrukken.

Sim Only met 4G

Als je kiest voor een databundel met 4G,raden wij aan om te kiezen voor op zijn minst 1000MB aan internetdata. Op de keper beschouwd is het slimmer om een watgroter contract te kiezen; mocht je perongeval niet verbonden zijn met WiFi, ga je alefficiënt buiten je bundel. Met 3Ginternet is het kwaliteitsverschil groter, dus dan heb je sneller door dat jeniet met WiFi verbonden bent.

Het meest voordelige 4G Sim Onlycontract met op zijn minst1000MB internet, is aan te gaan vanaf €7,50. Demeest veelomvattende 4G abonnementenkosten meer dan €12,50 per maand. Hiervoor krijg je 10 GB interneten onbeperkt bellen en sms’en. Meer dan genoeg dus, zelfs voor de extremegebruiker.

Onbeperkt bellen zonder vast contract

Wil je onbeperkt kunnen bellen en niet vastzitten aan een langdurig contract? Kies dan voor een maandelijks opzegbaar Sim Only contract met onbeperkt bellen. Dan kun je limieloos bellen voor een vast bedrag elke maand en heb je alle vrijheid om voor niks te switchen als je een betere aanbieding tegenkomt. dientengevolge kun je immer profiteren van de goedkopere tijdelijke acties en aanbiedingen. zonder simlock|simlock vrije iPhone} benodigd. Dat houdt in dat niet alle mobiele telefoons geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude smartphone liggen, die bij een oud overeenkomst gebruikt is? Alleen de aanbieder waarbij het smartphone oorspronkelijk is besteld, mag de simlock van de telefoon weghalen. In de praktijk betekent dat meestal dat de consument nog een tijd bij de oude aanbieder moet blijven, of zelf een nieuwe toestel moet kopen.

Kies het juiste Sim Only abonnement

Welk Sim Only abonnement het beste bij jou past hangt af van diverse onderwerpen. Zo is het van betekenis om vooraf te bekijken hoeveel data je op dit moment nuttigt en hoeveel je denkt te gaan blijven gebruiken. Hoe over het algemeen bel je met je smartphone ? Vind je het van betekenis dat je razend efficiënt internet hebt? Of maak je in feite alleen gebruik van internet via een wifi verbinding? Dit soort vragen bepalen het type telefonie abonnement dat je nodig hebt en de jaarlijkse kosten die daarbij komen kijken.|

Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

Als je eenmaal hebt bedacht hoeveel belminuten en MB’s je bestellen kunt, wordt het tijd om de termijn van het contract te kiezen. Bij de meeste providers kun je kiezen tussen een periode van 12 of 24 maanden. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je benodigd, wordt het tijd om de contractduur te kiezen. Er zijn Vandaag de dag echter tevens providers die een Sim Only contract met een contractduur van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse onkosten omlaag gaan als je een overeenkomst voor een langere periode afsluit. Een abonnement van een maand kan leuk zijn als je een Sim Only aanbieders eens wilt testen, maar als je er langer consument blijft betaal je elke maand veel meer dan op welk moment je een telecomabonnement van 24 maanden afsluit.}

Vergelijken van Sim Only abonnementen loont

We blijven het zeggen, maar het is tevens echt waar.Net als het vergelijken van de prijzen van jecontract met eentelefoon, energieleverancier,zorgverzekering eninternetabonnement kun je tevens flink geldoverhouden op de uitgaven van je abonnement zonder mobieltje. De prijzen van een telecomabonnement kunnen per paar wekenverschillen en zijn per aanbieder verschillend. Als je ervoor kiest om over testappen naar een nieuwe telecom bedrijf met een SimOnly abonnement is het aan te raden om gebruik te maken van een Sim Only vergelijkingssite. Zo weet jezeker dat je nooit te veel betaalt. Wij assisteren je graagen tonen je een uitgebreid overzicht van alleprovider en hunaanbiedingen. We werken de prijzen dagelijks bij zodat ze immer bij de tijd zijn.

Wat is het verschil tussen 3G en 4G?

4G is een nieuwere techniek voor internetverbinding op demobiele telefoon. 3G en 4G verschillen vooral in de snelheid: bij 3G kan de gebruiker maximaal achtMbit per seconde gebruiken. Bij 4G is dat 150 Mbit per seconde. 4G werkt alleenop nieuwere mobiele telefoons, terwijl 3G op veruit demeeste smartphones werkt.

Waarom een Sim Only abonnement?

Zoals gezegd bel je met een Sim Only aanbieding veel goedkoper dan met eennormaal abonnement. Bovendien hoef je nergens aan vast te zitten, want er zijnverscheidene aanbieders metmaandelijks opzegbare abonnementen. Naast de lagekosten en de vrijheid om te gaan en staan waar jewilt, kun je ook nog lekker met je vertrouwde toestelblijven bellen.

Voor wie is Sim Only geschikt?

Sim Only aanbiedingenzijn geschikt voor een ieder die voordeliger wil bellenen nog een prima toestel heeft, of het geen probleem vind om los eentoestel aan te schaffen. gewoonlijk is het goedkoper om eenlos mobieltje aan te schaffeni.c.m. een Sim Only abonnement, dandat je een ‘gratis’ toestel metabonnement bestelt. Of je nu behoefte hebt aan onbeperkt bellenen internet, of slechts af en toe je telefoon gebruikt, eris voor een ieder een passend abonnement te vinden. Tegenwoordig zien wij verder tevens datvoornamelijk de goedkope Sim Onlyabonnementen een populair alternatief voor zijn voor prepaid simkaartgebruikers.

Overstappen naar een nieuweprovider

Al je een Sim Onlycontract aangaat bij eentelecomaanbieder waarbij je nog geenconsument bent dan kun je bij de meeste aanbieders gebruikmaken van een overstap service. Met deze service hoef jezelf niets te regelenen verloopt het overstappen naar het meestvoordelige Sim Onlyabonnement zonder problemen. Je SimOnly aanbieder regelt dan voorjou al het papierwerk wat erbij komt kijken om van de ene naar de andereprovider over te stappen.Ook als je gebruik wilt maken van nummerbehoud kun je ditaangeven en je Sim Onlyaanbieder regelt dat je een Sim Only abonnement krijgtmet je huidige mobiele telefoon nummer. Het enige wat jenog hoeft aan te geven aan je nieuweaanbieder zijn je persoonlijkegegevens, je huidige mobiele nummer en welke simkaart je wenst teontvangen. Wanneer alles isgeregeld ontvang je binnen enkele dagen een Sim Only starterspakket thuis van je nieuweaanbieder. Stop deontvangen simkart in je simlock vrije mobieletelefoon en je kunt terstond gebruik maken van je goedkope Sim Only abonnement!

Scroll naar boven