sim only nummerbehoud

Mobiel Abonnement Vergelijken Sim Only

Ben je op zoek naar eenSim Only-abonnement datgoed bij jou past? Beleenvoudig helpt je snel te vinden wat je zoekt. Je kunthier alle abonnementen in de vorm van een SimOnly vergelijken en zo maak je altijd de juistekeuze. Bij Beleenvoudig vind je de voordeligste Sim Only-aanbiedingen van alle groteproviders als T-Mobile en Youfone.Het maakt niet uit of je het meest voordelige Sim Only-abonnementzoekt of een Sim Only-deal met eengrote databundel en veel belminuten: je zit hier goed!

Sim Only vergelijken: voor wie?

Een Sim Onlyabonnement is ideaal voor de volgende twee situaties:

  1. U heeft nog een (simlock vrije)smartphone
  2. U koopt een los toestel

Vergelijk Sim Only,kies zelf wat je nodig hebt en kies zelf hoeveel je elkemaand kwijt wilt zijn. Een Sim Only contract aan gaan isgemakkelijk. In de meeste gevallen zorgt nieuweprovider voor nummerbehoud en uw nieuwe simkaart wordtalledaagsthuisgestuurd.

Let op! Als u overstapt van een andereprovider, kan het zijn dat uwtoestel niet simlock-vrij is. Controleer of uwsmartphone simlock vrij is voorafgaand ueen Sim Only contractbestelt of gedurende het SimOnly vergelijken. Neem contact op met uw huidigetelecomprovider als u uwtelefoon simlock vrij wilt laten maken.

Pre’s Sim Only elke maand opzegbaar

Wat zijn de pluspunten van eenelke maand opzegbaar Sim Only abonnement?

Met een per maand opzegbaar Sim Only contract heb jealle vrijheid om je contract elke maandop te zeggen. Tevens ben je erg flexibel. Je kunt namelijk elke maand jebundels aanpassen, omhoog of omlaag. Momenteel zijn er 5telecomproviders die per maand opzegbare Sim Only abonnementen aanbieden: Ben,KPN, Robin mobile, Tele2 en Youfone.

Houd er wel rekening mee dat een Sim Only maandelijks opzegbaarcontract gemiddeld € 1,- elke maandextra kost ten opzichte van een 1 jarig of twee jarig contract.

Tips enkennis over het vergelijken van een Sim Only abonnement

Een Sim Only abonnementis soms tevens goedkoop! onvoorwaardelijk niet als je al in het bezit bent van eenmooie smartphone. Vooriedereen die kunnen overstappen naar eennieuw abonnement en niet meteen de behoefte hebben om een nieuweluxetelefoon te hebben is er dezogenoemde “SimOnly”. Een abonnement zondermobiele telefoon is een contract waarbij je alleen een simkaartbestelt en dus zelf een telefoondie je al hebt gebruiken kunt. Het grote voordeelhiervan is dat de uitgaven die je per jaar betaalteen stuk minder zullen wordendan bij zonder een Sim Onlyabonnement. Zo is het bij een Sim Only heelgebruikelijk dat je een SimOnly abonnement afsluit voor €9tot €19 per maand, terwijl de meeste abonnementen met een mobieltje passtarten bij €25. Je bespaart al gauw 50% of meer op de kosten van je Sim Only abonnement. zonder simlock|simlock vrije iPhone} benodigd. Dat houdt in dat niet alle mobieltjes geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude telefoon liggen, die bij een oud contract verkregen is? Alleen de provider waarbij het mobiele telefoon oorspronkelijk is gekocht, mag de simlock van de telefoon afhalen. In de praktijk betekent dat over het algemeen dat de afnemer nog een tijd bij de oude provider moet blijven, of zelf een nieuwe toestel moet aanschaffen.

Kies het juiste Sim Only contract

Welk telecomabonnement het beste bij jou past hangt af van diverse dingen. Zo is het doorslaggevend om vooraf te bekijken hoeveel internet je op dit moment gebruikt en hoeveel je denkt te gaan blijven gebruiken. Hoe meestal bel je met je telefoon? Vind je het van belang dat je razend efficiënt internet hebt? Of maak je in feite alleen gebruik van internet via een wifi verbinding? Dit soort vragen bepalen het type abonnement zonder smartphone dat je nodig hebt en de jaarlijkse kosten die daarbij komen kijken.|

Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

Als je eenmaal hebt besloten hoeveel belminuten en MB’s je bestellen wilt, wordt het tijd om de contracttermijn te kiezen. Bij de meeste Sim Only providers kun je kiezen tussen een periode van 12 of 24 maanden. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de contractduur te kiezen. Er zijn Vandaag de dag echter tevens Sim Only aanbieders die een Sim Only abonnement met een contractduur van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse kosten omlaag gaan als je een overeenkomst voor een langere periode afsluit. Een telefonie abonnement van een maand kan leuk zijn als je een Sim Only providers eens wilt testen, maar als je er langer klant blijft betaal je elke maand veel meer dan op welk moment je een contract zonder mobiele telefoon van 24 maanden afsluit.}

Welke simkaarten zijn er?

Er zijn drie formaten simkaarten: hetdoorsneeformaat, micro sim en nano sim. Hetgebruikelijkeformaat werd ook vroeger gebruikt. Tegenwoordig gebruikenSim Only providers hetformaat nog nauwelijks. De meeste smartphones hebben nu eenaansluiting voor een micro simkaart. Alleen de allernieuwste smartphones gebruiken een nano simkaart.

De meeste mobiel bellen bedrijven leveren de simkaart op alle formaten. Deconsument van het contract zondersmartphone kan dan zelf de kaarten uitdrukken.

Hoe hoog zijn de aansluitkosten?

De aansluitkosten bedragen bij de aanbieders vanmobiele telefonie tussen de 10 en de 20 euro. Iederetelecomaanbieder vermeldt dit op haareigen website. Bij verlenging worden er geen aansluitkosten in rekening gebracht.

Waarom Sim Only vergelijken?

Onze website is al in enkele jaren actief en sindsdienuitgegroeid tot de grootste Sim Onlyvergelijker van ons land. Wij hebben de afgelopenjaren dan ook de nodige ervaring opgedaan.

Geld besparen op jemobiele abonnement? Wij combineren als enige Sim Only prijsvergelijker in Hollandhet aanbod van maarliefst 15 netwerkproviders. Bovendien bieden wijde mogelijkheid naast de prijzen tevens de beoordelingen vanandere consumenten mee te nemen in jekeus voor een Sim Only.

Dagelijks wordt onze website voorzien van actuele aanbiedingen. Zo kun jijweloverwogen een keuzemogelijkheid maken voorhet meest passende abonnement. Onze missie is dan ook om consumentenoverbodige kosten te besparen, zodat we onbezorgd met elkaar in contactkunnen blijven.

Ik heb een goede Sim Only aanbieding gevonden bij mijn huidigetelecomprovider. Wat gebeurt er nu?

Je hebt een nieuw SimOnly contract uitgekozen en bent er zeker van dat je jouwcontractuele verplichtingen van je ‘oude’ contract volledig bentnagekomen.

Het enige dat je nu hoeft te doen is contact op te nemen metje huidige telecomprovider of met departij waarbij je het Sim Onlyabonnement gaat aan gaan, om door te geven dat jewilt overstappen naar het Sim Onlyabonnement dat je hebt geselecteerd.

Dan zal je Sim Only contract ingaan op het moment dat je ‘oude’contract stopt met een maximum van 30 dagen naafloop van dit ‘oude’ abonnement. Dat is mede afhankelijk van het moment waaropje doorgeeft dat je wilt overstappen naar het door jou geselecteerde Sim Only abonnement.

Bij de meeste aanbieders kun je bovenstaandeook regelen door in te loggen op de pagina van je huidigeaanbieder. Wel zoeenvoudig.

Overstappen naar een SimOnly contract bij je huidigetelecomprovider levert zeker pluspuntenop. Zo betaal je geen activatie- of aansluitkosten en bij de meeste partijenkrijg je ook korting. Dit laatste omdat je wel tekent voor een nieuwelooptijd van het contract.

Goedkoopste Sim Only abonnementen met onbeperkt internet

Ben je op zoek bent naar een Sim Only? Vindt hier demeest goedkope Sim Only abonnementen met onbeperkt internet door deproviders te vergelijken. Volg onze stappen ommakkelijk en snel het meest goedkope Sim Only contract tevinden en om het Sim Onlyabonnement dan af te sluiten. Om hetmeest voordelige Sim Only onbeperkt internet abonnement te kiezen moet je eerst inzichtelijk hebben hoeveel jeelke maand verbruikt aan belminuten, sms’jes en aandata. Op het internet kun je snel je verbruik berekenenvoor onder andere de data, maar je kunt tevens opje laatste factuur zien hoeveel je maandelijks verbruiktbij je huidige mobiele telefoon abonnement. Wanneer je het verbruik inzichtelijk hebt kun je op zoek gaan naar hetgoedkoopste Sim Only onbeperkt internet abonnement. Door in onzevergelijkingstool je verbruik te selecteren vindt jeeenvoudigen simpel het Sim Onlycontract dat bij jou past. Heb je hetgoedkoopste abonnementgevonden dan kun je de Sim Onlyaanbieding selecteren en hierna kun je het Sim Only contractafsluiten bij deaanbieder.

Scroll naar boven