onbeperkt data sim only

Mobiel Abonnement Sim Only Vergelijken

Vind u het lastig kiezen? Wij begeleiden u daarmee. Met Sim Only vergelijken van deze site vergelijkt u de meest goedkope abonnementen. U stelt zelf het abonnement samen en u kiest zelf de aanbieder. De voordeligste Sim Only abonnementen bij de beste aanbieders en slimme service.

Waarom Sim Only?

Bij een Sim Only abonnement betaalt u alleen de kosten voor uw abonnement. Op welk moment u een contract met smartphone afsluit, betaalt u stante pede de kosten voor de telefoon. Met een Sim Only abonnement bent u meestal goedkoper uit, dat zult u al simpel zien bij het Sim Only vergelijken. U kiest zelf een toestel en koopt dit los, of u bent nog in het bezit van een (simlock vrij) smartphone.

Sim Only bellen en sms’en

Voor de laagste kostprijs bellen en als u even niet kunt bellen, stuurt u een sms’je. Als u een smartphone heeft kunt u vrijwel altijd toch ook mobiel internetten als er WiFi in de buurt is. Door Sim Only te vergelijken vindt u het meest voordelige contract dat bij u past. x 54 mm), de Full-size SIM danwel de ordinaire SIM.

De Full-size SIM werd opgevolgd door de Mini-SIM met een formaat van 25 x 15 mm. Deze vind je met name terug in oudere mobieltjes.

Na de Mini-SIM kwam de Micro-SIM (15 x 12 mm). Nog kleiner als gevolg van de steeds kleiner wordende smartphones. Eind 2012 werd er voor het eerst gebruik gemaakt van een Nano-SIM kaart (Apple iPhone 5). Deze heeft een omvang van 12,3 x 8,8 mm.

Niet alle Sim-kaarten passen in alle mobiele telefoons. Micro-SIM kaarten passen in de regel wel in oudere mobiele telefoons, terwijl nieuwe typen veelal gebruik maken van Nano-SIM kaarten. Het in gebruik nemen van een nieuwe toestel met een ander type simkaart leverde daardoor veel gedoe op en gedoe met onder meer kaarthoudertjes/kaartvergroters en het zelf op maat knippen van te grote simkaarten. Gelukkig bieden de providers tegenwoordig zelf de oplossing. Je kunt een (gratis) kaartwissel inclusief nummerbehoud aanvragen als je een nieuwe mobiel hebt gekocht en je oude kaart kan er niet in. Dan krijg je een nieuwe simkaart waar alle 3 ordinaire formaten inzitten, je kunt het formaat dat je nodig hebt er uit drukken.

Pre’s Sim Only per maand opzegbaar

Wat zijn de pluspunten van een elke maand opzegbaar Sim Only abonnement?

Met een per maand opzegbaar Sim Only abonnement heb je alle vrijheid om je contract per maand op te zeggen. Ook ben je erg flexibel. Je kunt namelijk elke maand je bundels aanpassen, omhoog of omlaag. Momenteel zijn er 5 telecomproviders die maandelijks opzegbare Sim Only abonnementen aanbieden: Ben, KPN, Robin mobile, Tele2 en Youfone.

Houd er wel rekening mee dat een Sim Only elke maand opzegbaar overeenkomst gemiddeld € 1,- per maand extra kost ten opzichte van een 1 jarig of 2 jarig contract.

Waarom is een Sim Only contract goedkoper?

Het verschil in de vaste lasten bij een Sim Only contract zit hem volledig in het niet nodig hebben van de mobieltje . Bij een gewone abonnement met een smartphone betaal je je jaarlijkse kosten in 2 delen. Een deel voor de belminuten en een deel voor je telefoon. Het deel van je abonnement bestaat uit de belminuten, sms en internet mb’s. De kosten voor je telefoontoestel zorgen ervoor dat je na de contractduur je toestel volledig hebt afbetaald. Je betaalt je smartphone dus af in 12 of 24 maanden. Doordat je deze vaste lasten bij een Sim Only abonnement niet hebt, worden je maandelijkse kosten veel lager. zonder simlock|simlock vrije telefoon} benodigd. Dat houdt in dat niet alle mobiele telefoons geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude telefoon liggen, die bij een oud contract gekocht is? Alleen de telecomprovider waarbij de smartphone oorspronkelijk is gebruikt, mag de simlock van het mobieltje weghalen. In de praktijk houdt in dat in de regel dat de afnemer nog een tijd bij de oude provider moet blijven, of zelf een nieuwe smartphone moet kopen.

Kies het juiste Sim Only abonnement

Welk abonnement het beste bij jou past hangt af van diverse delen. Zo is het van invloed om vooraf te bekijken hoeveel MB’s je op dit moment verbruikt en hoeveel je denkt te gaan blijven gebruiken. Hoe over het algemeen bel je met je smartphone? Vind je het doorslaggevend dat je razend snel internet hebt? Of maak je welbeschouwd alleen gebruik van internet via een wifi verbinding? Dit soort vragen bepalen het type telefonie abonnement dat je nodig hebt en de maandelijkse abonnementskosten die daarbij komen kijken.|

Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

Als je nu hebt bedacht hoeveel belminuten en MB’s je gebruiken wilt, wordt het tijd om de contractduur te kiezen. Bij de meeste Sim Only aanbieders kun je kiezen tussen een periode van 12 of 24 maanden. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de contractduur te kiezen. Er zijn tegenwoordig echter tevens mobiele telefonie bedrijven die een Sim Only abonnement met een contractduur van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse onkosten omlaag gaan als je een contract voor een langere periode afsluit. Een Sim Only abonnement van een maand kan leuk zijn als je een mobiel bellen bedrijven eens wilt testen, maar als je er langer klant blijft betaal je maandelijks veel meer dan op welk moment je een abonnement zonder mobiele telefoon van 24 maanden afsluit.}

Welke simkaarten zijn er?

Er zijn drie formaten simkaarten: het alledaagse formaat, micro sim en nano sim. Het standaard formaat werd met name vroeger gebruikt. Tegenwoordig gebruiken aanbieders het formaat nog nauwelijks. De meeste telefoons hebben nu een aansluiting voor een micro simkaart. Alleen de allernieuwste smartphones gebruiken een nano simkaart.

De meeste mobiel bellen bedrijven leveren de simkaart op alle formaten. De afnemer van het internet en mobiel bellen abonnement kan dan zelf de kaarten uitdrukken.

Wat voor smartphonecontract sluit jij af?

Veel smartphone gebruikers komen vaak voor een dilemma te staan als ze hun telecomovereenkomst kunnen verlengen. Gaan ze door met de huidige provider of stappen ze over? De keus hangt in de regel van enkele factoren af. Denk bijvoorbeeld aan de maandelijkse kosten, de voorwaarden van de polis en de kostprijs voor een smartphone. Om hier antwoorden op te krijgen is grond research voor nodig. Dat kost meestal veel tijd, want het is veel uitzoekwerk. Via dit artikel gaan we jou proberen op weg te begeleiden door de grote verschillen in kaart te brengen tussen een abonnement met mobiele telefoon en een Sim Only abonnement.

Sim Only abonnement

Als iemand aan Sim Only hoort, dan denkt diegene gelijk aan de lage kosten iedere maand. Dit is tevens de reden dat veel consumenten overstappen en kiezen voor een Sim Only abonnement. Voor enkele euro per maand zijn ze voorzien van genoeg belminuten en MB’s. Veel aanbieders merken ook op dat Sim Only continu populairder wordt en gaan hierdoor de strijd met elkaar aan. Er worden soms hele goedkope smartphoneabonnementen gedekt om mobiele telefoongebruikers te lokken. Dit heeft allicht veel invloed op de optie van de provider. Echter moet een gebruiker ook kijken naar het duur van het contract en het opzegtermijn. Bij de meeste Sim Only aanbieder is dat heel flexibel, maar toch ook kunnen daar tevens verschillen in zitten. Laat je dus niet om de tuin leiden en doe grondig research wat iedereen te bieden heeft alvorens je een mogelijkheid maakt.

Contract met een mobieltje

Waar voorheen de abonnementen met mobieltje erg populair waren, zo is het tegenwoordig een stuk minder gesteld. In de tijden van bezuinigen kiezen veel consumenten vaak voor de goedkope mogelijkheden. Sim Only gaat het in deze kwestie winnen van een contract met mobiele telefoon. Hoewel je bij deze abonnementssoort een zonder extra kosten smartphone krijgt, hebben veel mensen geen zin om iedere maand zoveel neer te leggen. Bovendien gaat een ieder steeds zuiniger met hun mobieltje om, dus is de optie voor een nieuw mobieltje is geen trigger meer om voor een duurder abonnement te gaan. Wij wensen je veel succes met de optie voor het volgende telefoonabonnement.

Waarom een Sim Only abonnement?

Zoals gezegd bel je met een Sim Only aanbieding veel goedkoper dan met een normaal abonnement. Bovendien hoef je nergens aan vast te zitten, want er zijn verscheidene aanbieders met maandelijks opzegbare abonnementen. Naast de lage maandkosten en de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt, kun je tevens nog lekker met je vertrouwde toestel blijven bellen.

Ik heb nog geen Mobiel abonnement of wil een extra mobiel abonnement. Wat zijn de mogelijkheden?

Heb je nog een goed werkende mobiele telefoon waar je tevreden over bent, of ben je van plan een losse mobiele telefoon aan te schaffen, dan is het gewenst om een los SIM-only contract af te sluiten. Let er wel op dat je een abonnement neemt dat past bij je verbruik.

De meeste providers bieden SIM-only abonnementen aan waarbij de inhoud van de service (collectie data, minuten en sms’jes per maand) het meest identiek is aan de inhoud van abonnementen waarbij onverwijld een nieuwe smartphone wordt geleverd. Bijvoorbeeld Vodafone en Tele2.

En er zijn providers die zich 100% gespecialiseerd hebben in het aanbieden van SIM-only abonnementen. Bijvoorbeeld Simyo of Simpel. De prijzen bij dit soort partijen zijn normaal gesproken laag.

Aanschaf van een SIM-only abonnement heeft meerdere pre’s ten opzichte van de aanschaf van een contract inclusief mobieltje.

  • Je kunt veel geld besparen op de kosten.
  • Kies voor een korte contractduur, dan kun je snel overstappen als een andere partij een goedkoper abonnement aanbiedt.

    Goedkoopste Sim Only abonnementen met onbeperkt internet

    Ben je zoekt naar een Sim Only? Vindt hier de meest voordelige Sim Only abonnementen met onbeperkt internet door de providers te vergelijken. Volg onze stappen om simpel en simpel het voordeligste Sim Only contract te vinden en om het Sim Only abonnement hierna af te sluiten. Om het meest goedkope Sim Only onbeperkt internet abonnement aan te gaan moet je eerst inzichtelijk hebben hoeveel je per maand verbruikt aan belminuten, sms’jes en aan data. Op het internet kun je simpel je verbruik berekenen voor bijvoorbeeld de data, maar je kunt tevens op je laatste factuur zien hoeveel je maandelijks verbruikt bij je huidige smartphone abonnement. Wanneer je het verbruik inzichtelijk hebt kun je op zoek gaan naar het meest voordelige Sim Only onbeperkt internet abonnement. Door in onze vergelijkingstool je verbruik te selecteren vindt je easy het Sim Only abonnement dat bij jou past. Heb je het meest voordelige contract gevonden dan kun je de Sim Only aanbieding selecteren en dan kun je het Sim Only contract afsluiten bij de telecomaanbieder.

Scroll naar boven