sim only nummerbehoud

Mobiel Abonnement Vergelijken Sim Only

Ben je op zoek naar een Sim Only-abonnement dat goed bij jou past? Bel eenvoudig helpt je snel te vinden wat je zoekt. Je kunt hier alle abonnementen in de vorm van een Sim Only vergelijken en zo maak je altijd de juiste keuze. Bij Bel eenvoudig vind je de voordeligste Sim Only-aanbiedingen van alle grote providers als T-Mobile en Youfone. Het maakt niet uit of je het meest voordelige Sim Only-abonnement zoekt of een Sim Only-deal met een grote databundel en veel belminuten: je zit hier goed!

Sim Only vergelijken: voor wie?

Een Sim Only abonnement is ideaal voor de volgende twee situaties:

  1. U heeft nog een (simlock vrije) smartphone
  2. U koopt een los toestel

Vergelijk Sim Only, kies zelf wat je nodig hebt en kies zelf hoeveel je elke maand kwijt wilt zijn. Een Sim Only contract aan gaan is gemakkelijk. In de meeste gevallen zorgt nieuwe provider voor nummerbehoud en uw nieuwe simkaart wordt alledaags thuisgestuurd.

Let op! Als u overstapt van een andere provider, kan het zijn dat uw toestel niet simlock-vrij is. Controleer of uw smartphone simlock vrij is voorafgaand u een Sim Only contract bestelt of gedurende het Sim Only vergelijken. Neem contact op met uw huidige telecomprovider als u uw telefoon simlock vrij wilt laten maken.

Pre’s Sim Only elke maand opzegbaar

Wat zijn de pluspunten van een elke maand opzegbaar Sim Only abonnement?

Met een per maand opzegbaar Sim Only contract heb je alle vrijheid om je contract elke maand op te zeggen. Tevens ben je erg flexibel. Je kunt namelijk elke maand je bundels aanpassen, omhoog of omlaag. Momenteel zijn er 5 telecomproviders die per maand opzegbare Sim Only abonnementen aanbieden: Ben, KPN, Robin mobile, Tele2 en Youfone.

Houd er wel rekening mee dat een Sim Only maandelijks opzegbaar contract gemiddeld € 1,- elke maand extra kost ten opzichte van een 1 jarig of twee jarig contract.

Tips en kennis over het vergelijken van een Sim Only abonnement

Een Sim Only abonnement is soms tevens goedkoop! onvoorwaardelijk niet als je al in het bezit bent van een mooie smartphone. Voor iedereen die kunnen overstappen naar een nieuw abonnement en niet meteen de behoefte hebben om een nieuwe luxe telefoon te hebben is er de zogenoemde “Sim Only”. Een abonnement zonder mobiele telefoon is een contract waarbij je alleen een simkaart bestelt en dus zelf een telefoon die je al hebt gebruiken kunt. Het grote voordeel hiervan is dat de uitgaven die je per jaar betaalt een stuk minder zullen worden dan bij zonder een Sim Only abonnement. Zo is het bij een Sim Only heel gebruikelijk dat je een Sim Only abonnement afsluit voor €9 tot €19 per maand, terwijl de meeste abonnementen met een mobieltje pas starten bij €25. Je bespaart al gauw 50% of meer op de kosten van je Sim Only abonnement. zonder simlock|simlock vrije iPhone} benodigd. Dat houdt in dat niet alle mobieltjes geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude telefoon liggen, die bij een oud contract verkregen is? Alleen de provider waarbij het mobiele telefoon oorspronkelijk is gekocht, mag de simlock van de telefoon afhalen. In de praktijk betekent dat over het algemeen dat de afnemer nog een tijd bij de oude provider moet blijven, of zelf een nieuwe toestel moet aanschaffen.

Kies het juiste Sim Only contract

Welk telecomabonnement het beste bij jou past hangt af van diverse dingen. Zo is het doorslaggevend om vooraf te bekijken hoeveel internet je op dit moment gebruikt en hoeveel je denkt te gaan blijven gebruiken. Hoe meestal bel je met je telefoon? Vind je het van belang dat je razend efficiënt internet hebt? Of maak je in feite alleen gebruik van internet via een wifi verbinding? Dit soort vragen bepalen het type abonnement zonder smartphone dat je nodig hebt en de jaarlijkse kosten die daarbij komen kijken.|

Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

Als je eenmaal hebt besloten hoeveel belminuten en MB’s je bestellen wilt, wordt het tijd om de contracttermijn te kiezen. Bij de meeste Sim Only providers kun je kiezen tussen een periode van 12 of 24 maanden. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de contractduur te kiezen. Er zijn Vandaag de dag echter tevens Sim Only aanbieders die een Sim Only abonnement met een contractduur van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse kosten omlaag gaan als je een overeenkomst voor een langere periode afsluit. Een telefonie abonnement van een maand kan leuk zijn als je een Sim Only providers eens wilt testen, maar als je er langer klant blijft betaal je elke maand veel meer dan op welk moment je een contract zonder mobiele telefoon van 24 maanden afsluit.}

Welke simkaarten zijn er?

Er zijn drie formaten simkaarten: het doorsnee formaat, micro sim en nano sim. Het gebruikelijke formaat werd ook vroeger gebruikt. Tegenwoordig gebruiken Sim Only providers het formaat nog nauwelijks. De meeste smartphones hebben nu een aansluiting voor een micro simkaart. Alleen de allernieuwste smartphones gebruiken een nano simkaart.

De meeste mobiel bellen bedrijven leveren de simkaart op alle formaten. De consument van het contract zonder smartphone kan dan zelf de kaarten uitdrukken.

Hoe hoog zijn de aansluitkosten?

De aansluitkosten bedragen bij de aanbieders van mobiele telefonie tussen de 10 en de 20 euro. Iedere telecomaanbieder vermeldt dit op haar eigen website. Bij verlenging worden er geen aansluitkosten in rekening gebracht.

Waarom Sim Only vergelijken?

Onze website is al in enkele jaren actief en sindsdien uitgegroeid tot de grootste Sim Only vergelijker van ons land. Wij hebben de afgelopen jaren dan ook de nodige ervaring opgedaan.

Geld besparen op je mobiele abonnement? Wij combineren als enige Sim Only prijsvergelijker in Holland het aanbod van maarliefst 15 netwerk providers. Bovendien bieden wij de mogelijkheid naast de prijzen tevens de beoordelingen van andere consumenten mee te nemen in je keus voor een Sim Only.

Dagelijks wordt onze website voorzien van actuele aanbiedingen. Zo kun jij weloverwogen een keuzemogelijkheid maken voor het meest passende abonnement. Onze missie is dan ook om consumenten overbodige kosten te besparen, zodat we onbezorgd met elkaar in contact kunnen blijven.

Ik heb een goede Sim Only aanbieding gevonden bij mijn huidige telecomprovider. Wat gebeurt er nu?

Je hebt een nieuw Sim Only contract uitgekozen en bent er zeker van dat je jouw contractuele verplichtingen van je ‘oude’ contract volledig bent nagekomen.

Het enige dat je nu hoeft te doen is contact op te nemen met je huidige telecomprovider of met de partij waarbij je het Sim Only abonnement gaat aan gaan, om door te geven dat je wilt overstappen naar het Sim Only abonnement dat je hebt geselecteerd.

Dan zal je Sim Only contract ingaan op het moment dat je ‘oude’ contract stopt met een maximum van 30 dagen na afloop van dit ‘oude’ abonnement. Dat is mede afhankelijk van het moment waarop je doorgeeft dat je wilt overstappen naar het door jou geselecteerde Sim Only abonnement.

Bij de meeste aanbieders kun je bovenstaande ook regelen door in te loggen op de pagina van je huidige aanbieder. Wel zo eenvoudig.

Overstappen naar een Sim Only contract bij je huidige telecomprovider levert zeker pluspunten op. Zo betaal je geen activatie- of aansluitkosten en bij de meeste partijen krijg je ook korting. Dit laatste omdat je wel tekent voor een nieuwe looptijd van het contract.

Goedkoopste Sim Only abonnementen met onbeperkt internet

Ben je op zoek bent naar een Sim Only? Vindt hier de meest goedkope Sim Only abonnementen met onbeperkt internet door de providers te vergelijken. Volg onze stappen om makkelijk en snel het meest goedkope Sim Only contract te vinden en om het Sim Only abonnement dan af te sluiten. Om het meest voordelige Sim Only onbeperkt internet abonnement te kiezen moet je eerst inzichtelijk hebben hoeveel je elke maand verbruikt aan belminuten, sms’jes en aan data. Op het internet kun je snel je verbruik berekenen voor onder andere de data, maar je kunt tevens op je laatste factuur zien hoeveel je maandelijks verbruikt bij je huidige mobiele telefoon abonnement. Wanneer je het verbruik inzichtelijk hebt kun je op zoek gaan naar het goedkoopste Sim Only onbeperkt internet abonnement. Door in onze vergelijkingstool je verbruik te selecteren vindt je eenvoudig en simpel het Sim Only contract dat bij jou past. Heb je het goedkoopste abonnement gevonden dan kun je de Sim Only aanbieding selecteren en hierna kun je het Sim Only contract afsluiten bij de aanbieder.

Scroll naar boven