sim only zonder internet

Goedkoopste Sim Only Vergelijken

Vind u het lastig kiezen? Wij assisteren u daarmee. Met Sim Only vergelijken van onze site vergelijkt u de voordeligste abonnementen. U stelt zelf het abonnement samen en u kiest zelf de telecomprovider. De voordeligste Sim Only abonnementen bij de beste aanbieders en uitstekende service.

Waarom Sim Only vergelijken?

Wanneer u nog tevreden bent over uw huidige mobiele telefoon kunt u ervoor kiezen om enkel een Sim Only abonnement af te sluiten. Bij ons kunt u simpel Sim Only vergelijken met de Sim Only vergelijker, we vinden het namelijk cruciaal Sim Only abonnementen vergelijken makkelijker gaat. Daarom krijgt u bij elk abonnement gegevens over:

 • Wat de abonnementspremie per maand is.
 • Wat de totale korting op uw contract is.
 • Wat de totale abonnementsprijs elke maand is.
 • Wat de aansluitkosten, verzendkosten en kosten voor nummerbehoud zijn.
 • Wat de premie is voor aanvullende diensten zoals onbeperkt sms’en en/of internet.

Vergelijk Sim Only abonnementen en bekijk wat voor u de voordeligste optie is. Maakt u bijvoorbeeld veel gebruik van het internet en belt u nog maar amper? Of bent u nog echt van het sms’en? vanzelfsprekend kunt u het tevens allemaal kiezen, dat is volledig aan u. Bij het Sim Only abonnement vergelijken is het doorslaggevend dat u met meerdere dingen rekening houdt:

 • Hoeveel belminuten u maandelijks nodig heeft.
 • Hoeveel sms-berichten u per maand nog verstuurt.
 • Hoeveel MB aan mobiel internet u elke maand verbruikt.

Wanneer u uw smartphone gedrag in kaart heeft gebracht, kunt u Sim Only abonnementen vergelijken. vindt u tal van goedkope Sim Only abonnementen, er zit er te allen tijde wel eentje die bij u past.

Ik heb nog geen Mobiel abonnement of wil een extra mobiel abonnement. Wat zijn de mogelijkheden?

Heb je nog een goed werkende mobieltje waar je tevreden over bent, of ben je van plan een losse smartphone aan te schaffen, dan is het slim om een los Sim Only contract af te sluiten. Let er wel op dat je een abonnement neemt dat past bij je verbruik.

Aanschaf van een Sim Only abonnement heeft enkele voordelen ten opzichte van de aanschaf van een abonnement inclusief mobieltje.

 • Je kunt aanzienlijk geld besparen op de kosten.
 • Kies voor een korte looptijd, dan kun je eenvoudig overstappen als een andere partij een goedkoper abonnement aanbiedt.

  Simlockvrije telefoon

  Ook is een willkeurige mobiele telefoon smartphone zonder simlock|simlock vrije telefoon} benodigd. Dat houdt in dat niet alle mobieltjes geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude mobiele telefoon liggen, die bij een oud overeenkomst gekocht is? Alleen de aanbieder waarbij de mobieltje oorspronkelijk is verkregen, mag de simlock van het mobieltje verwijderen. In de praktijk betekent dat in de regel dat de afnemer nog een tijd bij de oude provider moet blijven, of zelf een nieuwe smartphone moet aankopen.

  Kies het juiste Sim Only contract

  Welk telecomabonnement het voordeligste bij jou past hangt af van verschillende onderwerpen. Zo is het van betekenis om vooraf te bekijken hoeveel data je op dit moment nuttigt en hoeveel je denkt te gaan blijven gebruiken. Hoe meestal bel je met je toestel? Vind je het van betekenis dat je razend efficiënt internet hebt? Of maak je welbeschouwd alleen gebruik van internet via een wifi verbinding? Dit soort vragen bepalen het type telecomabonnement dat je benodigd en de periodieke abonnementskosten die daarbij komen kijken.|

  Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

  Als je een keer hebt bedacht hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de duur van het abonnement te kiezen. Bij de meeste aanbieders kun je kiezen tussen een periode van 12 of 24 maanden. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je benodigd, wordt het tijd om de duur van het abonnement te kiezen. Er zijn Vandaag de dag echter ook Sim Only aanbieders die een Sim Only abonnement met een duur van het contract van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse kosten omlaag gaan als je een contract voor een langere periode afsluit. Een Sim Only abonnement van een maand kan leuk zijn als je een aanbieders eens wilt testen, maar als je er langer consument blijft betaal je elke maand veel meer dan wanneer je een Sim Only abonnement van 24 maanden afsluit.}

  Welke simkaarten zijn er?

  Er zijn drie formaten simkaarten: het gewone formaat, micro sim en nano sim. Het ordinaire formaat werd vooral vroeger gebruikt. Tegenwoordig gebruiken telecom bedrijven het formaat nog nauwelijks. De meeste telefoons hebben nu een aansluiting voor een micro simkaart. Alleen de allernieuwste mobieltjes gebruiken een nano simkaart.

  De meeste telecom bedrijven leveren de simkaart op alle formaten. De klant van het telecomabonnement kan dan zelf de kaarten uitdrukken.

  Kies een goedkoop Sim Only abonnement

  Tegenwoordig is een Sim Only zo’n beetje de populairste abonnementsvorm voor een mobieltje. Dat komt hoofdzakelijk doordat een Sim Only veel voordeliger is dan een gewoon abonnement. Bij een Sim Only abonnement ontvang je alleen een simkaart en geen smartphone. Dat is dus wat een Sim Only is.

  Omdat je blijft bellen met je bestaande mobiele telefoon , bespaar je veel overtollige kosten. De premie die je normaliter voor je ‘gratis smartphone ’ betaalt, valt weg bij een Sim Only en bijgevolg houd je aanzienlijk lagere maandelijkse abonnementskosten over.

  Waarom een Sim Only abonnement?

  Zoals gezegd bel je met een Sim Only aanbieding veel goedkoper dan met een normaal abonnement. Bovendien hoef je nergens aan vast te zitten, want er zijn verschillende providers met per maand opzegbare abonnementen. Naast de lage maandkosten en de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt, kun je tevens nog lekker met je vertrouwde apparaat blijven bellen.

  Voor wie is Sim Only geschikt?

  Sim Only aanbiedingen zijn geschikt voor iedereen die voordeliger wil bellen en nog een prima apparaat heeft, of het geen probleem vind om los een apparaat aan te schaffen. gewoonlijk is het goedkoper om een losse smartphone aan te schaffen i.c.m. een Sim Only abonnement, dan dat je een ‘gratis’ apparaat met contract bestelt. Of je nu behoefte hebt aan onbeperkt bellen en internet, of slechts af en toe je toestel gebruikt, er is voor een ieder een passend abonnement te vinden. Op het moment zien wij verder ook dat voornamelijk de goedkope Sim Only abonnementen een populair alternatief voor zijn voor prepaid simkaart gebruikers.

  Welke aanbieders bieden Sim Only abonnementen aan?

  SIM-only abonnementen worden gedekt door verschillende telecomaanbieders. Aanbieders zijn onder te verdelen in netwerk providers en virtuele telecomproviders, ook wel MVNO’s genoemd.

  Een netwerk provider heeft de beschikking over een eigen fysiek netwerk. gewoonlijk bieden zij virtuele providers toegang tot haar fysieke netwerk. Uitbreiding en onderhoud van het fysieke netwerk ligt volledig bij de betreffende netwerk provider. dit land kent 4 netwerk telecomproviders:

  • KPN
  • T-Mobile
  • Vodafone
  • Tele2 (Tele2 heeft alleen een eigen 4G-netwerk. Voor 3G diensten maakt zij gebruik van het netwerk van T-Mobile)

  Een virtuele provider wordt vaak afgekort als MVNO (Mobile Virtual Network Operator). Een MVNO heeft zelf geen eigen fysiek netwerk en koopt capaciteit in bij een netwerk provider. MVNO’s richten zich erg veel op een bepaalde doelgroep. Hieronder tref je een overzicht aan van enkele virtuele aanbieders die actief zijn in dit land. De vetgedrukte namen betreft partijen die onafhankelijk inkopen en geen onderdeel zijn van een netwerkprovider:

  • Ben (T-Mobile)
  • hollandsnieuwe (Vodafone)
  • Robin Mobile (KPN)
  • Simpel (T-Mobile)
  • Simyo (KPN)
  • Youfone (KPN)

Scroll naar boven