sim only zonder internet

Goedkoopste Sim Only Abonnement Met Internet Vergelijken

Ben je op zoek naar eenSim Only-contract datgoed bij jou past? Belsimpel helpt je easy te vinden wat je zoekt. Je kunthier alle abonnementen in de vorm van een SimOnly vergelijken en zo maak je immer de juistekeuze. Bij Beleenvoudig vind je de slimste Sim Only-aanbiedingen van alle groteproviders als Vodafone en Simpel.Het maakt niet uit of je het meestgoedkope Sim Only-contractzoekt of een Sim Only-deal met eengrote databundel en veel belminuten: je zit hier goed!

Sim Only vergelijken

Steeds meer Nederlanders kiezen voor Sim Only abonnementen. Dit houdt in datzij zelf een mobieltjekopen en daar een SimOnly contract bij kopen, of datconsumenten eerst voor een abonnement mettelefoon kiezen en na de contractduur overstappen op SimOnly omdat zij hun telefoon nog goed genoeg vinden.

De prijzen van SimOnly abonnementen verschillen erg veel; met onzevergelijker kun je goedkope Sim Onlyvergelijken. Op deze site vergelijk jeeasy Sim Only abonnementen envind je efficiënt demeest voordelige Sim Only aanbiedingen die aan je wensen voldoen. Je hebt dekeuzemogelijkheid uit alle Sim Only providers die in Nederland actief zijn.

Sim Only verlengen

Omdat het om een Sim Onlymet nummerbehoud gaat, blijf je gebruikmaken van dezelfde simkaart. Dithoudt in dus ook dat je je eigen telefoonnummerbehoudt. Op het moment dat je een SimOnly contract hebt en je deze niet verlengt of opzegt, danloopt het abonnement stilzwijgend door. In enkele gevallen verlies je dan tevens de maandelijksekorting die, meestal, alleen voor de 1ste contractduurgeldt.

De vijfpluspunten van een Sim Only abonnement

Een Sim Only abonnementis aanzienlijk voordeliger dan een soortgelijk abonnementmet smartphone. Bij een contract met een nieuwesmartphone ontvang je meestal kortingen op de nieuwe smartphone, en maar weinig korting ophet abonnement. Bovendien moet de provider het toesteltevens terugverdienen. Je kunt daarom meestal kiezen uit een eenmalige bijdrage of een maandelijkse mobieltje bijdrage,hierdoor valt het abonnement altijd duurderuit. Omdat er bij een Sim Only abonnementgeen nieuw apparaat zit, krijg je van de telecomprovidereen extra korting op de maandelijkse kosten, hierdoor zijn de maandlastenaanzienlijk lager. De korting loopt soms op tot de helft van het normale tariefbij hetzelfde abonnement in combinatie met een mobiele telefoon. Je huidige toestelmoet wel simlockvrij zijn. Simlockvrij houdt in dat je mobieletelefoon simkaarten van alle providers accepteert.

 1. Lage abonnementskosten: Sim Only abonnementen van goedkope aanbieders kunnentot 80% goedkoper uitvallen dan eentelefooncontract met smartphone. Dat scheelt nogal.
 2. Per maand opzegbaar:Wie een contract afsluit met smartphone , kan daar zo 2twaalf maanden aan vastzitten. Een Sim Only contract ismaandelijks opzegbaar.
 3. Flexibel abonnement: Bij het vinden van een Sim Onlyabonnement heb je gegokt hoeveel je maandelijks belt en smst. welbeschouwd weet je het niet zo goed. Dat geeft helemaalniet. Zat je er compleet naast? Dan kun je het Sim Only contract iederemaand omlaag of omhoog bijstellen.
 4. Kies je favoriete mobiele telefoon : Wie een Sim Only contract afsluit,regelt zelf zijn smartphone. En het leuke is, je kunt kiezen uitiedere toestel die je in de winkel maar kunt vinden(weliswaar simlockvrij). Je hoeft niet te kiezen uit een beperkt aantal mobieltjes,maar je mag uit honderden telefoons je favoriet kiezen.
 5. Je oude telefoon magblijven: mogelijkerwijs doet je oudetoestel het nog prima. Dan hoef je bij je nieuwe Sim Only contracthelemaal geen toestel aan teschaffen. Je oude smartphone hoeft geen stof te vangen enweggooien hoeft tevens niet. zonder simlock|simlock vrije doorsnee mobiele telefoon } benodigd. Dat houdt in dat niet alle smartphones geschikt zijn voor een Sim Only abonnement. Nog ergens een oude telefoon liggen, die bij een oud contract verkregen is? Alleen de provider waarbij het mobiele telefoon oorspronkelijk is gekocht, mag de simlock van de smartphone afhalen. In de praktijk houdt in dat meestal dat de afnemer nog een tijd bij de oude provider moet blijven, of zelf een nieuwe telefoon moet aanschaffen.

  Kies het juiste Sim Only contract

  Welk telefonie abonnement het slimste bij jou past hangt af van verschillende delen. Zo is het van invloed om vooraf te bekijken hoeveel internet je op dit moment verbruikt en hoeveel je denkt te gaan blijven gebruiken. Hoe vaak bel je met je toestel? Vind je het belangrijk dat je razend simpel internet hebt? Of maak je inderdaad alleen gebruik van internet via een wifi verbinding? Dit soort vragen bepalen het type contract zonder smartphone dat je benodigd en de periodieke abonnementskosten die daarbij komen kijken.|

  Sim Only voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden

  Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je gebruiken kunt, wordt het tijd om de duur van het contract te kiezen. Bij de meeste aanbieders kun je kiezen tussen een periode van 12 of 24 maanden. Als je eenmaal hebt bepaald hoeveel belminuten en MB’s je nodig hebt, wordt het tijd om de duur van het abonnement te kiezen. Er zijn op het moment echter tevens aanbieders die een Sim Only abonnement met een contractduur van een maand aanbieden. Bedenk goed dat je maandelijkse onkosten omlaag gaan als je een contract voor een langere periode afsluit. Een telecomabonnement van een maand kan leuk zijn als je een mobiele telefonie bedrijven eens wilt testen, maar als je er langer klant blijft betaal je maandelijks veel meer dan wanneer je een telefonie abonnement van 24 maanden afsluit.}

  Hoe kun je het voordeligste Sim Only providersvergelijken?

  Het naast elkaar leggen van van Sim Only abonnement kunnen per dag anders zijn kan door allereerst de minimale arsenaal belminuten te bepalen. Wie kiest voor een te klein internet en mobiel bellen abonnement kunnen per maand veranderen loopt het perikel buiten de bundel te bellen. De provider verwacht dan een bijbetaling. Bekijk oude smartphonerekeningen om achter het gemiddelde gebruik te komen.

  Bellen en smsen tezamen

  Bedenk voor het afsluiten het aantalverstandige testuren sms’jes. Dat aantal kan gelijk zijn aan het aantal belminuten.Denk van tevoren goed na of veel sms’jes wel echt nodig zijn. Vandaag de dag zijn er tenslotte socialemedia als iMessage en WhatsApp. Via deze diensten kunnengebruikers tekstberichten sturen, zonder dat dit ten koste gaat van hunbelbundel. Kijk ook naar deprijs: soms kan een grotere of juist kleinere bundelvoordeliger zijn.

  Wat is het geschatte dataverbruik?

  Wie af en toe het nieuwsberichtenleest, WhatsAppt en heel af en toe Youtubekijkt, zal genoeg hebben aan zo’n 500 MB. Wie juist veel video’s bekijkt, kanbeter kiezen voor een contract van 1000 MB of meer. In de praktijkhebben veel klants vanaanbieders een tekrappe bundel, waardoor ze moeten bijbetalen. Het gebruik vandraadloos internet is tevens een oplossing.

  Verschil tussen 3G en 4G netwerk

  enkeleproviders biedenook de optie tussen 3G en4G aan. 3G is eenvoudig genoeg om tekunnen Twitteren, Facebooken en WhatsAppen, maar te traag voor het bekijken vanvideo’s. 4G heeft in de auto of in de trein een snelheid van 12,5megabyte per seconde. Wie stilstaat of loopt, kan een snelheid van 125 megabyteper seconde gebruiken.

  Vergelijk tot slot voor de duur van het Sim Only abonnement. meestal geldt: ‘Hoe langer het Sim Only abonnement, hoe lager de prijs.’ Bekijk voor het afsluiten eerst de ervaringen van voorgaandeconsumenten. Klantenhebben de optie een maandcontract af tesluiten om de SimOnly aanbieder uit te proberen. Bevalt demobiel bellen bedrijven niet, dan is debeller na een maand vrij om te gaan. Bevalt deaanbieder al een paar maanden? Dan kan een jaarcontract een beterekeuze zijn. Het is slimtevens de eenmalige installatiekosten te bekijken.

  Wat is het verschil tussen 3G en 4G?

  4G is een nieuwere techniek voor internetverbinding op demobieltje. 3G en 4G verschillen vooral in de snelheid: bij 3G kan de gebruiker maximaal achtMbit per seconde gebruiken. Bij 4G is dat 150 Mbit per seconde. 4G werkt alleenop nieuwere smartphones, terwijl 3G op veruit demeeste smartphones werkt.

  Waarom Sim Only vergelijken?

  Onze website is al in enkele jaren actief en sindsdienuitgegroeid tot de grootste Sim Onlyvergelijker van Holland. Wij hebben de afgelopenjaren dan tevens de nodige ervaring opgedaan.

  Geld overhouden op jemobiele abonnement? Wij combineren als enige Sim Only prijsvergelijker in Hollandhet aanbod van maarliefst 15 netwerktelecomproviders. Bovendien bieden wijde optie naast de prijzen tevens de beoordelingen vanandere consumenten mee te nemen in jemogelijkheid voor een Sim Only.

  Dagelijks wordt onze website voorzien van actuele aanbiedingen. Zo kun jijweloverwogen een mogelijkheid maken voorhet meest passende abonnement. Onze missie is dan tevens om consumentenoverbodige onkosten te besparen, zodat we probleemloos met elkaar in contactkunnen blijven.

  Voor wie is Sim Only geschikt?

  Sim Only aanbiedingenzijn geschikt voor iedereen die goedkoper wil bellenen nog een prima toestel heeft, of het geen probleem vind om los eentoestel aan te schaffen. gewoonlijk is het goedkoper om eenlosse mobiel aan te schaffeni.c.m. een Sim Only abonnement, dandat je een ‘gratis’ toestel metabonnement bestelt. Of je nu behoefte hebt aan onbeperkt bellenen internet, of slechts af en toe je toestel gebruikt, eris voor een ieder een passend contract te vinden. Tegenwoordig zien wij verder tevens datvoornamelijk de goedkope Sim Onlyabonnementen een populair alternatief voor zijn voor prepaid simkaartgebruikers.

  Overstappen naar een nieuweaanbieder

  Al je een Sim Onlyabonnement aangaat bij eentelecomaanbieder waarbij je nog geenklant bent dan kun je bij de meeste providers gebruikmaken van een overstap service. Met deze service hoef jezelf niets te regelenen verloopt het overstappen naar het meest goedkope Sim Onlyabonnement zonder problemen. Je SimOnly aanbieder regelt dan voorjou al het papierwerk wat erbij komt kijken om van de ene naar de andereaanbieder over te stappen.Tevens als je gebruik wilt maken van nummerbehoud kun je ditaangeven en je Sim Onlyaanbieder regelt dat je een Sim Only contract krijgtmet je huidige mobieltje nummer. Het enige wat jenog hoeft aan te geven aan je nieuweaanbieder zijn je persoonlijkegegevens, je huidige mobiele nummer en welke simkaart je wenst teverkrijgen. Wanneer alles isgeregeld ontvang je binnen enkele dagen een Sim Only starterspakket thuis van je nieuweprovider. Stop deverwerven simkart in je simlock vrije mobieltje en je kunt linearecta gebruik maken van je goedkope Sim Only abonnement!

Scroll naar boven