sim only zonder internet

Goedkoopste Sim Only Abonnement Met Internet Vergelijken

Ben je op zoek naar een Sim Only-contract dat goed bij jou past? Bel simpel helpt je easy te vinden wat je zoekt. Je kunt hier alle abonnementen in de vorm van een Sim Only vergelijken en zo maak je immer de juiste keuze. Bij Bel eenvoudig vind je de slimste Sim Only-aanbiedingen van alle grote providers als Vodafone en Simpel. Het maakt niet uit of je het meest goedkope Sim Only-contract zoekt of een Sim Only-deal met een grote databundel en veel belminuten: je zit hier goed!

Sim Only vergelijken

Steeds meer Nederlanders kiezen voor Sim Only abonnementen. Dit houdt in dat zij zelf een mobieltje kopen en daar een Sim Only contract bij kopen, of dat consumenten eerst voor een abonnement met telefoon kiezen en na de contractduur overstappen op Sim Only omdat zij hun telefoon nog goed genoeg vinden.

De prijzen van Sim Only abonnementen verschillen erg veel; met onze vergelijker kun je goedkope Sim Only vergelijken. Op deze site vergelijk je easy Sim Only abonnementen en vind je efficiënt de meest voordelige Sim Only aanbiedingen die aan je wensen voldoen. Je hebt de keuzemogelijkheid uit alle Sim Only providers die in Nederland actief zijn.

Sim Only verlengen

Omdat het om een Sim Only met nummerbehoud gaat, blijf je gebruikmaken van dezelfde simkaart. Dit houdt in dus ook dat je je eigen telefoonnummer behoudt. Op het moment dat je een Sim Only contract hebt en je deze niet verlengt of opzegt, dan loopt het abonnement stilzwijgend door. In enkele gevallen verlies je dan tevens de maandelijkse korting die, meestal, alleen voor de 1ste contractduur geldt.

De vijf pluspunten van een Sim Only abonnement

Een Sim Only abonnement is aanzienlijk voordeliger dan een soortgelijk abonnement met smartphone. Bij een contract met een nieuwe smartphone ontvang je meestal kortingen op de nieuwe smartphone, en maar weinig korting op het abonnement. Bovendien moet de provider het toestel tevens terugverdienen. Je kunt daarom meestal kiezen uit een eenmalige bijdrage of een maandelijkse mobieltje bijdrage, hierdoor valt het abonnement altijd duurder uit. Omdat er bij een Sim Only abonnement geen nieuw apparaat zit, krijg je van de telecomprovider een extra korting op de maandelijkse kosten, hierdoor zijn de maandlasten aanzienlijk lager. De korting loopt soms op tot de helft van het normale tarief bij hetzelfde abonnement in combinatie met een mobiele telefoon. Je huidige toestel moet wel simlockvrij zijn. Simlockvrij houdt in dat je mobiele telefoon simkaarten van alle providers accepteert.

 1. Lage abonnementskosten: Sim Only abonnementen van goedkope aanbieders kunnen tot 80% goedkoper uitvallen dan een telefooncontract met smartphone. Dat scheelt nogal.
 2. Per maand opzegbaar: Wie een contract afsluit met smartphone , kan daar zo 2 twaalf maanden aan vastzitten. Een Sim Only contract is maandelijks opzegbaar.
 3. Flexibel abonnement: Bij het vinden van een Sim Only abonnement heb je gegokt hoeveel je maandelijks belt en smst. welbeschouwd weet je het niet zo goed. Dat geeft helemaal niet. Zat je er compleet naast? Dan kun je het Sim Only contract iedere maand omlaag of omhoog bijstellen.
 4. Kies je favoriete mobiele telefoon : Wie een Sim Only contract afsluit, regelt zelf zijn smartphone. En het leuke is, je kunt kiezen uit iedere toestel die je in de winkel maar kunt vinden (weliswaar simlockvrij). Je hoeft niet te kiezen uit een beperkt aantal mobieltjes, maar je mag uit honderden telefoons je favoriet kiezen.
 5. Je oude telefoon mag blijven: mogelijkerwijs doet je oude toestel het nog prima. Dan hoef je bij je nieuwe Sim Only contract helemaal geen toestel aan te schaffen. Je oude smartphone hoeft geen stof te vangen en weggooien hoeft tevens niet. zonder simlock|simlock vrije doorsnee mobiele telefoon } benodigd. Dat houdt in dat niet alle smartphones geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude telefoon liggen, die bij een oud contract verkregen is? Alleen de provider waarbij het mobiele telefoon oorspronkelijk is gekocht, mag de simlock van de smartphone afhalen. In de praktijk houdt in dat meestal dat de afnemer nog een tijd bij de oude provider moet blijven, of zelf een nieuwe telefoon moet aanschaffen.

  Kies het juiste Sim Only contract

  Welk telefonie abonnement het slimste bij jou past hangt af van verschillende delen. Zo is het van invloed om vooraf te bekijken hoeveel internet je op dit moment verbruikt en hoeveel je denkt te gaan blijven gebruiken. Hoe vaak bel je met je toestel? Vind je het belangrijk dat je razend simpel internet hebt? Of maak je inderdaad alleen gebruik van internet via een wifi verbinding? Dit soort vragen bepalen het type contract zonder smartphone dat je benodigd en de periodieke abonnementskosten die daarbij komen kijken.|

  Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

  Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je gebruiken kunt, wordt het tijd om de duur van het contract te kiezen. Bij de meeste aanbieders kun je kiezen tussen een periode van 12 of 24 maanden. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de duur van het abonnement te kiezen. Er zijn op het moment echter tevens aanbieders die een Sim Only abonnement met een contractduur van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse onkosten omlaag gaan als je een contract voor een langere periode afsluit. Een telecomabonnement van een maand kan leuk zijn als je een mobiele telefonie bedrijven eens wilt testen, maar als je er langer klant blijft betaal je maandelijks veel meer dan wanneer je een telefonie abonnement van 24 maanden afsluit.}

  Hoe kun je het voordeligste Sim Only providers vergelijken?

  Het naast elkaar leggen van van Sim Only abonnement kunnen per dag anders zijn kan door allereerst de minimale arsenaal belminuten te bepalen. Wie kiest voor een te klein internet en mobiel bellen abonnement kunnen per maand veranderen loopt het perikel buiten de bundel te bellen. De provider verwacht dan een bijbetaling. Bekijk oude smartphonerekeningen om achter het gemiddelde gebruik te komen.

  Bellen en smsen tezamen

  Bedenk voor het afsluiten het aantal verstandige te sturen sms’jes. Dat aantal kan gelijk zijn aan het aantal belminuten. Denk van tevoren goed na of veel sms’jes wel echt nodig zijn. Vandaag de dag zijn er tenslotte sociale media als iMessage en WhatsApp. Via deze diensten kunnen gebruikers tekstberichten sturen, zonder dat dit ten koste gaat van hun belbundel. Kijk ook naar de prijs: soms kan een grotere of juist kleinere bundel voordeliger zijn.

  Wat is het geschatte dataverbruik?

  Wie af en toe het nieuwsberichten leest, WhatsAppt en heel af en toe Youtube kijkt, zal genoeg hebben aan zo’n 500 MB. Wie juist veel video’s bekijkt, kan beter kiezen voor een contract van 1000 MB of meer. In de praktijk hebben veel klants van aanbieders een te krappe bundel, waardoor ze moeten bijbetalen. Het gebruik van draadloos internet is tevens een oplossing.

  Verschil tussen 3G en 4G netwerk

  enkele providers bieden ook de optie tussen 3G en 4G aan. 3G is eenvoudig genoeg om te kunnen Twitteren, Facebooken en WhatsAppen, maar te traag voor het bekijken van video’s. 4G heeft in de auto of in de trein een snelheid van 12,5 megabyte per seconde. Wie stilstaat of loopt, kan een snelheid van 125 megabyte per seconde gebruiken.

  Vergelijk tot slot voor de duur van het Sim Only abonnement. meestal geldt: ‘Hoe langer het Sim Only abonnement, hoe lager de prijs.’ Bekijk voor het afsluiten eerst de ervaringen van voorgaande consumenten. Klanten hebben de optie een maandcontract af te sluiten om de Sim Only aanbieder uit te proberen. Bevalt de mobiel bellen bedrijven niet, dan is de beller na een maand vrij om te gaan. Bevalt de aanbieder al een paar maanden? Dan kan een jaarcontract een betere keuze zijn. Het is slim tevens de eenmalige installatiekosten te bekijken.

  Wat is het verschil tussen 3G en 4G?

  4G is een nieuwere techniek voor internetverbinding op de mobieltje. 3G en 4G verschillen vooral in de snelheid: bij 3G kan de gebruiker maximaal acht Mbit per seconde gebruiken. Bij 4G is dat 150 Mbit per seconde. 4G werkt alleen op nieuwere smartphones, terwijl 3G op veruit de meeste smartphones werkt.

  Waarom Sim Only vergelijken?

  Onze website is al in enkele jaren actief en sindsdien uitgegroeid tot de grootste Sim Only vergelijker van Holland. Wij hebben de afgelopen jaren dan tevens de nodige ervaring opgedaan.

  Geld overhouden op je mobiele abonnement? Wij combineren als enige Sim Only prijsvergelijker in Holland het aanbod van maarliefst 15 netwerk telecomproviders. Bovendien bieden wij de optie naast de prijzen tevens de beoordelingen van andere consumenten mee te nemen in je mogelijkheid voor een Sim Only.

  Dagelijks wordt onze website voorzien van actuele aanbiedingen. Zo kun jij weloverwogen een mogelijkheid maken voor het meest passende abonnement. Onze missie is dan tevens om consumenten overbodige onkosten te besparen, zodat we probleemloos met elkaar in contact kunnen blijven.

  Voor wie is Sim Only geschikt?

  Sim Only aanbiedingen zijn geschikt voor iedereen die goedkoper wil bellen en nog een prima toestel heeft, of het geen probleem vind om los een toestel aan te schaffen. gewoonlijk is het goedkoper om een losse mobiel aan te schaffen i.c.m. een Sim Only abonnement, dan dat je een ‘gratis’ toestel met abonnement bestelt. Of je nu behoefte hebt aan onbeperkt bellen en internet, of slechts af en toe je toestel gebruikt, er is voor een ieder een passend contract te vinden. Tegenwoordig zien wij verder tevens dat voornamelijk de goedkope Sim Only abonnementen een populair alternatief voor zijn voor prepaid simkaart gebruikers.

  Overstappen naar een nieuwe aanbieder

  Al je een Sim Only abonnement aangaat bij een telecomaanbieder waarbij je nog geen klant bent dan kun je bij de meeste providers gebruik maken van een overstap service. Met deze service hoef jezelf niets te regelen en verloopt het overstappen naar het meest goedkope Sim Only abonnement zonder problemen. Je Sim Only aanbieder regelt dan voor jou al het papierwerk wat erbij komt kijken om van de ene naar de andere aanbieder over te stappen. Tevens als je gebruik wilt maken van nummerbehoud kun je dit aangeven en je Sim Only aanbieder regelt dat je een Sim Only contract krijgt met je huidige mobieltje nummer. Het enige wat je nog hoeft aan te geven aan je nieuwe aanbieder zijn je persoonlijke gegevens, je huidige mobiele nummer en welke simkaart je wenst te verkrijgen. Wanneer alles is geregeld ontvang je binnen enkele dagen een Sim Only starterspakket thuis van je nieuwe provider. Stop de verwerven simkart in je simlock vrije mobieltje en je kunt linea recta gebruik maken van je goedkope Sim Only abonnement!

Scroll naar boven