sim only zonder internet

Goedkoopste Sim Only Vergelijken

Vind u het lastig kiezen?Wij assisteren u daarmee. Met Sim Only vergelijken van onze site vergelijkt u devoordeligste abonnementen. Ustelt zelf het abonnement samen en u kiest zelf detelecomprovider. De voordeligste Sim Only abonnementen bij debeste aanbieders enuitstekende service.

Waarom Sim Only vergelijken?

Wanneer u nog tevreden bent over uwhuidige mobiele telefoon kunt u ervoor kiezen om enkeleen Sim Only abonnementaf te sluiten. Bij ons kunt u simpel Sim Only vergelijken met de SimOnly vergelijker, we vinden het namelijk cruciaal Sim Only abonnementen vergelijken makkelijker gaat. Daarom krijgt ubij elk abonnement gegevens over:

 • Wat deabonnementspremie per maandis.
 • Wat de totale korting op uwcontract is.
 • Wat de totale abonnementsprijselke maand is.
 • Wat de aansluitkosten, verzendkosten enkosten voor nummerbehoud zijn.
 • Wat de premie is vooraanvullende diensten zoals onbeperkt sms’en en/of internet.

Vergelijk Sim Onlyabonnementen en bekijk wat voor u de voordeligste optieis. Maakt u bijvoorbeeld veel gebruik van het internet enbelt u nog maar amper? Of bent u nog echt van het sms’en? vanzelfsprekendkunt u het tevens allemaal kiezen, dat is volledigaan u. Bij het Sim Onlyabonnement vergelijken is het doorslaggevend dat u met meerdere dingen rekening houdt:

 • Hoeveel belminuten u maandelijks nodig heeft.
 • Hoeveel sms-berichten u permaand nog verstuurt.
 • Hoeveel MB aan mobiel internet u elke maandverbruikt.

Wanneer u uw smartphone gedrag in kaart heeft gebracht, kunt u Sim Only abonnementen vergelijken.vindt u tal van goedkope Sim Onlyabonnementen, er zit er te allen tijde wel eentje die bij upast.

Ik heb nog geen Mobiel abonnement of wil een extra mobiel abonnement. Wat zijn de mogelijkheden?

Heb je nog een goed werkende mobieltje waar je tevreden over bent, of ben je van planeen losse smartphone aan te schaffen, dan is hetslim om een los Sim Only contract af te sluiten. Let er wel op dat jeeen abonnement neemt dat past bij je verbruik.

Aanschaf van een Sim Only abonnement heeft enkelevoordelen ten opzichte van de aanschaf van een abonnementinclusief mobieltje.

 • Je kunt aanzienlijk geld besparen op de kosten.
 • Kies voor een korte looptijd, dan kun jeeenvoudig overstappen als een anderepartij een goedkoper abonnement aanbiedt.

  Simlockvrije telefoon

  Ook is een willkeurige mobiele telefoon smartphone zonder simlock|simlock vrije telefoon} benodigd. Dat houdt in dat niet alle mobieltjes geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude mobiele telefoon liggen, die bij een oud overeenkomst gekocht is? Alleen de aanbieder waarbij de mobieltje oorspronkelijk is verkregen, mag de simlock van het mobieltje verwijderen. In de praktijk betekent dat in de regel dat de afnemer nog een tijd bij de oude provider moet blijven, of zelf een nieuwe smartphone moet aankopen.

  Kies het juiste Sim Only contract

  Welk telecomabonnement het voordeligste bij jou past hangt af van verschillende onderwerpen. Zo is het van betekenis om vooraf te bekijken hoeveel data je op dit moment nuttigt en hoeveel je denkt te gaan blijven gebruiken. Hoe meestal bel je met je toestel? Vind je het van betekenis dat je razend efficiënt internet hebt? Of maak je welbeschouwd alleen gebruik van internet via een wifi verbinding? Dit soort vragen bepalen het type telecomabonnement dat je benodigd en de periodieke abonnementskosten die daarbij komen kijken.|

  Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

  Als je een keer hebt bedacht hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de duur van het abonnement te kiezen. Bij de meeste aanbieders kun je kiezen tussen een periode van 12 of 24 maanden. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je benodigd, wordt het tijd om de duur van het abonnement te kiezen. Er zijn Vandaag de dag echter ook Sim Only aanbieders die een Sim Only abonnement met een duur van het contract van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse kosten omlaag gaan als je een contract voor een langere periode afsluit. Een Sim Only abonnement van een maand kan leuk zijn als je een aanbieders eens wilt testen, maar als je er langer consument blijft betaal je elke maand veel meer dan wanneer je een Sim Only abonnement van 24 maanden afsluit.}

  Welke simkaarten zijn er?

  Er zijn drie formaten simkaarten: hetgewoneformaat, micro sim en nano sim. Hetordinaireformaat werd vooral vroeger gebruikt. Tegenwoordig gebruikentelecom bedrijven hetformaat nog nauwelijks. De meeste telefoons hebben nu eenaansluiting voor een micro simkaart. Alleen de allernieuwste mobieltjes gebruiken een nano simkaart.

  De meeste telecom bedrijven leveren de simkaart op alle formaten. Deklant van het telecomabonnement kan dan zelf de kaarten uitdrukken.

  Kies een goedkoop Sim Only abonnement

  Tegenwoordig iseen Sim Only zo’n beetje depopulairste abonnementsvorm voor een mobieltje.Dat komt hoofdzakelijk doordat een Sim Only veel voordeligeris dan een gewoon abonnement. Bij een Sim Only abonnement ontvang je alleeneen simkaart en geen smartphone. Dat is dus wat een Sim Only is.

  Omdat je blijft bellen met je bestaande mobiele telefoon , bespaar je veel overtollige kosten. De premie die je normaliter voor je ‘gratis smartphone ’ betaalt, valt weg bij een Sim Only en bijgevolg houd je aanzienlijk lagere maandelijkse abonnementskosten over.

  Waarom een Sim Only abonnement?

  Zoals gezegd bel je met een Sim Only aanbieding veel goedkoper dan met eennormaal abonnement. Bovendien hoef je nergens aan vast te zitten, want er zijnverschillende providers metper maand opzegbare abonnementen. Naast de lagemaandkosten en de vrijheid om te gaan en staan waar jewilt, kun je tevens nog lekker met je vertrouwde apparaatblijven bellen.

  Voor wie is Sim Only geschikt?

  Sim Only aanbiedingenzijn geschikt voor iedereen die voordeliger wil bellenen nog een prima apparaat heeft, of het geen probleem vind om los eenapparaat aan te schaffen. gewoonlijk is het goedkoper om eenlosse smartphone aan te schaffeni.c.m. een Sim Only abonnement, dandat je een ‘gratis’ apparaat metcontract bestelt. Of je nu behoefte hebt aan onbeperkt bellenen internet, of slechts af en toe je toestel gebruikt, eris voor een ieder een passend abonnement te vinden. Op hetmoment zien wij verder ook datvoornamelijk de goedkope Sim Onlyabonnementen een populair alternatief voor zijn voor prepaid simkaartgebruikers.

  Welke aanbieders bieden Sim Only abonnementen aan?

  SIM-only abonnementen worden gedektdoor verschillendetelecomaanbieders. Aanbiederszijn onder te verdelen in netwerk providers en virtueletelecomproviders, ook welMVNO’s genoemd.

  Een netwerk providerheeft de beschikking over een eigen fysiek netwerk. gewoonlijk bieden zij virtueleproviders toegang tot haar fysieke netwerk. Uitbreiding enonderhoud van het fysieke netwerk ligt volledig bij de betreffende netwerkprovider. dit land kent 4 netwerktelecomproviders:

  • KPN
  • T-Mobile
  • Vodafone
  • Tele2 (Tele2 heeft alleen een eigen 4G-netwerk.Voor 3G diensten maakt zij gebruik van het netwerk van T-Mobile)

  Een virtueleprovider wordt vaak afgekort als MVNO (Mobile Virtual Network Operator).Een MVNO heeft zelf geen eigen fysiek netwerk enkoopt capaciteit in bij een netwerkprovider. MVNO’s richten zicherg veel op eenbepaalde doelgroep. Hieronder tref je eenoverzicht aan van enkele virtuele aanbieders die actief zijn indit land. De vetgedrukte namen betreft partijendie onafhankelijk inkopen en geen onderdeel zijn van een netwerkprovider:

  • Ben (T-Mobile)
  • hollandsnieuwe (Vodafone)
  • Robin Mobile (KPN)
  • Simpel (T-Mobile)
  • Simyo (KPN)
  • Youfone (KPN)

Scroll naar boven